081-38254765

مقالات طراحی سایت

ساخت سایت با وردپرس چه شرایطی دارد

ساخت سایت وردپرس

معرفی سایت وردپرس:

در این مقاله می خواهیم به بررسی شرایط مورد نیاز برای ساخت یک سایت وردپرسی میپردازیم. سپس به این سوال پاسخ میدهیم که  آیا راه اندازی یک وبسایت هزینه زیادی و وقت زیادی از شما میگیرد؟ با ما همراه باشید.

برای شروع بهترین پلتفرم ساخت وبسایت برای شما سیستم مدیریت محتوای وردپرس است. وردپرس در عین اینکه منبع باز و رایگان است. دارای تعداد زیادی پلاگین های کاربردی می باشد که برای وبسایت شما بسیار مفید است. برای ساخت سایت وردپرس شما می توانید در مخزن وردپرس انواع طرح های وب از پیش ساخته شده را ببینید. و قالب مورد نظر سایت خود را از میان ان ها انتخاب کنید. در این روش شما حتی می توانید قالب سایت خود را اختصاصی کنید. هرزمانی که سبک یا طرحی که به سایتتان داده اید را دوست نداشتید. می توانید ان را تغییر دهید. 

به کمک وردپرس شما دیگر نیازی به کد نویسی برای طراحی سایت خود ندارید. به خاطر قابلیت منبع باز بودن این سیستم مدیریت محتوا شما می توانید همواره سایت خودرا ارتقا و توسعه دهید. پس در نهایت ما بدون هزینه و در مدت زمان کوتاهی وبسایت مخصوص خودمان را راه اندازی می کنیم. 

برای آشنایی بیشتر با انواع خدمات وردپرس با تیم حرفه ای آرتاکد اینجا کلیک کنید

چه شرایطی برای ساخت سایت وردپرس لازم است؟

برای این کار لازم نیست که یک متخصص باشید و یا کارکرد تمامی ابزر های فضای وب را بدانید. تنها نیاز است چند مرحله زیر را طی کنید: 

  1. در مرحله اول باید برای سایت خود یک دامنه مناست و در قالب سبک کارتان داشته باشید. بهتر است این دامنه مختصر و قابل فهم باشد.
  2. در مرحله دوم یا پیکر بندی شما بید یک طرح برای سایت خود انتخاب کنید. در اینجا اگر برنامه هایی را مد نظر بگیرید که کم هزینه تر هستند برای شما بهتر است. در این قسمت شما نمایه و اطلاعات حساب خود را وارد می کنید. در نهایت به شما یک ایمیل ارسال می شود. که نحوه دسترسی به کنترل پنل سایت را می دهد. در این مرحله شما وردپرس را روی سایتتان نصب می کنید. 
  3. در مرحله سوم باید یک تم جذاب و گیرا مناسب با نوع کسب و کار و سایت انتخاب کنید.  انتخاب یک تم مناسب برای جذب کاربران شما اهمیت دارد.
  4. مرحله چهار برای نصب افزونه های مورد نیاز شماست. با این کار شما به بهره وری وبسایت خود و توسعه ان کمک می کنید.
  5. در این مرحله وبسایت شما اماده گرفتن محتواست. شما باید محتوا های کاربردی و مناسب سایت را در هر قالبی که خواستید مثل پست در سایت قرار دهید.
  6. در مرحله اخر شما میتوانید سایت خود را مدیریت کنید. حال که وبسایت شما اماده شد، سعی کنید محتواهای مفیدی در ان قرار دهید. این کار باعث می شود کاربران زیادی به سایت مراجعه کرده و ترافیک سایتتان بالابرود.

سخن پایانی: 

وردپرس یکی از انواع سیستم های مدیریت محتوا ست. که بخاطر ویژگی های منحصر به فردی که دارد. ازجمله سادگی و انعطاف پذیری بالا برای یادگیری افراد مبتدی بسیار مفید است. ایمن بودن از دیگر مزیت های ان است، که همگی به شما می گویند برای طراحی سایت خود از وردپرس استفاده کنید.

لیست مقالات مرتبط:

سایت وردپرس پروژه محور به چه معناست

انتقال سایت وردپرس به محیط لوکال هاست چگونه است

چگونگی چند زبانه کردن سایت وردپرس

چگونه قالب اختصاصی وردپرسی برای سایتمان بسازیم

دلایل بالا نیامدن سایت وردپرس

تفاوت گواهی SSL رایگان و پولی در چیست؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *