بهترین ابزار های بک آپ گیری از سایت وردپرس

بک آپ گیری از سایت وردپرس
در واقع از خدمات بسیار مهم پس از طراحی سایت وردپرس ، بک آپ گیری از وردپرس است. شما باید از سایت وردپرس خود حتما بکاپ تهیه کنید.
اگر این کارا انجام ندهید یک زمان اگر به هر دلیل سایت شما از دسترس خارج شود، دیگر باید با آن سایت خدافظی کنید. اگر نمیدانید چه طور باید از سایت وردپرسی خود بک آپ بگیرید این مقاله دنبال کنید.

بک آپ گیری از وردپرس چیست؟

آیا برا شما پیش امده که تمام داده های سایت خود را در صورت نقص امنیتی یا خرابی سرور از دست بدهید؟ بک آپ گیری از وبسایت گاهی برای نجات سایت و اطلاعات شما ضروری است.

اگر امنیت سایت شما در خطر است. با ایجاد پشتیبان‌گیری منظم با یکی از بهترین افزونه‌ های پشتیبان‌گیری وردپرس، می‌توانید سایت وردپرس خود را از هر گونه تهدید ایمن کنید و هر زمان که بخواهید به راحتی اطلاعات مهم خود را بازیابی کنید.

در حال حاضر راه های مختلفی وجود دارد که می توانید از سایت خود نسخه پشتیبان تهیه کنید. شما می توانید فایل های خود را به صورت دستی ذخیره کنید، اما این کار زمان زیادی می برد.

راه حل ساده تر، استفاده از افزونه پشتیبان وردپرس است که به طور خودکار از سایت شما نسخه پشتیبان تهیه می کند.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره دیگر خدمات وردپرس روی این لینک کلیک کنید

معرفی برخی افزونه های پشتیبان گیر وردپرس

چگونگی بکا گیری از سایت های وردپرسی

  • Updraftplus: یکی از بهترین پلاگین های وردپرس است. که درحال حاضر بیش از 3 میلیون کاربر از ان استفاده می کنند. این پلاگین به خاطر استفاده اسان و سریع و همچنین  ارائه دو مدل رایگان و ممتاز بسیار مورد توجه است. بخش جالب این افزونه این است که از چندین گزینه ذخیره سازی ابری مانند Google Drive، Dropbox، Amazon S3، Rackspace و… پشتیبانی می کند. با حساب پریمیوم UpdraftPlus، بسیاری از ویژگی‌های ضروری مانند ایجاد کلون‌های سایت و انتقال آنها به یک دامنه جدید را دریافت می‌کنید. همچنین رمزگذاری پایگاه داده برای امنیت بیشتر، گزارش‌دهی پیشرفته، پشتیبانی اختصاصی مشتری و گزینه‌های ذخیره‌سازی ابری بیشتری مانند OneDrive و Azure دریافت می‌کنید.
  • BackupBuddy: این افزونه نیز یکی از گزینه های مناسب برای ایمن سازی اطلاعات شماست. و همچنین از سرویس‌های مختلف ذخیره‌سازی ابری پشتیبانی می کند. بوسیله این پلاگین می توانید محتوای نسخه پشتیبان خود را سفارشی کنید
  • BlogVault: افزونه ی BlogVault یک پشیتبان خوب برای سایت شماست. می تواند بک آپ گیری را بصورت روزانه، هفتگی یا ماهانه انجام دهد. 
  • Jetpack: می تواند با پشتیبان گیری از وبسایت شما و بازیابی اسان کار را برای شما راحت کند. Jetpack داده های شما را در فضای ابری ذخیره می کند، بنابراین روی سرور شما بارگذاری نمی کند و سرعت سایت شما کم نمی شود.

در ادامه شمارا با دو افزونه رایگان در مخزن وردپرس آشنا می کنیم:

  • Duplicator: یک افزونه رایگان است که توانایی های یک افزونه ممتاز را دارد. بوسیله ان می توانید بصورت دستی از سایت خود بک اپ گیری کنید. شما همچنین می توانید یک سایت زنده را کپی کنید تا مرحله بندی کنید یا یک سایت زنده را برای توسعه به لوکال هاست بکشید.
  • Back wpup: این افزونه نیز در میان کاربران از محبوبیت برخوردار است. شما می توانید ان را بطور رایگان دانلود کنید و از سایت خود پشتیبان گیری کنید. پشتیبان گیری از پایگاه داده، بررسی و تعمیر پایگاه داده، ایجاد یک نسخه پشتیبان در قالب های مختلف فایل (zip، tar، tar.gz)، ارسال گزارش ها و نسخه های پشتیبان از طریق ایمیل از دیگر ویژگی های مفید این پلاگین است.

به طور خلاصه در بک آپ گیری از وردپرس:

در این مقاله لیستی از بهترین افزونه های پشتیبان وردپرس را گردآوری کردیم تا خیالتان راحت باشد که اطلاعات خود را از دست ندهید.

در انتخاب افزونه مورد نظر شما با توجه به افزونه های معرفی شده و البته نیاز سایت خود باید بهترین گزینه را برای سایتتان انتخاب کنید.

اگر به دنبال کم کردن هزینه هستید پلاگین های رایگان را دانلود کنید و اگر ویژگی های دیگر مد نظر شماست از افزونه کش وردپرس استفاده کنید.

برای خرید پلاگین توجه کنید با بودجه شما مطابق باشد و همچنین سرعت وبسایت شما را پایین نیاورد و مورد اعتماد باشد.

لیست مقالات مرتبط :

افزونه وردپرس چیست و چگونه کار میکند

تفاوت گواهی SSL رایگان و پولی در چیست؟

معرفی راه های افزایش امنیت سایت وردپرس

دلایل بالا نیامدن سایت وردپرس

نحوه ساخت جدول قیمت گذاری در وردپرس

نحوه تبدیل Adobe XD به وردپرس چگونه است؟

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *