افزونه کش وردپرس :
افزونه کش وردپرس می تواند مشکل باشد و برخی حتی ممکن است آن را خسته کننده بخوانند. تلاش برای توضیح جزئیات چنین فناوری پیچیده ای می تواند بسیار طول بکشد. با این حال، میتوانیم ایده حافظه پنهان را مطرح کنیم.
وب سایت شما ده ها بار در هر ماه توسط کاربران مشاهده می شود. حتی ممکن است اعداد بالاتر، شاید صدها، هزاران یا میلیون ها بار ببینند.
با توجه به اینکه چگونه وب سایت شما دائماً محتوای یکسان یا مشابه را در همه زمان ها ارائه می دهد، آیا عالی نیست اگر سرور بتواند این فایل ها را به خاطر بسپارد تا همیشه به وب سایت شما سرویس دهد؟
چه زمانی افزونه کش ها مورد نیازند؟
هر یک از صفحات سایت شما ک کاربران ان را مشاهده می کنند، نیاز به یک درخواست به سرور شما دارد، تا بوسیله آن سرور پردازش شود.
سپس نتیجه نهایی از سرور به مرورگر کاربر ارسال می شود. شما می توانید یک سرصفحه، تصاویر، یک منو و یک وبلاگ داشته باشید.
از آنجایی که سرور باید تمام این درخواست ها را پردازش کند، تحویل صفحه کامل به کاربر به خصوص با وب سایت های بزرگتر و پیچیده تر، زمان می برد.
اینجاست که کار افزونه کش ها شروع می شود. افزونه کش وردپرس به سرور دستور می دهد تا بسته به پیکربندی، برخی از فایل ها را روی دیسک یا رم ذخیره کند.
بنابراین، میتوانید همان محتوایی را که مدتهاست ارائه میدهید، کپی کنید. در نتیجه، صفحات سایت شما بسیار سریعتر و مستقیماً از حافظه پنهان بارگذاری می شوند. در واقع کش مقدار کار مورد نیاز برای ایجاد یک صفحه قابل مشاهده را کاهش می دهد.
برای افزونه نویسی وردپرس به صورت اختصاصی رو این لینک کلیک کنید
بهترین افزونه کش های وردپرس کدامند:
در ادامه این مقاله ما چند مورد از بهترین و کاربردی ترین افزونه کش هی وردپرس را به شما معرفی کنیم. اگر با افزونه وردپرس آشنایی ندارید این مقاله را از دست ندهید: افزونه وردپرس چیست و چگونه کار میکند ؟
WP Rocket:
یک افزونه کش عالی برای وردپرس است که با سه طرح پولی ارائه می شود. شما از نظر فنی فقط یکبار باید هزینه بپردازید. اما اگر بعد از یک سال به پرداخت ادامه دهید، پشتیبانی و به روز رسانی را شامل می شوید.
یکی از دلایلی که ما افزونه WP Rocket را بسیار دوست داریم، رابط کاربری ساده و نصب سریع آن است. این یک افزونه کش وردپرس است که میتواند با افزایش سرعت سایت شما را کامل کند، اما هر مبتدی میتواند بنشیند و اکثر تنظیمات مربوطه را در ان انجام دهد.
WP Rocket یک داشبورد را برای توسعه دهندگان فراهم می کند که کار را برای مبتدیان اسان می کند. همچنین این پلاگین پیکربندی بسیار آسانی برای تمامی کاربران خود دارد.
این افزونه برای سبک شده پایگاه داده شما، ان را بهینه سازی میکند. شما میتوانید فایلهای رسانهای خود را با WP Rocket بارگیری کنید.به عبارتی تصاویر در وب سایت شما بارگذاری نمی شوند، تا زمانی که کاربر صفحه را هدایت کند و به آنها برسد. بنابراین سرور مجبور نیست در صورت عدم نیاز ان کار را انجام دهد.
این پلاگین می تواند با پلاگین های چند زبانه ادغام شود و همچنین با اکثر سایت ها سازگاری پیدا کند. دیگر ویژگی بسیر جالب ان بهینه سازی فونت های گوگل است که در دیگر افزونه ها نمی بینید.
comet cache:
این افزونه یک راه حل معتبر و محبوب با نسخه های رایگان و پولی برای شما است. نصب کش Comet بسیار آسان است و پیمایش داشبورد ان ساده انجا می شود. با این حال، در مورد مستندسازی بیشتر رقبا را شکست می دهد. حتی در صفحه پلاگین وردپرس معمولی، دهها لینک و پرسشهای متداول برای راهنمایی و آموزش شما در مورد کش پیدا خواهید کرد.
Comet Cache کش شما در مدت زمان کوتاهی راه اندازی می کند. این امکان را به شما می دهد که ذخیره سازی را در پست ها، صفحات، دسته ها یا برچسب ها انجام دهید.
همچنین اکثر نسخه های اولیه این افزونه رایگان ارائه می شوند، بنابراین نیازی به دریافت نسخه پولی نیست. اما با نسخه پولی ان می توانید کش را به صورت خودکار و هوشمندانه پاک کنید.به این ترتیب شما این امکان را دارید که در حین نصب تنظیمات کش را تنظیم کنید و در آینده آنها را فراموش کنید.
WP Super Cache:
نمونه دیگری از یک افزونه کش منبع باز با میلیون ها نصب است. بعد از نصب ان نیازی به بع روز رسانی افزونه ندارید و یکی از مزایای انتخاب این افزونه ارائه سه حالت کش است. یکی از آنها Simple Mode نامیده می شود که برای کاربران عادی وردپرس مناسب است، زیرا کمترین خطر را دارد. حالت بعدی Expert Mode نامیده میشود که در آن میتوانید فایلهای خود را با تغییراتی در فایلهای htaccess ذخیره کنید. برای توسعه دهندگان پیشرفته ای که می خواهند کنترل بیشتری بر فرآیند ذخیره سازی داشته باشند، عالی است.
این افزونه وردپرس سابقه و شهرت زیادی دارد و یک محصول منبع باز رایگان از Automattic است. رابط پشتیبان در ان اکثر گزینه های مورد نیاز شما را دارد. درک و فعال سازی آن حتی برای مبتدیان هم بسیار آسان است.
WP Super Cache از یک فرآیند جمعآوری زباله استفاده میکند. به عبارتی فایلهای کش قدیمی را پاک میکند تا روند ذخیرهسازی شما اجازه ندهد سایت شما در این فرآیند کند شود.
این افزونه دارای یک گزینه منحصر به فرد به نام Cache Rebuilding است که در آن حافظه پنهان وب سایت شما هنگام ارسال نظر پاک نمی شود. در عوض، حافظه پنهان را بازسازی می کند و صفحه قدیمی را در اختیار سایر کاربران قرار می دهد.
WP Fastest Cache:
چیزی که این افزونه را از بقیه مستثنا می کند این است که ههمه کاربران برای شروع فرآیند، نسخه رایگان را دانلود میکنند، اما یک افزونه ممتاز در دسترس است که فقط در ماژول گزینههای WP Fastest Cache قابل خریداری است.
افزونه پریمیوم فقط به یک بار پرداخت نیاز دارد و طیف گسترده ای از امکانات را ارائه می دهد که در نسخه رایگان ارائه نشده اند. با این گفته، بیشتر سایت ها از آنچه افزونه رایگان ارائه می دهد راضی خواهند بود.
در این افزونه درک صفحه گزینهها آسان است، زیرا فهرستی ساده از چک باکسها با اطلاعات مربوط به هر گزینه موجود می باشد. شما می توانید به سرعت از داشبورد وردپرس ان را به نسخه پریمیوم ارتقا دهید و نیازی به دانلود افزونه از سایت توسعه دهنده نیست.
درWP Fastest Cache گزینه ای برای ایجاد کش برای تم موبایل شما وجود دارد. همچنین گزینه ای برای عدم ارائه نسخه کش برای کاربران دسکتاپ و کاربران موبایل پیدا خواهید کرد.
خلاصه مقاله:
درک دلیل کش کردن سایت ها چندان دشوار نیست. با این حال، عملکردهای پشت آن کش معمولاً برای کاربر عادی وردپرس پیچیده است. بنابراین، وقتی به گزینههای کش افزونه میروید، ممکن است هیچ ایدهای نداشته باشید که کدام یک برای شما مناسب است.
اگر با یک هاست مدیریت شده وردپرس کار می کنید، نیازی به دریافت افزونه کش وردپرس ندارید. هاست شما این کار را برای شما انجام می دهد و کش روی سرور تکمیل می شود. با این حال، برای کسانی که میزبانی مشترک دارند، یا هر نوع میزبانی که در آن همه چیز را مدیریت می کنید، افزونه های کش ضروری هستند.
اگر علاقه ای به مدیریت حافظه پنهان خود ندارید و به دنبال افزایش سرعت سایت خود هستید در نظر بگیرید که برای یک حساب کاربری با یک سرویس میزبانی وردپرس ثبت نام کنید.
اگر قصد دارید هاست خود را مدیریت کنید، از بالای این لیست شروع کنید و هر کدام را امتحان کنید تا بهترین رابط را پیدا کنید. پس از اینکه لیست را به موارد دلخواه خود محدود کردید، تست های سرعت را اجرا کنید تا ببینید کدام یک عملکرد سایت شما را بهبود می بخشد.
لیست مقالات مرتبط :
معرفی افزونه زیبا سازی سایت وردپرس
کاهش حجم تصاویر وردپرس با افزونه چگونه است