چکیده این مطلب : طراحی قالب وردپرس با نرم افزار فتوشاپ چگونه است ؟ در واقع یکی از روش های طراحی یک قالب اختصاصی را میتوان طراحی قالب با نرم افزاری همچون فتوشاپ انجام دهیم. حال آیا استفاده از این روش میتواند یک قالب حرفه ای را برای ما محیا کند یا خیر؟ با ما همراه باشید تا به این پرسشتان پاسخ دهیم.
طراحی قالب سایت وردپرس با فتوشاپ :
در دنیای امروز شما برای راه اندازی یک وبسایت نیازی به هزینه زیاد و زحمت اضافی ندارید. برای داشتن یک سایت مخصوص خودتان، حتی اگر مبتدی هستید و از برنامه نویسی چیزی نمی دانید تنها با وردپرس امکان پذیر است.
شما میتوانید با سیستم مدیریت محتوای وردپرس یک قالب اختصاصی بسازید و با ان کسب و کارتان را رونق دهید.
در این مسیر یکی از مهارت های جالب طراحی قالب وردپرس با نرم افزار گرافیکی فتوشاپ است. شما با فتوشاپ می توانید متناسب با سایت خود یک طراحی زیبا و جذاب از نظر خودتان و کاربران داشته باشید.
برای این کار لازم است شما در ابتدا کار با فتوشاپ را یاد بگیرید. باید کمی در طراحی های واکنش گرا مهارت کسب کنید. همچنین اگر از زبان های برنامه نویسی مانند php دانشی داشته باشید بسیار برای شما مفید است.
طراحی سایت با فتوشاپ یک مهارت جدید است. در واقع این نرم افزار در حال حاضر بسیار کاربردی و مورد استفاده است. با این روش ما در ابتدا طراحی خودمان را در فتوشاپ پیاده سازی می کنیم.
حال بعد از تایید مشتری از طراحی سایت یا پس از ویرایش ان می توانیم طراحی را در قالب html کد نویسی کنیم. اینگونه در وقت و هزینه ما صرفه جویی می شود و ما به راحتی کار خود را در بهترین صورت تحویل می دهیم.
برای کسب اطلاعات بیشتر با انواع خدمات وردپرس با تیم حرفه ای آرتاکد روی لینک مورد نظر کلیک کنید
مراحل طراحی قالب وردپرس بافتوشاپ کدامند؟
در ابتدا باید بگوییم موجودی templatemonster وردپرس شما شامل فایل های psd است. که بصورت لایه ای وجود رادند و قابل ویرایش هستند. فایل psd یک فایل طراحی می باشد. برای طراحی این قالب از نرم افزار فتوشاپ به وردپرس مراحل زیر را طی می کنیم:
- در ابتدا یک طرح اولیه یا wire frame ایجاد می کنیم. که یک بستر اولیه از طراحی سایت به ما ارائه می دهد.
- در مرحله دوم یک سند تهیه می کنیم و ابعاد و اندازه های قالب را در ان می نویسیم .
- مرحله بعدی ایجاد header سایت است، پس سربرگ را تنظیم می کنیم.
- در مرحله چهارم ما یک الگوی بافتی به سربرگ اضافه می کنیم. بعد از مخفی کردن بک گراند یک نام اختصاصی به الگوی خود می دهیم.
- مرحله پنجم اضافه کردن لوگو به طراحی سایت است. و در ادامه ما باید مسیر های سایت را وارد کنیم.
- مرحله بعد افزودن اسلاید محتوا و نوشتن متن خوش امد گویی است.
- در اینجا یک رنگ را به صورت گرادیانی به پس زمینه اضافه کنیم. و طراحی اسلایدر و هدر را تکمیل می کنیم.
- در نهایت محتوای اصلی را وارد کرده و فوتر سایتمان را ایجاد می کنیم.
در طراحی با فتوشاپ باید به چه چیز هایی توجه کنیم:
در این روش ما باید استاندارد های موجود در نرم افزار فتوشاپ را مد نظر قرار دهیم. برای مثال یک عرض ثابت برای همه صفحه ها در نظر بگیریم، فونت شاخص های سایت را تنظیم کنیم، از رنگ ها به اندازه استفاده کنیم.
یک طراحی جذاب و درعین حال ساده ارائه دهیم. در پایان کار طراحی سایت ما باید طرح psd را روی وب کد نویسی کنیم. و طرحی را که با فتوشاپ مورد تایید کارفرما بوده است را به او تحویل دهیم.
لیست مقالات مرتبط :
نحوه تبدیل Adobe XD به وردپرس چگونه است؟
چگونگی چند زبانه کردن سایت وردپرس
چگونه قالب اختصاصی وردپرسی برای سایتمان بسازیم
ساخت سایت با وردپرس چه شرایطی دارد
2 پاسخ
با سلام ضمن تشکر برای مقاله خوبتون خواستم ببنیم شما طراحی قالب وردپرس به صورت اختصاصی هم انجام میدین؟
سلام و درود
نظر لطف شماست خوشحالم مقاله ما نظر شما رو چلب کرده… بله یکی از تخصص های تیم آرتاکد طراحی قالب اختصاصی وردپرس است.