بهترین افزونه های چت آنلاین در وردپرس

افزونه چت آنلاین وردپرس

چرا افزونه های چت آنلاین اهمیت دارند؟

ما در مقاله های قبل مفهوم افزونه وردپرس و انواع این افزونه هارا برای شما شرح دادیم. در این پژوهش می خواهیم بهترین افزونه های چت آنلاین را بررسی کنیم.

یکی از مهم ترین عوامل برای بهبود کسب و کار سایت شما این است. که ارتباط خوبی با کاربران داشته باشید و رضایتشان را کسب کنید. شما با چت آنلاین می توانید به حل فوری مشکلات مشتریان، بپردازید و خدمات استثنایی به ان ها ارائه دهید. با این پلاگین ها  می‌توانید به درخواست‌های فروش در زمان واقعی پاسخ دهید، اصطکاک خریدار را از بین ببرید و یک حس اطمینان در مشتریان بوجود آورید.

در حال حاضر پلاگین های زیادی برای  وبسایت شما به عنوان گزینه وجود دارد. اما تشخیص اینکه کدام موردبرای شما مناسب است سخت است. شما باید همواره به نیاز های سایتتان توجه کنید و بودجه مورد نظر ا در نظر بگیرید. همچنین نیاز پشتیبانی از مشتریان و ویژگی های پلاگین هارا نیز بررسی کنید. بنابراین، برای صرفه جویی در وقت شما در این مسیر، ما فهرستی از 7 افزونه چت آنلاین وردپرس را جمع آوری کرده ایم که می توانید از آنها برای بهبود کار خود استفاده کنید. 

برای آشنایی بیشتر با انواع خدمات وردپرس اینجا کلیک کنید

معرفی بهترین افزونه های چت آنلاین وردپرس: 

بهترین افزونه های چت آنلاین در وردپرس

  • پلاگین Live chat: این پلاگین بخاطر راحتی در استفاده مورد توجه همه ی افراد باشد. به عبارتی هم برای شما و هم برای کاربران شما کار را اسان می کند. جعبه چت این افزونه همیشه در قسمت پایین سایت شما قابل مشاهده است. مشتریان می توانند پس پایان مکالمه با شما باز خورد خود را ثبت کنند و تجربه شان را در سایت رتبه بندی کنند.  آنها همچنین می توانند از طریق گزینه های اشتراک گذاری که در همان قسمت تعبیه شده است، در رسانه های اجتماعی  صفحه سایت شما را به اشتراک بگذارند.
  • Sendinblue: ترکیب این افزونه با وبسایت شما عملکردی مشابه افزونه های چت انلاین وردپرس ارائه می دهد. روش کار به این صورت است که به شما یک کد جاسازی ساده داده می شود که می توانید آن را در پاورقی سایت خود قرار دهید، که سپس توسط ان ویژگی چت آنلاین به سایت شما اضافه می شود.
پیشنهاد آرتاکد:  چگونه یک شرکت سئو کار حرفه ای پیدا کنیم؟

افزونه های چت انلاین دیگری که شمارا با انها آشنا می کنیم:

  • zendesk chat: یک پلاگین سازگار با تلفن همراه است. یعنی کاربران شما می توانند با هر دستگاهی که در دسترس هستند با شما چت کنند. با استفاده از ان می توانید ببینید چه کسانی در حال حاضر از سایت شما بازدید می‌کنند. در حین و بعد از چت شما، Zendesk دیتاها را جمع آوری می کند و بر فعالیت کاربران در سایت شما نظارت می کند. این اطلاعات را می توان در داشبورد اصلی شما مشاهده کرد و برای تصمیم گیری در مورد ارتباطات آینده استفاده کرد. همچنین می توانید از مشتریان خود نظرسنجی کنید تا از تجربه ان ها بازخورد دریافت کنید، بنابراین می توانید تعامل آنها با نمایندگان و ربات های خود را بهبود ببخشید.
  • Tidi: این افزونه را می توانید به آسانی تنظیم کنید. هنگامی که ان در سایت شما فعال شد، می توانید تمام ارتباطات را در یک داشبورد مدیریت کنید و به آنها پاسخ دهید. همچنین پیام‌های خودکار ایجاد کنید و ربات‌های چت راه‌اندازی کنید تا به سؤالات پاسخ دهید. Tidi 183 زبان را پشتیبانی می کند و نیازی به ترجمه ندارد. 

سه افزونه دیگر :

  • Formilla: افزونه ای کابردی است که می‌توانید رنگ‌ها و پیام‌ها را  در ان مطابق با وب‌سایت خود تغییر دهید. بوسیله ان می توانید فعالیت کاربران را ردیابی کنید و ببینید از چه مرورگری استفاده می کنند و حتی ببینید در کجا قرار دارند.
  • Hubsbot: یک ابزار قدرتمند با افزونه چت آنلاین است و به شما این امکان را می دهد که مستقیما با کاربران در ارتباط باشید.بزرگترین مزیت استفاده از HubSpot این است که تعاملات شما با کاربران به طور خودکار با HubSpot CRM نیز ترکیب می شود. به این ترتیب، می‌توانید مکالمات قبلی خود را با مخاطبین ضبط کنید و حتی دنباله‌های بازاریابی خودکار را برای تعامل با آن مخاطبین طراحی کنید.
  • iFlyChat: یک پلاگین منحصر بفرد است که به خاطر نعطاف پذیری بالا علاوه بر پاسخگویی به همه سوالات مشتریان دارای  ظرفیت میزبانی چت گروهی نیز می باشد. این ویژگی ها باعث کند شدن این افزونه نمی شوند و از آنجایی که تمام مکالمات توسط سرورهای ابری آن مدیریت می شود، عملاً هیچ تاخیری بین ارسال نظرات و مشاهده انها وجود ندارد. 
پیشنهاد آرتاکد:  میزان درآمد طراحی سایت وردپرس چه قدر است ؟

چگونه پلاگین چت آنلاین را به سایت خود اضافه کنیم: 

برای افزودن این پلاگین ها به وب سایت وردپرس، در ابتدا افزونه مورد نظرتان را از مخزن وردپرس انتخاب کنید. شما باید وارد پنل مدیریت شوید و اضافه کردن افزونه جدید را انتخاب کنید. حال ان را روی سایت وردپرسی خود نصب کنید و در ان یک حساب کاربری راه اندازی کنید.

بعد از نصب پلاگین مورد نظر تنظیمات ان را انجام دهید و ان را برای سایتتان سفارش کنید. شما لازم نیست نگران اسکریپت باشید. با این حال، می توانید قطعه کدی را به صورت دستی اضافه کنید.

در این صورت، باید کد را درست قبل از بستن تگ </body> قرار دهید. روش دستی به شما این امکان را می هد که این چت آنلاین را به هر سایتی اضافه کنید.

لیست مقالات مرتبط :

بهترین قالب های چند منظوره وردپرس

طراحی سایت وردپرس اختصاصی

بهترین افزونه های پرسش و پاسخ در وردپرس

قالب بازاریابی شبکه ای وردپرس چیست

چگونگی طراحی سایت وردپرس با فونت سفارشی + نحوه افزودن آن

کاهش حجم تصاویر وردپرس با افزونه چگونه است

معرفی بهترین افزونه کش وردپرس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *