09391079393

مقالات طراحی سایت

دلایل بالا نیامدن سایت وردپرس

دلایل بالا نیامدن وب سایت وردپرس

چرا وبسایت وردپرس باز نمی شود؟

یکی از راحت ترین و بهترین راه های طراحی و ایجاد سایت اسفاده از سیستم های مدیریت محتوا ست. وردپرس از جمله این CMS ها است. طراحی سایت با وردپرس مزیت های بسیاری دارد. شما می توانید در زمان کوتاهی و بدون مهارت کد نویسی وبسایت اختصاصی خود را راه انداری کنید.

بالا نیامدن سایت وردپرس یکی از مشکلات رایج کارران است. این مسئله برای شما بسیار پر اهمیت است. در صورتی که سایت شما برای کاربران باز نشود. همین مسئله بر سئو سایت تاثیر می گذارد و نرخ پرش وبسایت شما بالا می رود. در این مقاله ما به بررسی دلایل مختلف لود نشدن وردپرس می پردازیم و سعی می کنیم برای آن ها راهکار هایی ارائه دهیم.

برای آشنایی بیشتر با انواع خدمات وردپرس با تیم حرفه ای آرتاکد روی این لینک کلیک کنید

خطا های بالا نیامدن سایت وردپرس کدامند؟

  1. خطای اتصال به پایگاه داده: یکی از فاکتور های لازم در بالا آمدن وبسایت شما اتصال کامل به پایگاه داده است. شما باید برای روبرو نشدن با این خطا اطلاعات دقیق پیکر بندی  سایت خود را در پایگاه دیتا وارد کنید. همچنین دقت کنید نام پایگاه دیتا، نام کاربری و رمز عبور شما تغییری نکرده باشد.
  2. خطای کد برنامه نویسی: ممکن است به خاطر وجود یک کد نادرست سایت برای شما باز نشود. شما باید از درستی کد  Functions.php مطمئن باشید. و اگر کدی مخرب وارد سایت شما شده باشد. در این صورت باید تمامی پلاگین ها و تم های وردپرس خود را بررسی کنید. شما باید همه افزونه هارا غیر فعال کرده و یکی یکی انها را فعال کنید تا به مشکل پی ببرید.
  3. خطای هاست و دامنه: شما باید همواره هاست و دامنه وردپرس را تمدید کنید. اگر هاست و دامنه به تاریخ انقضای خود برسند و شما انرا تمدید نکنید این خطا پدیدار می شود. بنابراین بهتر است شرکتی از ان هاست و دامنه را انتخاب کردید در زمان تمدید با شما خبر بدهد.
  4. خطای سرور داخلی: این خطا مربوط به فایل htaccess وردپرس شماست. این فایل شامل اطلاعات ضروری وبسایت شماست. برای رفع این خطا باید فایل htaccess را دانلود کرده و نام جدیدی برای ان انتخاب کنید. وقتی پیوند ثابت را در تنظیمات خود بررسی کنید و ان را اعمال کنید مشکل cms وردپرس شما حل می شود.
  5. خطای تنظیم Permalink: تنظیمات Permalink وبسایت شما باید به درستی وارد شوند. برای رفع کردن این خطا در بخش مدیریت وردپرس به تنظمات Permalink می رویم. در اینجا گزینه Post Name را انتخاب کرده و تغییرات را سیو می کنیم.

از دیگر علت های باز نشدن سایت وردپرسی می توانیم موارد زیر را توضیح دهیم: 

یکی از دلایل اپلود نشدن وبسایت پرشدن حافظه PHP است. برای این مشکل شما می توانید حد مجاز حافظه PHP وردپرس سایت خود را افزایش دهید. همچنین اگر زمان اجرای فایل PHP سایت کم باشد. سایت شما بالا نمی اید. برای رفع ان هم باید این مدت زمان را بالا ببرید.

شما باید همواره دقت کنید که نسخه وردپرس سایت شما و همچنین پلاگین های نصب شده بر روی ان آپدیت باشند. اگر وردپرس شما قدیمی باشد و یا پلاگین های قالب وردپرس نسخه قدیمی باشند. باعث میشود سایت شما خطا دهد و لود نشود.

کلام آخر:

بالا نیامدن سایت های وردپرسی میتواند دلایل دیگری نیز داشته باشد، یکی از دلایل شایعی که وجود دارد هک شدن سایت وردپرس شما می باشد. اما ما در این مقاله سعی کردیم که مهم ترین و اساسی ترین دلایل آن را خدمت شما معرفی کنیم.

گاهی اوقات راه حل های بالا الزاما نمیتوانند مشکل سایت شما را برطرف کنند. اگر با انجام روش های بالا مشکلات همچنان ادامه داشت، حتما با کارشناسان تیم حرفه ای آرتاکد تماس حاصل کنید.

لیست مقالات مرتبط : 

ساخت سایت با وردپرس چه شرایطی دارد

انتقال سایت وردپرس به محیط لوکال هاست چگونه است

چگونه قالب اختصاصی وردپرسی برای سایتمان بسازیم

طراحی سایت با قالب آماده چگونه است

معرفی بهترین افزونه های تجاری وردپرس

قوانین سئو تکنیکال در وردپرس کدامند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *