نحوه کسب درآمد آنلاین با وردپرس

کسب درآمد آنلاین با وردپرس

چگونگی کسب درآمد به صورت آنلاین با وردپرس :

چگونگی کسب درآمد آنلاین با وردپرس

وب سایت های وردپرسی راه های زیادی برای کسب درآمد آنلاین ارائه می دهند. طراحی سایت وردپرس خیلی پیچیده نیست و پتانسیل درآمد خوبی را ارائه می دهد.

حتی افرادی که دانش گسترده ای از کدنویسی یا طراحی وب ندارند، درک آن آسان خواهد بود.

به دست آوردن مقداری پول نقد اضافی دیگر مانند گذشته دشوار نیست. قبل از این، شما باید چندین کار را همزمان انجام دهید، با وقفه های بسیار کمی در بین. اما اکنون، با توجه به سرعت پیشرفت اینترنت، فرصت‌هایی برای مبتدیان در همه جا وجود دارد که بتوانند از اینترنت درآمد کسب کنند. تنها چیزی که لازم است رسانه مناسب است.

در این مقاله، همه چیز را در مورد وب سایت های وردپرسی، نحوه راه اندازی و اینکه چرا فکر می کنیم یکی از بهترین راه های کسب درآمد آنلاین برای مبتدیان است، خواهید آموخت. بنابراین اگر چند دقیقه فرصت دارید، به ما بپیوندید تا در مورد همه چیزهایی که باید در مورد آن بدانید صحبت می کنیم.

وب سایت وردپرس چیست؟

وردپرس چیست؟ به طور خلاصه، وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا (cms) است که به کاربران این امکان را می دهد تا وب سایت های خود را ایجاد کنند. برخلاف سایر ارائه دهندگان میزبانی وب، از قبل دارای تم های داخلی است، بنابراین دیگر لازم نیست هنگام طراحی یکی از آنها از ابتدا شروع کنید.

این ویژگی آن را به یکی از پرکاربردترین سیستم های مدیریت محتوا تبدیل کرده است.

در حال حاضر، وردپرس برای تامین انرژی نزدیک به 40 درصد از اینترنت استفاده می شود و نزدیک به 64 میلیون وب سایت از این پلت فرم استفاده می کنند. این عدد از سال 2019 به طور مداوم به طور متوسط ​​4.5 درصد افزایش یافته است.

شاید بزرگترین دلیل این محبوبیت رو به رشد، راحتی باشد. همانطور که قبلا ذکر شد، راه اندازی وب سایت وردپرس خود بسیار آسان است.

رابط پشتی آن بسیار شبیه به اکثر برنامه های رسانه های اجتماعی است. می‌توانید طرحی را انتخاب کنید، مقاله‌ها را اضافه کنید، عکس‌ها را پست کنید و با اعضای مخاطبان تعامل داشته باشید، همه اینها با چند کلیک.

درآمد طراحی سایت وردپرس در سال 1401 چه قدر است ؟ این سوالی است که خیلی از افراد از ما می پرسند. پیشنهاد میکنیم که حتما این مقاله مطالعه کنید.

رایج ترین موارد استفاده از وردپرس:

مسلماً دلیل اصلی ایجاد وب سایت توسط مردم برای به اشتراک گذاری اطلاعات است. این به عنوان بستری برای معرفی خود یا کسب و کارشان، صحبت در مورد مسائل جاری، بیان نظرات و تعامل با دیگران عمل می کند.

به طور خاص وردپرس تا حد زیادی به این پدیده کمک کرده است، با بیش از 661 سایت جدید هر روز. در مجموع، تمام وب سایت های آنها تقریباً 400 میلیون کاربر ماهانه را ارائه می دهند. برای در نظر گرفتن همه چیز، در اینجا رایج ترین کاربردهای وردپرس آورده شده است:

1. کسب درآمد  آنلاین از طریق وب سایت های تجاری:

کسب و کارها با مراجعه به ارائه دهندگان خدماتی مانند وردپرس، فرآیند ایجاد یک وب سایت شرکتی را ساده کردند. در حال حاضر، آنها به فردی با مهارت های متخصص در کدنویسی یا HTML نیاز ندارند.

در عوض، یک طراح با درک جریان اصلی از تجربه کاربر، طرح‌بندی و رنگ‌ها کافی است. حتی کارمندان آنها هم می توانند این کار را انجام دهند.

بزرگترین مزیت این تغییر راحتی است. هنگامی که نیاز به تغییراتی است، آنها می توانند خودشان به آن توجه کنند، که به آنها زمان بیشتری برای ارسال به روز رسانی می دهد.

به یاد داشته باشید، وب سایت های شرکت به عنوان کارت تلفن آنلاین آنها عمل می کنند. بنابراین داشتن کنترل کامل بر هر جنبه – و ساده کردن همه چیز – فقط هویت قوی‌تری ایجاد می‌کند.

2. وبلاگ ها:

یکی از تمایز مهمی که باید پوشش داد، تفاوت بین وبلاگ های وردپرس در مقابل وب سایت ها است. وردپرس ابتدا به عنوان پلتفرم وبلاگ نویسی تأسیس شد، اکنون می توان از آن به عنوان یک سیستم مدیریت محتوای کامل برای قدرت بخشیدن به هر نوع وب سایتی که تصور کنید، با وبلاگ یا بدون وبلاگ، استفاده کرد.

آنچه در دهه 90 به عنوان یک دفتر خاطرات دیجیتال آغاز شد، یک وبلاگ به عنوان یک خروجی برای به اشتراک گذاشتن شخصی ترین افکار و ایده های شما عمل می کند.

اگرچه امروزه اینفلوئنسرها شروع به استفاده از این رسانه برای نشان دادن سبک زندگی خود و ارتباط با فالوورها کردند و در عین حال محصولات خاصی را نیز تبلیغ می کنند. علاوه بر این، کسب و کارها می توانند از قدرت بازاریابی محتوای SEO از طریق وبلاگ وب سایت خود برای هدایت استراتژی های بازاریابی آنلاین خود استفاده کنند .

برخلاف پست‌های رسانه‌های اجتماعی که معمولاً بسیار کوتاه هستند، هر ورودی وبلاگ از چند صد تا هزار کلمه تشکیل شده است. آنها همچنین ممکن است نظرات قوی در مورد برخی موضوعات را منتقل کنند.

به همین دلیل است که علیرغم غیر رسمی بودن پست های وبلاگ، به محتوای باکیفیت و زمان لازم برای تولید آنها نیاز دارد.

3. کسب در درآمد از سایت های وردپرسی فروشگاه های آنلاین و تجارت الکترونیک:

یکی از قدرتمندترین کاربردهای وردپرس، فروش آنلاین چیزهایی است، از محصولات دیجیتال گرفته تا کالاهای فیزیکی و عضویت یا اشتراک.

با استفاده از قدرت افزونه های وردپرس طراحی شده برای افزودن قابلیت تجارت الکترونیک به “پایه” وردپرس، می توانید تنها با چند کلیک یک فروشگاه آنلاین قوی داشته باشید.

یکی از محبوب ترین افزونه های تجارت الکترونیک وردپرس WooCommerce است . WooCommerce دارای تعداد زیادی ویژگی است که برای فروش چیزهایی از سایت وردپرس شما طراحی شده است،

از جمله پشتیبانی از دروازه های پرداخت متعدد، گزینه های حمل و نقل، پشتیبانی از تغییرات محصول، کوپن ها، ادغام های بازاریابی و یک کتابخانه قوی از برنامه های افزودنی برای عملکرد بیشتر.

مزیت اضافی استفاده از وردپرس برای راه اندازی فروشگاه آنلاین به جای Shopify یا Squarespace در درجه اول در مورد هزینه ها است. وردپرس و ووکامرس با هم گزینه ای کم هزینه برای فروش آنلاین چیزها ارائه می دهند.

4. اخبار و رسانه ها:

وب سایت های وردپرسی نیز به عنوان منابع اطلاعات معتبر طراحی شدند. رسانه‌های خبری، صفحات تجاری یا آن‌هایی که بر بازار سهام یا سیاست‌های محلی تمرکز می‌کنند – فقط به نام چند مورد – همه نمونه‌های بارز هستند.

اخبار و رسانه‌ها روزنامه‌نگاران حرفه‌ای یا مشارکت‌کنندگانی دارند که در زمینه‌های مربوطه خود متخصصان اثبات میشوند. برای این نوع سایت ها، یکپارچگی و قابلیت اطمینان اطلاعات بسیار مهم است. اگر این سایت ها ناآگاهانه حقایق تایید نشده را منتقل کنند، ممکن است دنبال کنندگان خود را از دست بدهند یا بدتر از آن تعطیل شوند.

5. صفحات علاقه :

وب سایت هایی که بر موضوعات خاص تمرکز دارند همه جا هستند. و در حالی که هنوز اصطلاح رسمی ابداع نشده است، ما آنها را صفحات علاقه می نامیم، زیرا آنها در مورد سرگرمی هایی مانند قلاب بافی، کریکت، فیلم پلیسی، آشپزی، ارز دیجیتال یا ماشین صحبت می کنند.

کاربران صرفاً برای گذراندن اوقات فراغت از این سایت ها بازدید می کنند زیرا به آنها اجازه می دهد تا در مورد سرگرمی های خود اطلاعات بیشتری کسب کنند.

معمولاً این شامل مقالات ویژه، سرمقاله ها و به روز رسانی های خبری است. در عین حال، آنها می توانند با قراردان نظرات با دیگر دوستداران ارتباط برقرار کنند.

6. کسب درآمد آنلاین با سایت های وردپرسی مشابه دیجی کالا:

درآمد آنلاین از طریق وردپرس

آیا تا به حال با مقالاتی برخورد کردید که موارد را از بهترین به بدترین رتبه بندی می کنند؟ یا آن نوشته‌هایی که به مصرف‌کنندگان کمک می‌کنند.

با ارائه نکات و توصیه‌های خودی بهترین معامله را پیدا کنند؟ اگر آشنا نیستید، به آن‌ها راهنمای خرید و بررسی محصول گفته می‌شود و محتوایی است که معمولاً در سایت‌های مشابه دیجی کالا ارسال می‌شود.

خریداران جدی که بین چندین برند انتخاب می کنند، معمولاً از این وب سایت ها بازدید می کنند تا بازخورد صادقانه یا ارزیابی عینی دریافت کنند. در عین حال، قبل از رسیدن به تصمیم نهایی، اطلاعات بیشتری را به آنها ارائه می دهد.

به طور معمول، سایت هایی که مشابه دیجی کالا، یک جایگاه خاص را برای ایجاد یک دنبال کننده قوی هدف قرار می دهند. برای مثال، صفحه‌ای که به ابزارهای برقی اختصاص میدهند مانند، مته‌ها، اره‌های رومیزی و آسیاب‌ها را تجزیه و تحلیل می‌کند و حتی نکاتی را درباره مرتب کردن کارگاه شما ارسال می‌کند.

به این ترتیب، افرادی که علاقه زیادی به نجاری دارند، به طور مرتب از آنها بازدید می کنند.

در عین حال، برندها ممکن است با این وب سایت ها ارتباط برقرار کنند تا نسخه های جدید خود را تبلیغ کنند. داشتن دید بیشتر فقط کمپین های بازاریابی موجود را تشدید می کند.

لیست مقالات مرتبط :

تفاوت صفحات وردپرس با پست ها در چیست ؟

اگر وب سایت وردپرس ما هک شد باید چه کنیم؟

چگونه در بازاریابی اینترنتی موفق شویم ؟

بازاریابی ویدئویی چیست ؟

خدمات وردپرس

ویژگی های مهم وردپرس

7 افزونه ووکامرس برای افزایش فروش فروشگاه آنلاین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *