081-38254765

مقالات طراحی سایت

معرفی بهترین افزونه های افزایش سرعت سایت وردپرس

افزونه افزایش سرعت وردپرس

راه های افزایش سرعت سایت وردپرس:

شما برای داشتن یک سایت کاری خوب و مخاطبان بالا نیاز دارید که صفحات سایت شما در مدت زمان کوتاهی بارگذاری شوند.  بنابراین سریع بودن وبسایت یک عامل مهم در جذب کاربران و سئو سایت می باشد. برای افزایش سرعت سایت وردپرس می توانید از ابزار ها و پلاگین های مختلفی کمک بگیرید.

افزونه هایی که سرعت وبسایت شمارا بهینه سازی می کنند موجب افزایش عملکرد سایت و بهتر شدن سرعت بارگذاری صفحات می شوند.

برای مثال کم کردن اندازه تصاویر و یا کوتاه کردن کد ها، یا تغییرات فنی در وبسایت شما و  ذخیره فایل ها باعث عملکرد بهتر و سریع تر سایت شما می شوند.

در این مقاله ما به دنبال بهترین افزونه های افزایش سرعت در وردپرس و معرفی ان ها به شما هستیم. در این مسیر ما هرکدام از پلاگین هارا بطور جداگانه توضیح می دهیم.

برای آشنایی بیشتر با دیگر خدمات وردپرس اینجا کلیک کنید

تا شما به راحتی با توجه به شرایط و امکانات سایت وردپرسی خود و همچنین بودجه موردنظرتان و ویژگی های افزونه ها یکی را انتخاب کنید و با سرعت بالای بارگذاری سایت خود مشتریان زیادی را جذب کنید.

افزونه های افزایش سرعت سایت وردپرس:

افزونه افزایش سرعت وردپرس

افزونه NitroPack :

این پلاگین کار چند پلاگین را باهم انجا می دهد. با یک مرحله شما می توانید عملکرد سایت خود را بهبود ببخشید و این افزونه کار شما را اسان می کند. بعد از دانلود و نصب این پلاگین ذخیره سازی سایت شما و شبکه تحویل محتوا شما بهبود می یابد، کد های HTML ,CSS شما کوچک می شوند، سرعت شما در سطح جهانی بهینه می شود. بعد از نصب افزونه برخی کاربران سریع شدن بارگذاری صفحه را، از 3 ثانیه به کمتر از 1 ثانیه گزارش می دهند.

افزونه Wp Rocket:

 یکی دیگر از پلاگین های بهینه سازی عملکرد سایت است که امکانات بسیار خوبی برای افزایش سرعت و بهینه سازی Core Web Vitals ارائه می دهد. استفاده از آن بسیار آسان است. 80٪ از بهترین شیوه های عملکرد وب، در همان لحظه نصب و فعال کردن افزونه، ارائه می شود. تنها با چند کلیک، WP Rocket شروع به اعمال ذخیره‌سازی صفحه، ذخیره مرورگر، فشرده‌سازی GZIP و غیره می‌کند. 

در صورت نداشتن پلاگین WP Rocket، معمولاً نیاز به نصب 3-5 پلاگین اختصاصی مختلف برای دراختیار داشتن همه این ویژگی ها دارید. تنها چیزی که خارج از جعبه ندارد CDN است، اما با پرداخت هزینه اضافی، می توانید RocketCDN را خریداری کنید که مستقیماً در افزونه WP Rocket ادغام شده است. 

افزونه Sucuri:

بیشتر به عنوان یک پلت فرم امنیتی وب سایت شناخته می شود. اما دارای خصوصیات داخلی بهینه سازی سرعت، از جمله CDN می باشد.

سرعت وب سایت و امنیت در کنار هم کار می کنند. بدافزارها می توانند عملکرد سایت شما را کند کنند یا آن را متوقف سازند. و ‘ربات های بد’ می توانند سرور شما را تحت تأثیر قرار دهند و زمان بارگذاری را کم کنند.

خوشبختانه، این افزونه از هر دو مورد مراقبت می کند. یک پلاگین امنیت و بهینه سازی سرعت می باشد، که از سایت وردپرس شما در برابر تهدیدات محافظت می کند و در عین حال به افزایش سرعت و عملکرد کمک می کند. 

معرفی یک افزونه مکمل عالی برای بالا بردن سرعت:

افزونه Perfmatters: یک افزونه عملکرد سبک وزن است که بهتر است در کنار یک افزونه کش کامل مانند WP Rocket استفاده شود. راه اصلی که سرعت سایت وردپرس شما را افزایش می دهد، اسکریپت‌ها و فایل‌های غیرضروری را غیرفعال می‌کند که به آن‌ها نیاز ندارید و ممکن است سرعت سایت شما را کند کنند.

نمونه بارز آن ها ایموجی ها هستند که به طور پیش فرض در صفحات سایت شما بارگذاری می شوند. اگر از آنها استفاده نمی کنید، این پلاگین می تواند آنها را برای شما غیرفعال کند که باعث کم شدن حجم صفحه شما می شود. بنابراین سریعتر بارگذاری می شود.

نمونه‌های دیگری از مواردی که ممکن است بخواهید غیرفعال کنید عبارتند از اسکریپت‌های WooCommerce، سبک‌ها و قطعات سبد خرید، فرم های تماس، نقشه های گوگل، پیش نویس های خودکار، ویرایش های پست، نظرات و ….

راه دیگری که Perfmatters سرعت شما را بهتر می کند، بهینه سازی پایگاه داده وردپرس است. با گذشت زمان، نظرات هرزنامه، حذف‌شده‌ها، پست‌ها و ویرایش‌های صفحه، و پیش‌نویس‌های خودکار، همگی پایگاه داده شما را مسدود می‌کنند.

 قبل از اینکه متوجه شوید، صدها هزار ردیف دارید که سرعت شما را کاهش می دهند. با Perfmatter، می توانید به سرعت دیتا های استفاده نشده را برای کاهش اندازه پایگاه داده خود، به صورت دستی یا خودکار در فواصل زمانی تعیین شده، پاک کنید.

لیست مقالات مرتبط :

آموزش افزونه نویسی وردپرس

معرفی بهترین افزونه کش وردپرس

طراحی صفحه نمونه کار در وردپرس

معرفی افزونه زیبا سازی سایت وردپرس

بهترین افزونه های چت آنلاین در وردپرس

خطرات استفاده از افزونه قدیمی وردپرس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *