081-38254765

مقالات طراحی سایت

تفاوت صفحات وردپرس با پست ها در چیست ؟

تفاوت صفحات وردپرس با پست ها در چیست

در این مقاله به بررسی تفاوت صفحات وردپرس با پست ها و تگ ها , برچسب ها میپردازیم با ما همراه باشید:

معرفی تفاوت صفحات وردپرس با پست ها :

تفاوت صفحات وردپرس با پست ها

همانطور که در تلاش خود برای یادگیری وردپرس پیشرفت می کنید، باید در یادگیری برخی از ابزار های طراحی سایت وردپرس نیز پیشرفت کنید، این اجتناب ناپذیر است که در برخی مواقع درباره پست های وردپرس در مقابل صفحات تعجب کنید. آموزش های آنلاین زیادی در مورد انجام وظایف مختلف در وردپرس وجود دارد، اما آنها اغلب به سوالات اساسی مانند این می پردازند.

درک تفاوت های کلیدی بین یک صفحه و یک پست، و دانستن مفاهیم انتخاب یکی از این گزینه ها بر دیگری، دانش اساسی برای استفاده از وردپرس است.

در این پست، نگاهی به تفاوت های کلی بین پست ها و صفحات در طراحی سایت وردپرس خواهیم داشت. در مرحله بعد، کمی بیشتر به هر دسته می پردازیم تا به شما کمک کنیم تا بفهمید چرا تیم وردپرس هم صفحات و هم پست ها را ایجاد کرده است.

ما به برخی از متداول ترین سوالات پیرامون صفحات و پست ها می پردازیم. (به عنوان مثال، چه زمانی باید از یکی یا دیگری استفاده کنید. پیامدهای سئوی پست ها و صفحات وردپرس چیست؟ چگونه آنها در CMS با یکدیگر ارتباط دارند؟) و در نهایت، نگاهی کوتاه به نحوه هر یک می اندازیم. با دسته بندی ها در وردپرس متفاوت است.

برای طراحی سایت وردپرس به صورت کاملا اختصاصی اینجا کلیک کنید

قبل از اینکه بتوانیم تفاوت بین پست ها و صفحات در وردپرس را بررسی کنیم، اجازه دهید به تعریف مختصری از هر اصطلاح نگاه کنیم:

پست وردپرس – یک پست وردپرس چیزی است که جنبه وبلاگ سایت شما را تشکیل می دهد. یک پست وردپرس حاوی مطالبی است که به ترتیب انتشار نوشته شده است و می توان آنها را مرتب و دسته بندی کرد. 

پست‌ها همچنین ممکن است در وبلاگ “پین” شوند، به این معنی که صرف نظر از تاریخ انتشار، ابتدا نشان داده می‌شوند. در اینجا چند نکته کلیدی وجود دارد که باید بدانید:

  • اینها به طور کلی اخبار یا به روز رسانی های اطلاعاتی در مورد یک موضوع خاص یا نقطه گفتگو هستند.
  • پست ها به ترتیب زمانی معکوس فهرست می شوند و می توان آنها را برچسب گذاری کرد، دسته بندی کرد و حتی در سایت شما بایگانی کرد.
  • پست های وردپرس چیزی است که محتوای RSS وبلاگ وردپرس شما را تشکیل می دهد. بنابراین، وقتی شخصی در فید RSS شما مشترک می شود، پست های شما محتوایی خواهد بود که به او تحویل داده می شود.
  • به پست های بخش خبری سایت خود فکر کنید. آنها پویا هستند و دائماً محتوایی را که کاربران نهایی شما می بینند تغییر می دهند.

چرا صفحه وردپرس یا صفحات وردپرس  شبیه به پست ها هستند؟

زیرا دارای عنوان و متن هستند، اما متفاوت هستند. یک صفحه وردپرس حاوی محتوایی است که معمولاً از پست ها عمومی تر است.

 برخلاف پست‌ها، صفحات دارای تاریخ پیوسته نیستند. و معمولاً در یک بخش ثابت از سایت وردپرس شما قرار دارند. به عنوان مثال، بخشی از طراحی سایت وردپرس شما که حاوی سوالات متداول شما است، به احتمال زیاد یک صفحه خواهد بود. صفحات همچنین ممکن است مانند الگوها برای ذخیره پست ها در آنها استفاده شوند. در اینجا چند نکته کلیدی که باید بدانید:

  • آنها معمولاً برای محتوا یا اطلاعات ثابت رزرو می شوند.
  • نمونه هایی از این صفحه درباره من یا تماس با ما است.
  • صفحات بر اساس تاریخ فهرست نمی شوند و نمی توان آنها را مانند پست های وردپرس دسته بندی یا برچسب گذاری کرد.
  • صفحات می توانند سلسله مراتبی داشته باشند، به این معنی که شما می توانید صفحات را در زیر صفحات دیگر قرار دهید، با قرار دادن یکی به عنوان “والد” دیگری، بنابراین گروهی از صفحات را ایجاد کنید.
  • به دلیل ماهیت ایستا، صفحات در فیدهای RSS گنجانده نمی شوند و تاریخ یا زمان انتشار ندارند.

صفحات وردپرس و پنچ نکته مهم در طراحی آن ها :

1. صفحات حاوی محتوای “ایستا” یا “همیشه سبز” هستند:

مهم ترین تفاوت بین صفحات و پست ها در وردپرس این است که صفحات در اکثر موارد (و نه همه) دارای محتوای ثابت هستند. نمونه‌های متداول عبارتند از پرسش‌های متداول، صفحات «تماس با ما»، و صفحات حاوی شرایط استفاده و سیاست‌های حفظ حریم خصوصی. از نظر فنی، وردپرس تاریخ ایجاد و اصلاح یک صفحه را ذخیره می کند، اما این تاریخ در صفحات نمایش داده نمی شود. این برخلاف نحوه نمایش برجسته آن در پست‌ها است.

یک صفحه اساساً بخشی از سایت شما است که همیشه یکسان باقی می ماند. آنها باید “همیشه سبز” باشند یا بتوانند در طول عمر سایت شما مرتبط باقی بمانند.

2. صفحات را می توان در یک سلسله مراتب سازماندهی کرد:

برخلاف پست های وبلاگ، صفحات در یک سلسله مراتب قرار دارند. به عبارت دیگر، یک صفحه ممکن است یک صفحه “والد” در بالای خود یا یک صفحه “فرزند” در زیر آن داشته باشد. برای اینکه یک صفحه را به عنوان والد یا فرزند تبدیل کنید، فقط باید ویژگی صفحه را مطابق با آن تنظیم کنید.

3. صفحات تنظیمات خاص خود را دارند:

به طور قابل پیش بینی، تمام صفحات سایت وردپرس شما را می توان در منوی “صفحات” در داشبورد خود یافت. وقتی روی “ایجاد صفحه جدید” کلیک می کنید، چند مورد کلیدی دیگر وجود دارد که باید به آنها توجه کنید.

اول، برخی از تنظیمات به طور پیش فرض گنجانده نشده است. به عنوان مثال: اگر می خواهید این قابلیت را به صفحه خود اضافه کنید، باید نظرات را به صورت دستی فعال کنید.

4. صفحات می توانند الگوهای متفاوتی داشته باشند:

برخلاف پست‌های وبلاگ، صفحات قابلیت اعمال قالب‌های مختلف صفحه را دارند. قالب ها با طراحی قالب وردپرسی که شما استفاده می کنید تولید می شوند. قالب ها به شما این امکان را می دهند که فرمت و طرح بندی صفحه را متناسب با نیازهای طراحی خود تغییر دهید.

5. صفحات به صورت پیش فرض در فیدهای RSS ظاهر نمی شوند:

برای کسانی که از فیدهای RSS استفاده می‌کنند، حتی اگر صفحه‌ای را در نقطه‌ای پس از آنلاین شدن سایت خود منتشر کنید، صفحات به طور پیش‌فرض در وردپرس در فیدهای RSS ظاهر نمی‌شوند .

 پست های وردپرس و پنج نکته مهم :

اکثریت قریب به اتفاق محتوا در سایت های وردپرسی به صورت پست است. به همین دلیل است که متوجه خواهید شد که “پست ها” اولین گزینه منوی اصلی در داشبورد شما است.

1. پست ها “پویا” یا مبتنی بر زمان هستند:

پست‌های وبلاگ معمولاً برخلاف محتوای «همیشه سبز» یک صفحه به‌منظور به‌روزرسانی‌های خبری یا اطلاعاتی درباره یک موضوع خاص طراحی می‌شوند.

2. پست ها بر اساس تاریخ انتشار فهرست می شوند:

هنگامی که یک پست ایجاد می کنید و آن را به سایت وردپرس خود اضافه می کنید، ابتدا ظاهر می شود. این به این دلیل است که پست ها به ترتیب زمانی معکوس فهرست می شوند. پست های وردپرس بیشتر تاریخ محور هستند و یک خروجی «اخبار» برای وب سایت یا وبلاگ شما فراهم می کنند. به‌طور پیش‌فرض، زمانی که پستی را منتشر می‌کنید، یک مهر زمانی به‌طور خودکار همراه با نام نویسنده درج می‌شود.

3. نظرات به صورت پیش فرض فعال می شوند:

به طور پیش فرض، وردپرس اجازه می دهد تا نظرات را در مورد پست های وبلاگ شما ارائه دهد. نظرات را می توان از داشبورد مدیریت وردپرس خود در تنظیمات > بحث غیرفعال کرد.

4. پست ها در یک آرشیو سازماندهی می شوند:

هنگامی که برای اولین بار یک سایت وردپرس را راه اندازی می کنید، آخرین پست های وبلاگ شما صفحه اصلی سایت شما را تشکیل می دهد. اگر می خواهید آنها در صفحه دیگری نمایش داده شوند، باید یک صفحه ثابت جدید برای نمایش آنها ایجاد کنید.

اغلب، پست های وبلاگ در یک صفحه “وبلاگ” سازماندهی می شوند که باید ایجاد شود. این صفحه به عنوان صفحه آرشیو نیز شناخته می شود. برای تغییر مکان نمایش همه پست‌هایتان، به تنظیمات > خواندن بروید و صفحاتی را که می‌خواهید برای صفحه اصلی و صفحه پست‌ها (یا بایگانی) انتخاب کنید.

5. پست ها را می توان با دسته ها و برچسب ها سازماندهی کرد:

یکی از رایج ترین مسائل در هنگام برخورد با پست های وردپرس این است که پست ها به مرور زمان به راحتی گم می شوند. از آنجایی که به طور پیش‌فرض به ترتیب زمانی معکوس مرتب شده‌اند، سایت‌های وردپرسی که اغلب پست‌ها را اضافه می‌کنند ممکن است به‌طور تصادفی پست‌ها را با افزایش سن از دست بدهند.

اینجاست که دسته ها و برچسب ها وارد عمل می شوند.

دسته ها و برچسب های پست وردپرس چیست؟

در طراحی سایت وردپرس دو مکانیسم اصلی را برای سازماندهی پست ها ارائه می دهد. ابتدا می توانید از تگ های وردپرس در یک پست با کلمات کلیدی مرتبط با محتوای آن استفاده کنید. مدیران وب‌سایت‌ها اغلب از «ابر برچسب‌ها» یا ویجت‌هایی که حاوی آرایه‌ای از برچسب‌ها به شکل یک ابر هستند، استفاده می‌کنند.

هرچه بیشتر از یک برچسب در پست های یک سایت استفاده شود، متن برچسب در فضای ابری بزرگتر است.

می توانید انتخاب کنید که از دسته ها به جای برچسب برای پست ها یا در ارتباط با برچسب ها استفاده کنید. با تگ ها، متن را تایپ می کنید و برای هر کدام اینتر را فشار می دهید. دسته ها از پیش تعریف شده اند و معمولاً فقط یک کلمه در وردپرس هستند. به طور معمول، برچسب ها خاص تر هستند، در حالی که دسته ها عمومی تر هستند. با این حال، آنها به طور مشابه عمل می کنند.

آیا باید از یک پست وردپرس استفاده کنم یا یک صفحه؟

اینکه آیا باید جدیدترین ساخته خود را برای سایت وردپرس خود در قالب یک پست یا یک صفحه ایجاد کنید، در اختیار شماست. با این حال، دسته بندی چه برای اهداف سئو و چه برای اهداف سازمانی اهمیت دارد.

قبل از ساخت هر کاری، مطمئن شوید که یک افزونه پشتیبان وردپرس با کیفیت مانند BackupBuddy دارید . این اطمینان حاصل می کند که اگر اشتباهی رخ دهد، می توانید سایت خود را تنها با چند کلیک به شکوه کامل خود بازگردانید!

در اینجا چند دستورالعمل برای اینکه چه زمانی باید یک پست ایجاد کنید و چه زمانی باید یک صفحه ایجاد کنید، آورده شده است.

چه زمانی باید از پست وردپرس استفاده کنم؟

اگر محتوایی که پست می‌کنید با نیمی از این یا بیشتر مطابقت داشته باشد، یک پست وردپرس احتمالاً مناسب‌تر از یک صفحه وردپرس است:

  • محتوا حاوی اطلاعات حساس به زمان است.
  • مهر زمانی پست مهم است (از آنجایی که مهر زمانی در نتایج بیشتر موتورهای جستجو ظاهر می شود).
  • شما مرتباً برای خوانندگانی که منتظر مطالب جدید هستند، محتوا می نویسید. (خبر دادن به خوانندگان معمولی در مورد پست ها بسیار آسان تر از صفحات است).
  • این محتوایی نیست که ماهیت عمومی داشته باشد، مانند سیاست حفظ حریم خصوصی یا سند ToS (اینها باید صفحات باشند).

چه زمانی باید از صفحه وردپرس استفاده کنم؟

اکنون که برخی از عواملی را که باید هنگام ایجاد محتوای جدید وردپرس به عنوان یک پست در نظر بگیرید، بررسی کردیم، بیایید به برخی از نشانه‌هایی که نشان می‌دهند بهتر است یک صفحه باشد، نگاهی بیندازیم. مجدداً، اگر محتوای شما با نیمی از این گلوله ها یا بیشتر مطابقت داشته باشد، این نشانه این است که احتمال مناسبی وجود دارد که باید یک صفحه باشد.

  • محتوا ماهیت تبلیغاتی دارد. معمولاً پست ها بیشتر جنبه آموزشی دارند و صفحات ممکن است بیشتر به عنوان تبلیغات عمل کنند.
  • مهر زمانی برای محتوایی که منتشر می شود مناسب نیست.
  • صفحه ای است که می خواهید یک پیوند به یاد ماندنی به آن داشته باشید (لینک های پست معمولاً طولانی تر هستند).
  • وقتی کاربران آن را جستجو می کنند، می خواهید این صفحه در زیر نتیجه جستجو در سایت اصلی شما ظاهر شود.

سئوی وردپرس: صفحات وردپرس در مقابل پست ها:

سئو و صفحات وردپرس

هنگامی که محتوای خود را برای انتشار در سایت وردپرس خود آماده می کنید، زیبایی شناسی و سازماندهی تنها عواملی نیستند که باید در نظر بگیرید.

 بسیاری از وب مسترها از فهمیدن این موضوع متعجب می شوند که انتخاب بین یک صفحه و یک پست تفاوت زیادی در سئو (بهینه سازی موتور جستجو) ایجاد می کند.

اولاً، پیروی از نکات ذکر شده در بالا به ترتیب برای پست ها و صفحات وردپرس، شروع خوبی برای رسیدن به اهداف سئوی شماست.

 صرفاً از منظر سئو، صفحاتی که در تلاش برای ایجاد مجموعه ای از پیوندها به سایت خود هستید، هنگامی که کاربران برند شما را جستجو می کنند، صفحات بسیار مفید هستند. این تضمین می کند که URL صحیح برجسته و مورد توجه قرار می گیرد و سایت شما حضور حرفه ای تری خواهد داشت.

به طور کلی، پست های وردپرس برای سئو بهتر از صفحات وردپرس مناسب هستند. چرا؟ 

ابرداده ذخیره شده در یک پست می تواند قوی تر باشد، و به موتورهای جستجو اجازه می دهد تا به هنگام تنظیم نتایج، ارجاع دهند. با مهر زمانی دقیق، نویسنده، توضیحات متا، برچسب‌های احتمالی، و دسته‌های بالقوه، پست‌ها منظم‌تر از صفحات قفسه می‌شوند.

یکی دیگر از عواملی که باید در نظر گرفت این است که چقدر محتوا به آن لینک شده است. پست ها به طور خودکار در وبلاگ شما به یکدیگر پیوند داده می شوند و همانطور که احتمالاً قبلاً می دانستید، پیوندهای داخلی برای اهداف سئو مهم است. از سوی دیگر، صفحات به طور خودکار به هیچ چیز پیوند داده نمی شوند. اگر برای پیوند دستی صفحات وقت بگذارید، این مشکلی نخواهد بود.

به طور خلاصه، اگرچه پست ها معمولاً سئو دوستانه تر هستند، اما همه چیز به زمینه طراحی سایت وردپرس شما بستگی دارد. هیچ پاسخ درستی وجود ندارد، اما با پیروی از قوانین و پیشنهادات ما، احتمال به دست آوردن نتایج عالی سئو بسیار بیشتر خواهد بود.

آیا صفحات یا پست های وردپرس رتبه بهتری دارند؟

به یاد داشته باشید، در حالی که پست ها و صفحات دارای ویژگی های متفاوتی هستند که ممکن است برای الگوریتم های رتبه بندی جذاب باشد، موتورهای جستجو تفاوت خاصی بین یک پست و یک صفحه قائل نمی شوند. یک صفحه ممکن است بسته به زمینه، رتبه بهتری نسبت به یک پست داشته باشد یا برعکس.

با این حال، همانطور که سایت وردپرس خود را ایجاد می کنید، مهم است که چه محتوایی را به عنوان پست و کدام را به صفحه تبدیل کنید. 

در اینجا پنج قانون اساسی وجود دارد که باید برای کمک به رتبه بندی موفقیت آمیز دنبال کنید:

  1. صفحات وردپرس برای نگهداری محتوای همیشه سبز سایت شما وجود دارد. پست های وردپرس برای ارائه محتوای تاریخ محور یا «اخبار» بیشتر وجود دارد.
  2. پست‌ها برای مخاطبان عام در نظر گرفته شده‌اند و بیشتر «یکبار مصرف» دیده می‌شوند. صفحات برای محتوای ثابت، برنامه های وب و بخش های خاصی از سایت شما هستند که معمولاً به آنها دسترسی پیدا می کنید.
  3. هنگام استفاده از دکمه های “اشتراک گذاری” عاقل باشید. اغلب اوقات، مدیران وردپرس آنها را در هر صفحه پرتاب می کنند و در سایت خود پست می کنند. متأسفانه، این اثر آنها را کمرنگ می کند. تمرکز این دکمه‌ها فقط روی پست‌هایی که قرار است به اشتراک گذاشته شوند، احتمال اشتراک‌گذاری و رتبه‌بندی آنها را افزایش می‌دهد.
  4. برای صفحات وردپرس ، گنجاندن یک کلمه کلیدی در حدود 20 تا 30 برابر طبیعی ترین حالت ممکن ضروری است. اگر در حال ایجاد یک پست وردپرس هستید، باید از ابزارهای تحقیق کلمات کلیدی برای یافتن لیستی از کلمات کلیدی مختلف برای بهترین شانس در رتبه بندی استفاده کنید.
  5. به یاد داشته باشید که توسعه‌دهندگان وردپرس هرگز قصد نداشتند که صفحات وردپرس در مقایسه با پست‌ها تفاوت داشته باشند تا میزان رتبه‌بندی صفحات در موتورهای جستجو را تعیین کنند. این انواع مختلف محتوا برای کمک به ایجاد ساختارهای منطقی و پیچیده سایت وجود دارد.

آیا می توانید پست ها را به صفحات در وردپرس اضافه کنید؟

بله، پست ها را می توان به صفحات در وردپرس اضافه کرد. اگر گروه بندی پست های کوتاهی داشته باشید که همه چیز قابل توجهی را در قالب یک صفحه جمع آوری کنید، ایده آل است. یکی از نمونه‌های رایج این موضوع در «دنیای واقعی» هنرمندان موسیقی هستند که برای هر آلبوم هنگام انتشار پستی دارند. سپس یک صفحه دیسکوگرافی ایجاد می کنند که به طور خودکار با هر آلبوم برچسب گذاری شده پر می شود.

راه های مختلفی برای انجام این کار وجود دارد. برخی از وب مسترها ترجیح می دهند این کار را به صورت دستی انجام دهند، اما اغلب منجر به طرح بندی های نامطلوب و عواقب ناخواسته می شود. افزونه های زیادی وجود دارند که این کار را به صورت منظم و رایگان برای سایت وردپرس شما انجام می دهند.

صفحات وردپرس در مقابل پست ها در مقابل دسته ها

امیدواریم تفاوت بین یک صفحه و یک پست در وردپرس در این مرحله کاملاً آشکار باشد. صفحات ثابت‌تر، دقیق‌تر، «همیشه سبز» هستند و طوری طراحی شده‌اند که به‌طور دائم در آنجا بمانند. پست‌ها باید زودگذرتر و غیررسمی‌تر باشند. و می تواند به عنوان نوعی ارتباط با بازدیدکنندگان یا اشتراک گذاران جدید بالقوه دیده شود.

تفاوت بین یک صفحه وردپرس و یک پست واضح است، اما دسته بندی های وردپرس چگونه در معادله نقش دارند؟ این یک سوال فنی است که اغلب توسط مدیران سایت وردپرس نادیده گرفته می شود.

صفحات و پست‌ها در وردپرس ممکن است ظاهراً مشابه به نظر برسند. اما نحوه سازماندهی منطقی هر نوع محتوا متفاوت است. صفحات به شکل سلسله مراتبی سازماندهی می شوند، درست مانند پوشه های فایل حاوی پوشه های فایل دیگر. یک صفحه می تواند یک والدین، یک فرزند یا هر دو داشته باشد.

برخلاف نحوه سازماندهی صفحات، دسته ها و برچسب ها برای سازماندهی پست ها استفاده می شوند. از آنجایی که پست‌ها طبیعتاً غیرمتمرکزتر هستند، می‌توان آن‌ها را در سطل‌ها یا دسته‌های عمومی قرار داد. به منظور توصیف دقیق‌تر محتویات یک پست و امکان جستجوی دقیق‌تر بازدیدکنندگان، ممکن است بخواهید برچسب‌هایی اضافه کنید. این به راحتی اجازه می دهد تا متن به صورت دستی در فیلدهایی وارد شود تا بعداً پیدا شوند.

برای تمایز بین پست ها و صفحات چقدر باید سهام بگذارم؟

اکنون که با تفاوت‌های بین پست‌ها و صفحات آشنا شدید، ممکن است از خود بپرسید که آیا یادآوری این جزئیات مهم است یا خیر. به طور کلی، شما باید از نحوه استفاده منطقی از اینها آگاه باشید. موتورهای جستجو از یادگیری ماشینی استفاده می‌کنند، و این باعث اولویت ذاتی رتبه‌بندی سایت‌هایی می‌شود که از سنت‌های سازمانی پیروی می‌کنند.

همچنین، توجه داشته باشید که صفحات، پست‌ها و دسته‌ها تنها مواردی نیستند که باید در تلاش‌های وردپرس خود پیگیری کنید! بدون یک پلاگین امنیتی اصلی وردپرس ، ممکن است در نهایت هیچ سایتی نداشته باشید. مهم این است که همه این اطلاعات را در چشم انداز نگه دارید و به طور مناسب اولویت بندی کنید.

برای سفارش طراحی پلاگین وردپرس به صورت اختصاصی همین حالا کلیک کنید 

شما میتوانید برای انجام انواع خدمات وردپرس به ما یعنی شرکت حرفه ای آرتاکد با بیش از 10 سال سابقه در زمینه طراحی سایت با وردپرس و افزونه نویسی وردپرس آماده همکاری با شما عزیزان است .

لیست مقالات مرتبط :

سفارش طراحی قالب وردپرس 

اگر وب سایت وردپرس ما هک شد باید چه کنیم؟

تفاوت بین cms وردپرس با جوملا و دروپال

چگونه فضای هاست وردپرس را بهینه سازی کنیم ؟

ویژگی های مهم وردپرس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *