07136411162

مقالات طراحی سایت

معرفی فریم ورک های css برای طراحی سایت

فریم ورک های css

فریم ورک css چیست؟

فریم ورک css یک کتابخانه آماده برای استفاده توسعه دهنگان است که کار او را آسان تر می کند. در واقع یکی از ابزار های مهم برای طراحی سایت زبان css است. شما بجای شروع هر پروژه از اول کار می توانید یک چارچوب css در اختیار داشته باشید. بوسیله این چارچوب ابزار هایی در اختیار شما قرار می گیرد که یک رابط کاربری با سرعت بالا بوجود می اورند و در طول پروژه ان را بهینه سازی می کند.
فریم ورک های css موجب می شوند وب سایت شما با استاندارد های بهتری ساخته شوند. درحال حاضر استفاده از چارچوب های css برای مبتدیان بسیار دشوار است ولی توسعه دهندگان ارشد که توضیحات و کلمات کلیدی فریمورک CSS را می دانند، کار برایشان آسان و مفید است.  
این فریم ورک ها برای استفاده در سناریوهای معمولی مانند ایجاد نوارهای پیمایش، منو ها، پاورقی، طرح بندی های 3 ستونی و غیره مورد نیاز هستند. همچنین باعث توسعه سایر فناوری ها می شود و به طراح  وب سایت اجازه می دهند صفحات وبسایت را به راحتی راه اندازی کند.
امروزه برنامه نویسی بدون چارچوب css  که به تدریج بوجود امده اند غیر قابل تصور است. اما چگونه برای وبسایت خود یک چارچوب مناسب انتخاب کنیم؟ در این مقاله ما به بررسی بهترین فریم ورک های css می پردازیم:

 5 نمونه از مهم ترین فریم ورک css هایی که باید بشناسید:

فریم ورک css برای طراحی سایت

    1. Bootstrap: اولین چارچوبی که برای نمایشگرهایی با صفحه کوچک تر طراحی شد این چارچوب بود. در اینجا کار شما بسیار اسان است، طوری که تنها باید تم ها و تنظیمات را به طور خودکار در اندازه های مختلف تنظیم کنید. بوت استریپ دارای طراحی شبکه ریسپانسیو یا واکنش گرا است، و از  LESS و SASS پشتیبانی می شود.
    2. Foundation: در برابر بوت استریپ این چارچوب بسیار بصری است. فریم ورک Foundation به عنوان یک چارچوب پایه است و از ان به عنوان یک چارچوب پیشرفته یاد می شود و به گونه ای طراحی می شود که به توسعه دهندگان فرانت اند کنترل کامل بر رابط کاربری خود می دهد. بنابراین، برای افراد مبتدی احساس کسل کننده و پیچیده ای دارد.
    3. Bulma: یک فریم ورک جدید و بسیار معروف می باشد که دارای تنظیمات جزئی و ریز برای طراحی توسط توسعه دهندگان است. این چارچوب css را به طور خوانا و راحت به شما یاد می دهد و برای حل مشکلات کاربردی و روزمره که تیم های کوچکتر و توسعه دهندگان فردی با آن مواجه می شوند طراحی شده است.
    4. Uikit: این چارچوب بسیار برای طراحی ساده است و از قالب های زیبا و ظریف استفاده می کند. Uikit یک چارچوب مستقل دارد که به راحتی تغییر نمی کند. اگر از شما درخواست پروژه ای با زبان خاصی نشود می توانید از این فریم ورک استفاده کنید.
    5. Semantic UI: یک فریم ورک عالی است که با تم های جذاب و سفارشی کردن فراوان مورد توجه است. همچنین یکی از شیب دارترین منحنی های یادگیری را دارد و قوانین کدگذاری  ان بسیار سخت گیرانه هستند. آن را امتحان کنید.

بهترین frameworks css مورد نظر خود را چگونه انتخاب کنیم؟

انتخاب یک چارچوب مناسب برای شما و وبسایت شما به عوامل مختلفی بستگی دارد. ابتدا باید بتوانید از ان چارچوب استفاده کنید، و با ان یک طراحی خوب انجام دهید. پس به دنبال تجربه جدید که تا به حال ان را انجام نداده اید نروید. هر یک از فریم ورک ها ویژگی های منحصربفرد خود را دارند که شما می توانید با توجه به کسب و کارتان یکی را انتخاب کنید.

لیست مقالات مرتبط:

طراحی سایت در شیراز

طراحی سایت و سفارشی سازی کالا در وردپرس

ویژگی های یک شرکت طراحی سایت حرفه ای

معرفی داکیومنت های وردپرس + آشنایی با دستورالعمل های مفید درآن

cPanel چیست و چه کاربردی دارد

طراحی اسکرول بی پایان با وردپرس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *