081-38254765

مقالات طراحی سایت

برنامه نویسی پایتون (python) چگونه است؟

برنامه نویسی پایتون

در این مقاله ما به بررسی برنامه نویسی پایتون می پردازیم و شما عزیزان را با چگونگی و کاربرد های این نوع زبان برنامه نویسی آشنا کنیم.با ما همراه باشید تا شما را بیشتر با این زبان آشنا کنیم.

برنامه نویسی پایتون چیست و چگونه انجام میشود؟

بگذارید ابتدا شما را با مفهوم پایتون آشنا کنیم و سپس به سراغ برنامه نویسی با آن برویم.

پایتون چیست؟

برنامه نویسی با پایتون یک زبان کامپیوتری همه کاره است. این زبان برای ساخت و توسعه سایت ها و نرم افزار های کاربردی و تجزیه و تحلیل داده ها و تجسم داده ها مورد استفاده قرار میگیرد. پایتون یک زبان چند پلتفرمی است.

این زبان این ویژگی را دارد که بتوانیم برنامه های کاربردی را برروی هر سیتم عاملی نصب و توسعه دهیم. بیش از 700 زبان برنامه نویسی در دنیا وجود دارد. که امروزه فقط از 50 مورد ان ها استفاده می شود.

در طول سال های اخیر پایتون بخاطر منبع باز بودن و سادگی و امکانات بسیارش محبوبیت زیادی در میان افراد دارد و پرکاربرد است. پایتون شباهت زیادی به زبان انسان دارد، بنابراین فراگیری آن برای افراد مبتدی آسان است.

چرا برنامه نویسی پایتون python مورد تقاضا در دنیای کامپیوتر و توسعه وبسایت است؟

زبان برنامه نویسی پایتون

پایتون یک زبان برنامه نویسی خوانا و سطح بالاست که مبتنی بر اینترنت اشیا می باشد. در حال حاضر بسیاری از شرکت ها از پایتون به طور مستقیم و غیر مستقیم استفاده می کنند چون حجم زیادی از دیتاها برای اینکه به اطلاعات مفید برای داده های بزرگ تبدیل شوند به تخصص پایتون نیازمند اند.

این زبان در مدت کوتاهی یاد گرفته می شود و توسعه دهنده را همه کاره می کند. فرصت های شغلی زیادی بوسیله بلد بودن این زبان برای افراد ایجاد می شود. که درامد شگفت انگیزی به دنبال دارند.

پایتون به شما این امکان را می دهد که کد های خود را سریع بنویسید و آن هارا  به آسانی مرور کنید.  پایتون همراه کتابخانه های آماده ای که دارد به شما فریم ورک هایی ارائه می دهد تا کار را برای شما راحت کند. همجنین دارای پشتیبانی  وسیعی از علاقه مندان، راهنمایی ها و آموزش ها است.در ادامه کاربرد هایی از برنامه نویسی با پایتون خدمتتان معرفی میکنیم.

برنامه نویسی پایتون چه کاربردی دارد؟

در این قسمت به طور مختصر میگوییم که در حال حاضر چه استفاده هایی از این زبان می شود و چه کاربرد هایی دارد:

  1. هوش مصنوعی و یادگیری ماشین: پایتون یکی از زبان های مورد علاقه پژوهشگران علم دیتا است و برای انجام پروژه های یادگیری ماشینی و هوش مصنوعی بسیار منحصر بفرد است. زیرا یک زبان پایدار در عین سادگی و انعطاف پذیری می باشد.
  2. تجزیه و تحلیل داده ها: استفاده از این زبان برنامه نویسی برای تجزیه و تحلیل داده ها بسیار سریع و راحت است. این زمینه امروزه به طور گسترده ای در حال توسعه است و می تواند دیتا های مارا هرچند زیاد باشند دستکاری و سازماندهی کند.
  3. برنامه های کاربردی در برنامه نویسی: شما می توانید با استفاده از پایتون بسیاری از برنامه هارا برنامه ریزی کرده و بسازید. ایجاد فایل ها رابط کاربری گرافیکی و API و همچنین ساخت برنامه های صوتی و تصویری، برنامه های بلاک چین و برنامه های یادگیری ماشینی از توانایی های پایتون است.
  4. توسعه وبسایت و بازی : در این زمینه، برنامه نویسی پایتون بوسیله چارچوب های زیادی از جمله: جنگو، پیرامید، فلاسک و… می تواند اپلیکشن های ما را توسعه دهد. با توجه به اینکه قابلیت تطبیق پذیری بالایی دارد، بسیار زیاد استفاده می شود. از این زبان در ایجاد سایت و سرویس های spotify ،reddit، mozilla استفاده شده است. ایجاد بازی های ساده نیز با این زبان برنامه نویسی امکان پزیر است ولی با استاندارد های کلی فاصله دارد.
  5.  کاربرد در امور مالی: پایتون در دنیای مالی یک زبان ترجیحی است. و یک ابزار پر اهمیت در تحلیل کمی و کیفی و تعییت قیمت دارایی ها  و خورکار سازی گردش کار می باشد.
  6. کاربرد در زمینه سئو: بوسیله این زبان مهارت های بهینه سازی موتورهای جستجو و پردازش زبان طبیعی (NLP) توسعه پیدا می کنند. 

کدام ویژگی های پایتون باعث کابردی بودن زیاد این زبان می شود:

برنامه نویسی پایتون

پایتون در زمینه تجسم اطلاعات بوسیله کتابخانه های نموداری متنوع بسیار جذاب است. بنابراین ما می توانیم مطابق با نیاز خود کتابخانه مورد نظر را انتخاب کرده و دیتا های خود را تجسم کنیم. از دیگر کابرد های آن می توان به توسعه برنامه های کاربردی گرافیکی اشاره کرد و طراحی های دو بعدی و سه بعدی را توسعه داد.

پس برنامه نویسی پایتون با تمام ویژگی های جالبش و قدرت بالایی که در تحلیل انبوه اطلاعات دارد، در زمینه های مختلف کاربردی است. مهم ترین آن ها هوش مصنوعی و یادگیری است.

امروزه با وجود اینکه 30 سال از ورود این زبان به بازار می گذرد همواره شرکت ها به دنبال برنامه نویسان ماهر پایتون هستند تا وبسایت های خود را توسعه دهند.

زبان پایتون توسط غول هایی مثل google و youtube استفاده می شود پس می توانید به آن اعتماد کنید و هرچه زود تر آن را یاد بگیرید و در زمینه های مختلف از پایتون استفاده کنید.

استاد دانشگاه میشیگان، چارلز آر سورنس در کتاب معروف پایتون برای همه می‌گوید: “نوشتن برنامه‌ها یک فعالیت بسیار خلاقانه و مفید است. شما می توانید به دلایل زیادی برنامه بنویسید، از گذراندن زندگی خود تا حل یک مشکل تجزیه و تحلیل داده های دشوار گرفته تا سرگرمی و کمک به شخص دیگری برای حل یک مشکل.”

طراحی سایت با پایتون چگونه است؟

طراحی سایت با پایتون یکی از پر طرفدارترین نوع راه اندازی یک سایت است. این نوع طراحی سایت جز راه اندازی سایت به صورت اختصاصی به حساب می آید.

همان طور که میدانید طراحی سایت های اختصاصی بسیار گران تر از طراحی سایت وردپرس که به صورت اماده راه اندازی میشود خواهد بود.

البته سایت های وردپرسی را نیز میتوان به صورت اختصاصی طراحی نمود اما در کل به دلیل شناخته شدن وردپرس به یک سیستم مدیریت محتوای رایگان این نوع سایت را یک سایت حاضری می نامند.

خلاصه و جمع بندی : 

ما در این مطلب سعی کردیم که به صورت کاملا ابتدایی مفهوم هایی نظیر: برنامه نویسی پایتون چیست و کاربرد های دارد آشنا کنیم. بیشتر هدف ما از نوشتن این مقاله این بود که پایتون را معرفی کنیم.

پایتون یکی از ارکان های اصلی برنامه نویسان حرفه ای است و آشنایی با آن برای تمام افرادی که میخواهند برنامه نویسی را شروع کنند لازم است. ما در پایان همین مقاله چندین مطلب مرتبط را نیز برای شما که مشتاق برنامه نوسی هستید قرار دادیم. پیشنهاد میکنیم که حتما برای حرفه ای تر شدن آن ها مطالعه کنید.

لیست مقالات مرتبط :

طراحی سایت با وردپرس یا برنامه نویسی

طراحی سایت چیست

مزیت های طراحی سایت با PHP

طراحی سایت در همدان

طراحی سایت ریسپانسیو چیست

معرفی فریم ورک های css برای طراحی سایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *