09391079393

مقالات طراحی سایت

طراحی سایت چیست و چه مراحلی دارد

طراحی سایت

امروزه در دنیای مجازی شاهد افزایش چشم گیر کاربران در این زمینه هستیم. در واقع افراد از کسب و کار های سنتی خود به سمت شبکه های مجازی و مشاغل اینترنتی رو آورده اند. حال به همین دلیل افراد برای رقابت با دیگر مشاغل نیاز به حضور فعال در بستر وب دارند. طراحی سایت یکی روش های حضور فعال در بستر وب است.

حال این که طراحی سایت چیست و چه کاربردی دارد و یا این که مفهوم آن چیست را در این مقاله بررسی خواهیم کرد. 

طراحی سایت چیست و به چه معناست ؟

طراحی سایت و چیست و به چه معناست

در واقع طراحی سایت به تمامی مراحل طراحی و راه اندازی یک پایگاه اطلاعات در اینترنت جهت فعالیت مستمر در بستر وب می باشد.

حال سایت میتواند در هر زمینه کاری فعالیت داشته باشد مانند: ارائه خدمات برای مشتریان، فروش محصولات، اطلاع رسانی و اخبار های روز و…

حال طراحی یک وب سایت یک پروژه بسیار تخصصی است، به گونه ای است که از زیر لایه های مهم صفحات، طراحی گرافیکی، تولید محتوا، رعایت و اجرای همه جانبه سئو تشکیل میشود.

مراحل طراحی سایت چیست و چگونه انجام میشود؟

طراحی سایت یا همان web design به زبان انگلیسی 4 مرحله ی اصلی دارد که در ادامه به بررسی آن ها میپردازیم.

  1. طراحی وایر فریم: در این مرحله یک تیم طراحی وب سایت مانند آرتاکد با بررسی نیاز های مشتری خود یک نمای کلی از وب سایت که شامل یک نقشه کلی از صفحات مهم سایت و نحوه چیدمان المان های مختلف است، به کارفرما ارائه میشود. این نوع روند کاری به وایر فریم مشهور است.
  2. طراحی گرافیکی: پس از تعیین جایگاه های عنصر های اصلی یک سایت باید یک طرح حرفه ای برای آن طراحی کنیم. البته این کار توسط یک تیم طراحی گرافیک که با داشتن خود در زمینه گرافیکی و طراحی دارند سایت ما را به بهترین صورت طراحی خواهند کرد. 
  3. برنامه نویسی و اجرای آن: در این مرحله با توجه به بودجه مشتری و نیاز کسب و کارش کدنویسی صورت می گیرد. این برنامه نویسی شامل کد نویسی اختصاصی و یا شامل استفاده کردن از سیستم های مدیریت محتوا مانند وردپرس است. 
  4. پیاده سازی و راه اندازی سایت: این مرحله نیازمند تهیه یک هاست و دامین مناسب دارد. در واقع تهیه یک دامنه به با نام مرتبط با نوع کسب و کار و یا پیدا کردن یک هاست پر سرعت نیز بر عهده شرکت های طراحی سایت است اما در این بخش خود کارفرما با توجه به بودجه مورد نظر میتواند انتخاب کند که کدام سرویس های خدماتی هاست و دامین برایش مناسب است.

چرا طراحی سایت را انجام دهیم؟

چرا طراحی سایت؟ این سوال را بسیاری از افراد همچون: کارفرما ها _ سئو (seo) کار ها _ طراحان ui/ux ( همان گرافیک سایت) _ و حتی برخی از طراحان سایت از ما میپرسند.

طراحی سایت چیست و چگونه انجام میشود

یک وب سایت مجموعه ای از صفحات به هم پیوسته است که از طریق یک آدرس مشخص قابل دسترس هستند در واقع این

صفحات شامل متن – تصویر ها و یا قالب های مختلف طراحی شده و…. هستند.

امروزه کلمه ی طراحی سایت در نظر اکثر مردم کلمه ای آشناست اما در زمان گذشته این کلمه یک تغییر و تحول بزرگ تلقی میشد.

اولین بار ایده این تحول برزگ را در سال 1989 شخصی به نام تیم برنرز لی (Tim Berners-Lee) با ارائه ی یک پروپوزال شکل

زندگی و اطلاعات بشر را برای همیشه تغییر داد.

مفهوم کلی طراحی سایت چیست ؟

طراحی وب به طراحی سایت هایی میگوییم که در اینترنت نمایش داده می شوند. معمولاً به جنبه های تجربه کاربر توسعه وب سایت اشاره می کند تا توسعه نرم افزار.

طراحی وب در زمان قدیم بر روی مرورگر های دسکتاپ متمرکز بود. با این حال، از اواسط دهه 2010، طراحی برای مرورگرهای موبایل و تبلت اهمیت روزافزونی پیدا کرده است.

یک برنامه نویس وب روی ظاهر، چیدمان و در برخی موارد محتوای یک وب سایت کار می کند. به عنوان مثال، ظاهر به رنگ ها، فونت ها و تصاویر و… مربوط می شود.

Layout به چگونگی ساختار و طبقه بندی اطلاعات اشاره دارد. ساخت یک وب سایت خوب برای استفاده آسان، از نظر زیبایی شناسی دلپذیر است و با گروه کاربری و برند وب سایت مناسب است.

بسیاری از صفحات وب با تمرکز بر سادگی طراحی میشوند، به طوری که هیچ اطلاعات و عملکرد اضافی که ممکن است حواس کاربران را پرت یا گیج کند ظاهر نشود.

از آنجایی که هدف اصلی طراحان وب خروجی یک وب سایتی است که برنده و اعتماد مخاطبان هدف را تقویت می کند،

و میکوشد تا حد امکان نقاط بالقوه و ناامیدی کاربر را بهبود بخشد که این یک ملاحظه حیاتی است.

دو مورد از متداول‌ ترین روش‌ ها برای طراحی یک وب‌ سایت‌ هایی که هم در دسکتاپ و هم در موبایل به خوبی کار می‌کنند، طراحی واکنش‌گرا و تطبیقی ​​است.

در طراحی واکنش‌‌گرا : 

محتوا بستگی به اندازه صفحه نمایش به صورت پویا حرکت می کند.

در طراحی تطبیقی:

 محتوای وب‌ سایت در اندازه‌ های طرح‌ بندی ثابت می‌شود که با اندازه‌های رایج صفحه نمایش مطابقت دارد. حفظ یک چیدمان که تا حد امکان هماهنگ بین دستگاه ها باشد برای حفظ اعتماد و تعامل کاربر بسیار مهم است.

از آنجایی که طراح می تواند مشکلاتی را در این زمینه ایجاد کند، طراحان باید در کنار گذاشتن کنترل نحوه ظاهر شدن کار خود دقت کنند.

اگر آنها مسئول محتوا نیز باشند، در حالی که ممکن است نیاز به گسترش مهارت خود داشته باشند، از مزیت کنترل کامل محصول نهایی لذت خواهند برد. 

اگر هنوز کاملا با مفهوم طراحی سایت چیست آشنا نشدید نگران نباشید در ادامه کاملا این مفهوم را برای شما جا می اندازیم فقط تا پایان این مطلب ما را همراهی کنید اگر در هر بخش سوالی در ذهنتان پیش امد که ما به آن پاسخ نداده بودیم با این شما تماس بگیرید : 08138254765

مراحل طراحی وب سایت کدام اند ؟

مراحل ساخت وب سایت

مراحل طراحی وب سایت یک لازمه مهم در ورود به طراحی سایت است، چیزی که در آینده درهای زیادی را به روی شما باز خواهد کرد.

به خصوص با نحوه گسترش و ادغام دنیای دیجیتال در زندگی ما. اگر می خواهید در مورد طراحی وب بیاموزید، پس این مقاله را بخوانید و ببینید چگونه می توانید وارد آن شوید و در مورد موضوع احساس اطمینان کنید.

ناوبری در طراحی سایت چیست و به چه معناست ؟

این شامل استفاده از تصاویر بدون برچسب یا عناصر دیگر برای ناوبری سایت است. در بسیاری از موارد، بازدیدکننده مجبور است ماوس را روی دکمه ها بگذارد تا حتی ببیند چه کاری انجام می دهند. ناوبری بهتر است ساده نگه داشته شود. از پیوندهای متنی در بالای صفحه یا در امتداد سمت چپ صفحه استفاده کنید.

بزرگترین و رایج ترین اشتباه در طراحی سایت چیست ؟

شغل طراحی سایت بسیار متنوع است و اشتباه در آن بسیار رایج است.اگر می خواهید بازدیدکنندگان سایت شما تا حد امکان زمان بیشتری را در سایت شما بگذرانند، خواندن متن را آسان کنید:

یکی از رایج ترین اشتباهات طراحی استفاده از پس زمینه های گرافیکی با الگوها یا رنگ های تیره است. این را با متنی به همان اندازه تیره ترکیب کنید و دستور العملی برای فاجعه خواهید داشت. تا زمانی که متن واضح و قابل خواندن نباشد، سایت شما موفق نخواهد بود.

وب سایت خود را در محبوب ترین مرورگرها و پلتفرم ها تست کنید تا مطمئن شوید که درست نمایش داده می شود:

گاهی اوقات اسکریپت هایی که در یک مرورگر کار می کنند ممکن است نتایج یکسانی را در مرورگر دیگر ایجاد نکنند. بنابراین ممکن است لازم باشد اقدامات بیشتری انجام دهید، مانند افزودن یک عملکرد برای شناسایی مرورگر، تا مطمئن شوید که وب سایت شما در اکثر شرایط به درستی نمایش داده می شود.

میزبان وب در طراحی سایت چیست و به چه معناست :

میزبانی وب در واقع به معنای پشتیبانی سایت و کنترل و مدیریت برخی از خطاهای موجود در وب سایت ها می باشد اما برخی از هاست ها از شما می خواهند که به آنها پیوند دهید، در حالی که برخی دیگر ممکن است شما را مجبور به نصب پاپ آپ آنها کنند.

همچنین باید عملکرد آنها را با استفاده از یکی از ابزارهای بسیار موجود به صورت آنلاین آزمایش کنید، زیرا نمی‌خواهید با کسی میزبانی کنید که به طور مداوم کند یا خراب است.

اگر قصد دارید یک سایت تجاری داشته باشید، باید به طور جدی به خرید میزبانی وب خود فکر کنید:

اکثر سایت‌های میزبان رایگان شما را مجبور می‌کنند که تبلیغات خود را به نمایش بگذارید، که اگر بخواهید چیزی را نیز بفروشید، خلاف واقع است. برای جلوگیری از این دردسر تبلیغاتی، هاست خود را خریداری کنید تا بتوانید تبلیغات خود را انتخاب کنید.

فراموش نکنید که سایت خود را بر روی چندین مرورگر اصلی تست کنید:

هر مرورگر وب سایت ها را کمی متفاوت تفسیر می کند و در برخی موارد این تفاوت ها می تواند تأثیرات شدیدی بر تجربه کاربر داشته باشد. کمی تحقیق به شما کمک می کند تا تصمیم بگیرید که در آن زمان از کدام مرورگرها بیشتر استفاده می شود. مطمئن شوید که وب سایت شما در اینترنت اکسپلورر، فایرفاکس، کروم، سافاری و مرورگرهای اصلی موبایل کار می کند.

حال صفحه درباره ما در طراحی سایت چیست ؟

ایده خوبی است که یک صفحه “درباره ما” در سایت خود داشته باشید: بسیاری از وب‌سایت‌ها حاوی صفحات زشت، بی‌اطلاع و عمومی «درباره ما» هستند. سعی کنید این مطالب را به شکلی سرگرم کننده بنویسید. اطلاعاتی در مورد خودتان، الهام بخش و کسب و کار طراحی وب خود به اشتراک بگذارید.

برای کمک به عملکرد وب سایت شما همانطور که در نظر گرفته شده است، مطمئن شوید که همه پیوندهای شما کار می کنند.

اگر لینک های شکسته دارید، بازدیدکنندگان شما ممکن است وقتی سعی می کنند روی چیزی که به آنها علاقه دارد کلیک کنند ناامید شوند. بازدیدکنندگان ناامید چیزی نیست که بخواهید زیرا در نهایت سایت شما را دیوانه می کنند.

هر طراح وب سایت به یک پلتفرم خوب برای آزمایش کار خود نیاز دارد و XAMPP احتمالاً بهترین است:

حال ابتدا باید گفت که XAMPP در طراحی سایت چیست در کل xampp به شما این امکان را می‌دهد که سایت‌های آزمایشی خود را با PHP و mySQL اجرا کنید، بنابراین همیشه می‌توانید هر چیزی را که نیاز به تغییر دارد پیدا کنید. XAMPP یک دانلود نسبتاً سبک است و فهمیدن آن نیز آسان است.

همیشه از رسانه ها و محتوایی استفاده کنید که هم با هدف سایت شما مرتبط باشد و هم برای مصرف کنندگان بالقوه ای که سایت شما را مشاهده می کنند جالب باشد:

سایتی که اطلاعات نسبی دارد، اما جالب نیست، مخاطب خود را مجذوب خود نخواهد کرد. وب سایتی که از اطلاعات سرگرم کننده، اما غیر نسبی استفاده می کند، مخاطبان اشتباهی را مجذوب خود می کند. هر دو روش برابر با سودی هستند که از دست می دهید.

صفحاتی که به شدت با رسانه سنگین هستند، پهنای باند در طراحی سایت چیست ؟

گرافیک و رسانه های مختلف برای سایت شما عالی هستند و به حفظ توجه بینندگان کمک می کنند، اما هر صفحه را از بالا به پایین بارگذاری نکنید:

پهنای باند شبکه شما و بیننده را مصرف می کنند، که اغلب هر دو طرف را متضرر می کند. گرافیک ها را زمانی که مرتبط هستند اضافه کنید و تمام تلاش خود را برای به حداقل رساندن مصرف پهنای باند انجام دهید.

نقشه های سایت یک تکه فناوری عالی هستند که به کاربران و موتورهای جستجو اجازه می دهند بدون کار اضافی دید بهتری از عملکردها و طرح بندی سایت شما داشته باشند:

ابتدا باید به سوال پاسخ داد که یک نقشه عالی در طراحی گرافیک سایت چیست و چگونه به ما در پیدا شدن صفحات کمک میکند ؟ یک لینک به نقشه سایت خود از صفحه اصلی وارد کنید و آن را تا حد امکان ساده بگذارید. نقشه سایت نیازی به گرافیک یا فونت فانتزی ندارد، فقط وب سایت خود را طرح ریزی کنید و در صورت نیاز آن را به روز کنید.

هنگامی که یک تاکتیک جدید طراحی سایت را یاد می گیرید، قبل از اینکه آن را در سایت خود پیاده سازی کنید، باید دقت آن را دوباره بررسی کنید. یک تاکتیک معیوب ممکن است کد شما و کل سایت شما را خراب کند، بنابراین مهم است که قبل از اعمال آن در وب سایت خود، مطمئن شوید که یک تاکتیک کارآمد است.

تمرکز بر مخاطبان هدف شما حتی برای طراحی وب سایت چیست و چگونه انجام میشود:

به عنوان مثال، اگر در حال طراحی سایتی برای فروش مانتوهای زمستانی هستید، دقیقاً پس زمینه ای با مضمون ساحلی با آهنگ های جو استرامر در هنگام ورود ندارید. سایت خود را از نزدیک با مخاطبان هدف خود مرتبط نگه دارید.

هنگامی که تصمیم می گیرید نام دامنه ای را انتخاب کنید، سعی کنید نام دامنه ای را انتخاب کنید که توجه مردم را به خود جلب کند. شما نمی خواهید یک نام دامنه انتخاب کنید، این امر باعث می شود افراد از آمدن به سایت شما منصرف شوند، نام ها همه چیز هستند و افراد را به سمت خود جذب می کند، بنابراین هنگام فکر کردن به نام، این را در نظر بگیرید.

از اضافه کردن کرک و سایر موارد غیر ضروری به سایت خود خودداری کنید که می تواند افراد را از کاوش بیشتر سایت شما یا به طور کلی بازگرداندن سایت شما منصرف کند:

شما می خواهید مطمئن شوید که همه چیز در سایت شما کیفیت عالی و محتوایی دارد. وقتی این کار را انجام می‌دهید، مردم واقعاً قدردانی می‌کنند که برای سایت خود وقت گذاشتید.

اکنون که برخی از نکات و نکات طراحی وب را آموخته اید، باید امیدوار باشید که کمی بیشتر مشتاق باشید تا از آن به نفع خود استفاده کنید و از طریق آن سود معقولی به دست آورید. طراحی سایت آینده است و اکنون شما ایده خوبی دارید که چگونه در آن خوب شوید. از این به نفع خود استفاده کنید و برای سالهای آینده موفق شوید.

برای طراحی سایت با لاراول به صورت کاملا اختصاصی همین حالا کلیک کنید 

مزایا و معایب طراحی سایت چیست ؟

 مزایا و معایب طراحی وب سایت

مزایا :

 1) داشتن هزینه ی پایین (مقرون به صرفه ) : دیگر هزینه های اضافه برای تبلیغات حضوری – تلفنی و… را نداریم

2) تبلیغات بهتر : شناساندن مطالب داخل سایت به کاربران راحت تر خواهد بود

3) رضایت بیشتر : وجود تصاویر مرتبط با محصول و یا اطلاعات کامل در رابطه را با کسب کار باعث میشود که هیچ شک و شبعه

ای پیش نیاید.

4) افزایش مشتریان : داشتن یک کسب و کار مطمئن و معتبر و همچنین به روز باعث

افزایش مشتریان خواهد شد.

5) دسترسی آسان : امروزه با اینترنتی شدن بیشتر کسب و کار ها و دسترسی به مرورگر ها سفارش محصولات و ارتباط با

کارگذار بسیار راحت تر شده است.

که تمامی این مزایا با طراحی سایت مرتبط با کسب و کار شما تحقق میابد.

معایب :

1) عدم دسترسی برای به وجود آوردن امکانات شخصی

 2) استفاده از قالب های خشک و غیر قابل تغییر درآن ها

3) محدودیت های زیاد در شخصی سازی

نکته : حال همان طور که در بالا مشاهده کردید مزایای داشتن یک سایت اهمیت بیشتری دارد تا نداشتن آن؟

چه مواردی را باید برای طراحی سایت در نظر گرفت ؟

مراحل طراحی سایت

1) خرید دامنه (نامی که در اینترنت برای خودمان ثبت میکنیم ) :

به طور مثال یک دامنه به صورت www.artacode.net است که اولین قدم برای ساخت یک سایت  است و گوگل ما را به این

نام میشناسد که هزینه ای برای خرید و تمدید سالانه باید پرداخت کنید.

این دامنه فقط مربوط به ما و کسب و کارمان است ترجیحا از نام های کوتاه برای دامنه استفاده کنید.

2) هاست ( فضایی که در اینترنت اجاره میکنید) :

قدم دوم  برای طراحی داشتن یک فضا برای ورود و ذخیره اطلاعات و محتوای سایتان است در واقع هاست مانند هارد کامپیوتر عمل میکند.

3) قالب ( درواقع دیزاین و شکل ظاهری سایت شماست) :

قالب یا پوسته یک طرح کلی برای ایجاد تعامل بین کاربران و سایت است که دو مزیت را به همراه دارد :

الف) باعث مرتب و منظم شدن محتوا سایت میشود . ب) از نظر ظاهری شکل زیبایی را به سایت خواهد داد قالب ها به دو صورت وجود دارند:

1 ) آماده

2) اختصاصی

4) سیستم مدیریت ( برای کنترل تمام محتویات سایت) :

این سیستم به گونه است که شامل ویرایش محتوا و قرار دادن محصولات و کنترل امنیت سایت میشود.

توجه داشته باشید موارد بالا لازمه ی طراحی سایت است و حتما باید رعایت شوند.

 مراحل طراحی سایت چیست و به چند دسته تقسیم میشود؟

مراحل طراحی سایت چیست

طراحان وب سایت ها  اغلب در مورد فرآیند طراحی سایت با تمرکز بر مسائل فنی مانند Wireframe، کد و مدیریت محتوا فکر می کنند.

اما طراحی عالی در مورد نحوه ادغام دکمه های رسانه های اجتماعی یا حتی تصاویری نرم نیست. ساختار عالی در واقع داشتن یک فرآیند ایجاد وب سایت است که با یک استراتژی فراگیر مطابقت دارد.

وب سایت هایی که به خوبی طراحی میشوند بسیار بیشتر از زیبایی شناسی به موارد بیشتری توجه میکنند. آنها بازدیدکنندگان را جذب می‌کنند و به مردم کمک می‌کنند محصول، شرکت و برند را از طریق شاخص‌های مختلف، شامل تصاویر، متن و تعاملات درک کنند.

 این بدان معناست که هر عنصر از سایت شما باید در جهت یک هدف تعریف شده کار کند.

اما چگونه می توان به ترکیب هماهنگ عناصر دست یافت؟ از طریق یک فرآیند طراحی وب جامع که هم شکل و هم عملکرد را در نظر می گیرد.

از نظر ما طراحی سایت به هفت مرحله نیاز دارد :

1)شناسایی هدف : جایی که ما با مشتری کار می کنیم تا تعیین کنیم که وب سایت جدید چه اهدافی را باید برآورده کند. یعنی در واقع هدف آن وب سایت چیست؟

2) تعریف محدوده : زمانی که اهداف سایت را شناختیم، می توانیم محدوده پروژه را تعریف کنیم.

 به عنوان مثال، سایت به چه صفحات وب و ویژگی هایی برای تحقق هدف نیاز دارد، و جدول زمانی برای ایجاد آن ها و…

3) ایجاد نقشه  : با تعریف دقیق محدوده، می‌توانیم به بررسی نقشه سایت بپردازیم و مشخص کنیم که محتوا و ویژگی‌هایی که در تعریف محدوده تعریف کردیم چگونه به هم مرتبط هستند.

4) یکی از مهم ترین مراحل پس از طراحی سایت ایجاد محتوا یونیک : اکنون که تصویر بزرگتری از سایت در ذهن داریم، می‌توانیم شروع به تولید محتوا برای صفحات جداگانه کنیم و همیشه بهینه‌ سازی موتورهای جستجو (SEO) را در ذهن داشته باشیم تا به تمرکز صفحات روی یک موضوع کمک کند.

بسیار مهم است که برای مرحله بعدی ما محتوای واقعی داشته باشید.

5) عناصر بصری :

با معماری سایت و مقداری محتوا، می‌توانیم کار روی برند بصری را شروع کنیم.

که این مورد بستگی به مشتری دارد، این ممکن است قبلاً به خوبی تعریف شده باشد، اما ممکن است سبک بصری را نیز از ابتدا تعریف کنید. ابزارهایی مانند کاشی های سبک، تابلوهای روحی و کلاژ عناصر می توانند به این روند کمک کنند.

6) آزمایش : تا به حال، همه صفحات خود را دریافت کردید و نحوه نمایش آنها را برای بازدیدکنندگان سایت مشخص کردید، بنابراین وقت آن رسیده است که مطمئن شوید همه اینها کار می کنند یا خیر.

مرور دستی سایت در دستگاه‌های مختلف را با خزنده‌های خودکار سایت ترکیب کنید تا همه چیز را از مشکلات تجربه کاربر گرفته تا لینک‌های شکسته ساده شناسایی کنید.

7) راه اندازی : هنگامی که همه چیز به زیبایی کار می کند، وقت آن است که راه اندازی سایت خود را برنامه ریزی و اجرا کنید!

 این باید شامل برنامه‌ریزی زمان‌بندی راه‌ اندازی و استراتژی‌ های ارتباطی باشد – به عنوان مثال، چه زمانی راه‌اندازی می‌کنید و چگونه به دنیا اطلاع می‌دهید؟ پس از آن، زمان شکستن حباب است.

حال که تمامی مراحل را بیان کردیم بیایید موارد را مو به مو بررسی کنیم:

 1.شناسایی هدف : 

مرحله اولیه همه چیز در مورد درک این است که چگونه می توانید به مشتری خود کمک کنید.

در این مرحله اولیه، برنامه نویس نیاز به شناسایی هدف نهایی طراحی سایت، معمولاً با همکاری نزدیک با مشتری یا سایر ذینفعان دارد. سوالاتی که باید در این مرحله از فرآیند ساخت و توسعه وب سایت بررسی و پاسخ دهید عبارتند از:

  • سایت برای چه کسانی است؟
  • آنها انتظار دارند چه چیزی را در آنجا پیدا کنند یا انجام دهند؟
  • آیا هدف اصلی این وب سایت اطلاع رسانی، فروش ( تجارت الکترونیک ، هر کسی؟)، یا سرگرمی است؟
  • آیا وب سایت باید پیام اصلی یک برند را به وضوح منتقل کند یا بخشی از یک استراتژی برندسازی گسترده تر با تمرکز منحصر به فرد خود است؟
  • در صورت وجود، چه سایت های رقیبی وجود دارد، و چگونه این سایت باید از آن رقبا الهام بگیرد/متفاوت باشد؟

این مهمترین بخش هر فرآیند توسعه وب است. اگر به همه این سؤالات به طور واضح در خلاصه پاسخ داده نشود، کل پروژه می تواند در جهت اشتباه حرکت کند.

نوشتن یک یا چند هدف به وضوح بسیار مهم است ، یا خلاصه یک پاراگراف از اهداف مورد انتظار ممکن است مفید باشد. این به قرار دادن طرح در مسیر درست کمک می کند. 

اطمینان حاصل کنید که مخاطبان وب سایت را درک می کنید و دانش کاری در مورد رقابت ایجاد می کنید.

2. تعریف محدوده :

یکی از رایج‌ترین و دشوارترین مشکلاتی که پروژه‌های طراحی سایت را با مشکل مواجه می‌کند، خزش دامنه است.

 مشتری با یک هدف شروع می کند، اما این به تدریج در طول فرآیند طراحی سایت گسترش می یابد، تکامل می یابد یا به طور کلی تغییر می کند – و نکته بعدی که می دانید، شما نه تنها یک وب سایت ایجاد می کنید، بلکه یک برنامه وب، ایمیل ها نیز انجام می دهید. و اعلان‌های فشاری.

این لزوما برای طراحان مشکلی ایجاد نمی کند، زیرا اغلب می تواند منجر به کار بیشتر شود. اما اگر افزایش انتظارات با افزایش بودجه یا جدول زمانی مطابقت نداشته باشد، پروژه به سرعت می تواند کاملا غیر واقعی شود.

3. نقشه سایت و ایجاد فریم:

نقشه ساده

نقشه سایت پایه و اساس هر وب سایتی را فراهم می کند که باید به خوبی تنظیم شود. این به طراحان وب کمک می کند تا ایده روشنی از معماری اطلاعات وب سایت داشته باشند و روابط بین صفحات مختلف و عناصر محتوا را توضیح می دهد.

طراحی سایت بدون نقشه سایت مانند ساختن یک خانه بدون نقشه است. و این به ندرت خوب می شود.

قدم بعدی یافتن الهام از طراحی یک مدل از قاب سیمی است. Wireframes چارچوبی برای ذخیره اشکال بصری و عناصر محتوای سایت فراهم می کند و می تواند به شناسایی چالش ها و شکاف های احتمالی در نقشه سایت کمک کند

4. تولید محتوا : 

هنگامی که چارچوب وب سایت شما درست شد، می توانید با مهمترین جنبه سایت شروع کنید: محتوای نوشتاری .

محتوا دو هدف اساسی دارد:

هدف 1. محتوا باعث تعامل و اقدام در طراحی سایت می شود:

اول، محتوا خوانندگان را درگیر می کند و آنها را به انجام اقدامات لازم برای تحقق اهداف سایت سوق می دهد. این هم تحت تأثیر خود محتوا (نوشته) و هم نحوه ارائه آن (تایپوگرافی و عناصر ساختاری) است.

نثر کسل کننده، بی روح و طولانی به ندرت توجه بازدیدکنندگان را برای مدت طولانی به خود جلب می کند.

 محتوای کوتاه، سریع و جذاب آنها را جذب می کند و آنها را وادار می کند تا به صفحات دیگر کلیک کنند. حتی اگر صفحات شما به محتوای زیادی نیاز دارند – و اغلب، نیاز دارند – به درستی “تکه کردن” آن محتوا با تقسیم کردن آن به پاراگراف های کوتاه تکمیل شده با تصاویر بصری می تواند به آن کمک کند تا احساس سبک و جذابی داشته باشد.

هدف 2: سئو

محتوا همچنین دید سایت را برای موتورهای جستجو افزایش می دهد. عمل ایجاد و بهبود محتوا برای رتبه بندی خوب در جستجو به عنوان بهینه سازی موتور جستجو یا SEO شناخته می شود.

درست کردن کلمات کلیدی و عبارات کلیدی برای موفقیت هر وب سایت ضروری است. ( من همیشه از Google Keyword Planner استفاده می کنم.)

 این ابزار حجم جستجوی کلمات کلیدی و عبارات هدف بالقوه را نشان می دهد، بنابراین می توانید آنچه را که انسان های واقعی در وب جستجو می کنند، مشخص کنید.

 در حالی که موتورهای جستجو بیشتر و باهوش تر می شوند، استراتژی های محتوای شما نیز باید هوشمندانه تر شوند. Google Trends همچنین برای شناسایی عباراتی که افراد در هنگام جستجو استفاده می کنند مفید است.

فرآیند های ما بر روی طراحی سایت در زمینه SEO تمرکز دارد. کلیدواژه‌ هایی که می‌خواهید رتبه‌بندی کنید باید در برچسب عنوان قرار گیرند – هر چه به ابتدا نزدیک‌تر باشد، بهتر است. کلمات کلیدی همچنین باید در تگ H1، توضیحات متا و محتوای بدن ظاهر شوند.

محتوایی که به خوبی نوشته شود، آموزنده و غنی از کلمات کلیدی باشد، به راحتی توسط موتورهای جستجو انتخاب می شود، که همه این موارد به آسانتر یافتن سایت کمک می کند.

به طور معمول، مشتری شما بخش عمده ای از محتوا را تولید می کند، اما بسیار مهم است که به آنها راهنمایی کنید که چه کلمات کلیدی و عباراتی را باید در متن قرار دهند.

برای انجام خدمت سئو سایت به صورت کاملا حرفه ای با این شماره تماس بگیرید 

09391079393

5. عناصر بصری در طراحی سایت چیست:

در نهایت نوبت به ایجاد سبک بصری برای سایت می رسد. این بخش از فرآیند طراحی اغلب توسط عناصر مارک تجاری موجود، انتخاب های رنگی و لوگوها شکل می گیرد که توسط مشتری تصریح میشود. اما این مرحله از فرآیند طراحی سایت نیز هست که یک طراح وب سایت خوب می تواند واقعا بدرخشد.

در حال حاضر تصاویر نقش مهمی در طراحی سایت نسبت به قبل ایفا می کنند. تصاویر با کیفیت نه تنها به یک وب سایت ظاهر و احساس حرفه ای می بخشند، بلکه پیامی را نیز منتقل می کنند، سازگار با موبایل هستند و به ایجاد اعتماد کمک می کنند.

در واقع محتوای بصری برای افزایش کلیک، تعامل و درآمد میشناسند. اما بیشتر از آن، مردم می خواهند تصاویر را در یک وب سایت ببینند. تصاویر نه تنها باعث می‌شوند که صفحه کمتر دست و پا گیر شود و هضم آن آسان‌تر شود، بلکه پیام را در متن تقویت می‌کنند و حتی می‌توانند پیام‌های حیاتی را بدون نیاز به خواندن افراد منتقل کنند.

طراحی بصری راهی برای برقراری ارتباط و جذابیت برای کاربران سایت است. آن را به درستی دریافت کنید، و می تواند موفقیت سایت را تعیین کند. اشتباه متوجه شوید، و شما فقط یک آدرس وب دیگر هستید.

6. تست کردن : 

هنگامی که سایت تمام تصاویر و محتوای خود را داشت، برای آزمایش آماده هستید.

هر صفحه را به طور کامل آزمایش کنید تا مطمئن شوید که همه پیوندها کار می کنند و وب سایت به درستی در همه دستگاه ها و مرورگرها بارگیری می شود.

 خطاها ممکن است نتیجه اشتباهات کوچک کدنویسی باشند، و در حالی که یافتن و رفع آنها اغلب دردسرساز است، بهتر است اکنون این کار را انجام دهید تا اینکه یک سایت خراب را به عموم مردم ارائه دهید.

7. راه اندازی کنید:

اکنون زمان بخش مورد علاقه همه در فرآیند طراحی سایت است: وقتی همه چیز به طور کامل آزمایش شد و از سایت راضی هستید، زمان راه اندازی فرا خواهد رسید.

طراحی سایت در واقع، همه چیز در مورد یافتن تعادل مناسب بین فرم و عملکرد است. شما باید از فونت ها، رنگ ها و طرح های مناسب استفاده کنید. اما روشی که افراد در سایت شما پیمایش می کنند و تجربه می کنند به همان اندازه مهم است.

طراحان ماهر باید به خوبی در این مفهوم آشنا باشند و بتوانند سایتی را ایجاد کنند که طناب ظریف بین این دو را طی کند.

ما در شرکت آرتاکد تمامی این 7 مرحله را با رعایت جزئیات برای طراحی سایت عالی رعایت میکنیم و به شما این نوید را میدهیم که اگر به دنبال طراحی و یا سئو و بهینه سازی سایت خود هستید حتما همین حالا با شماره زیر تماس بگیرید

09391079393

انواع روش های طراحی سایت چیست :

روش های ایجاد یک سایت

روش اول ایجاد یک وبلاگ : وبلاگ در واقع یک مجموعه با ساختار ساده است (یک سایت کوچک) که فقط شامل تولید محتوا و اطلاع رسانی میشود.

روش دوم راه اندازی یا طراحی سایت : همان طور که میدانید وب سایت یک سیستم پیشرفته است که ترجیحا ساختار و طراحی آن نیز سخت تر از وبلاگ خواهد بود.

مزایای روش اول : روش ایجاد آن بسیار راحت تر از وب سایت است _ دسترسی به مطالب آن سریع تر _ نسبت به ساخت سایت هزینه ی کمتری دارد

معایب روش اول : همان طور که در قسمت بالا اشاره شد فقط امکان اطلاع رسانی و تولید محتوا را دارد و امکانانت بسیار محدود

مزایای روش دوم : علاوه بر اطلاع رسانی و تولید محتوا امکان ارائه ی خدمات _ معرفی محصولات_ عضو گیری _ فروش اتوماتیک و…

معایب روش دوم : هزینه به نسبت وبلاگ بالا تر _ دسترسی به آن دشوار تر _ روش ایجاد آن به دست مختصص انجام میشود.

برای آشنایی بیشتر با طراحی انواع سایت ها اینجا کلیک کنید 

اقدامات پس از طراحی سایت چیست و شامل چه مواردی است ؟

1) ابتدا اطلاعات مربوط به سایت خود را تکمیل کنید :

این اطلاعات را در قسمت پیشخوان وردپرس _ تنظیمات عمومی میتوانید انجام دهید.

2) تنظیمات اولیه سایت را کامل کنید :

در قسمت تنظیمات وردپرس تنظیم دسته ها _ تعداد مطالب قابل نمایش در سایت_ تنظیم ساعت و…

3) حتمامطمئن شوید که سایت شما برای موتور های جست و جو قابل نمایش است :

ربات های گوگل باید بتوانند به مطالب سایت شما دسترسی داشته باشند برای این کار پس از یک هفته زمان که از طراحی سایت گذشت در قسمت نام دامنه که به صورت مثلا( ir .اسم دامنه)

باید قبل از اسم دامنه کلمه ی :site را قرار دهیم و نام سایت خود را در گوگل جست و جو کنید.

4) اصول سئو را حتما رعایت کنید :

پس طراحی سایت و راه اندازی آن به طور کامل حتما باید قواعد سئو را رعایت کنید رعایت این اصول باید به گونه ای باشد که در تمام موارد استاندارهای لازم در نظر گرفته شود از جمله سرعت سایت ریسپانسیو بودن و… برای اطلاعات بیشتر میتوانید به مطالب سئو در سایت ما مراجعه کنید.

5) تولید محتوا را طبق قواعد سئو پیش بروید:

برای هر محصول و یا مقاله ی خود یک محتوا ایجاد کنید که شرح کاملی از آن ها را داشته باشد.

6) گوگل سرچ کنسول را برای سایت خود راه اندازی کنید :

از متخصص سئو خود بخواهید که گوگل سرچ کنسول رابرای سایت شما ایجاد کند این ابزار به شما امکان بررسی آمار بازید

مشتریان و مخاطبین را می دهد.

7) مراقب اطلاعات محرمانه سایت خود باشید:

شما می توانید برای اطمینان بیشتر از اطلاعات خود به طور منظم backup بگیرید برای این کار می توانید افزونه ی

backup buddy را نصب کنید.

8) حتما مراقب امنیت سایت خود باشید :

شما باید به طور دائم مراقب باشید  امنیت سایت خود باشید توسط هکرها مورد هجوم قرار نگیرد برای این کار میتوانید از افزونه ی Wordfence Security استفاده کنید.

9) آمار سایت خود را چک کنید :

به طور منظم آمار بازید سایت خود را در گوگل سرچ گنسول حتما بررسی کنید

10) برای نتیجه گیری بهتر حتما صبور باشید:

برای آمار روش و افزایش بازید سایت عجله نکنید گوگل به مرور زمان به همه ی قسمت های سایت شما با اجازه ی خودتان دسترسی پیدا خواهد کرد.

 طراحی سایت های پویا چیست و چگونه انجام میشود :

 نحوه ساخت سایت پویا

 

طراحی سایت های پویا به گونه است که این وب سایت ها از تکنولوژی سمت سرور استفاده میکنند . به طوری که  معمولا

محتوای خود را از چند پایگاه داده پشتیبان گیری استخراج میکنند.

برخی از این پایگاه ها برای پرس و جو از یک کاتالوگ یا اطلاعات عددی استفاده میشوند که افراد دیگر میتوانند برای ذخیره واحد

های بزرگتر تولید محتوا از MongoDB یا NOSQL استفاده کننده (این سند ها برای ذخیره سازی پست های وبلاگی و یا مقالات

مختلف استفاده میشود )

در فرآیند طراحی سایت های پویا از صفحات استاتیک نیز استفاده میشود .البته ابزار هایی که برای طراحی سایت پویا به

استفاده میشوند بسیار گسترده تر از صفحات استاتیک هستند این ابزار ها شامل :

1) برنامه نویسی سرور و پایگاه داده

2) طراحی UI UX

3) طراحی گرافیک

پس میتوان نتیجه گرفت که یک صفحه ی پویا باید به صورت تیمی طراحی و تولید میشود .

زمانی که صفحات وب سایت های پویا برای اولین بار توسعه یافتند . به صورت مستقیم با زبان های برنامه نویسی PHP _ PERL

یا ASP کد گذاری شدند که برخی از این موارد مانند : PHP و ASP  یک رویکرد الگو  فرم را مورد استفاده قرار دادند که یک صفحه

سمت سرور شبیه ساختار صفحه بود که در مکان هایی که توسط برچسب ها تعریف شده بود وارد شد. این یک ابزار سریعتر در

توسعه بود این نوع توسعه خیلی بهتر از  برنامه نویسی در یک زبان صرفا رویه ای مانند Perl بود.

هر دو این رویکردها در حال حاضر برای بسیاری از وب سایت ها توسط ابزارهای متمرکز بر برنامه کاربردی بهتر مانند سیستم

های مدیریت محتوا جایگزین شدند.

این نوع ساختار در طراحی سایت های مختلف یا وبلاگ های با قابلیت زمان بندی _ یک سایت خبری و یا یک سایت

فروشگاهی و…. که این ابزار ها پیاده سازی این وب سایت ها را بسیار آسان تر میکنند یک کار صرفا سازمانی را بدون برنامه

نویسی خاصی طراحی میکنند.

مزایای طراحی سایت های پویا :

1) ویرایش محتوای سایت خود بدون نیاز به نوشتن برنامه .

2) تنطیم قالب دلخواه

3) امکان دسترسی به صفحات سایت به یک سری از کارکنان که ما اجازه ویرایش به آن ها را دادیم انجام میشود

مانند( مدیریت _ نویسنده _ طراح مانند طراحان گرافیک و… )

نتیجه گیری :

 همون طور که میدونید این روزا کسب و کار های سنتی به قدری قدیمی شدند و یواش یواش دارن جاشونو به کسب و کار

های اینترنتی میدن شما تو این مقاله یاد گرفتین که چه جوری باید یک سایت اینترنتی میشه طراحی کرد و چه مزایا و یا چه

معایبی دارن و…. خب به پایان این مقاله رسیدیم امیداواریم که تونسته باشیم به اندازه ای حتی اندک شما را با چگونگی

طراحی سایت چیست و مراحلش _ ساخت انواع سایت ها ازجمله وب سایت های پویا و … آشنا کنیم.

طرح یک نکته ی مهم : 

اگر بخواهیم درباره ی قیمت های طراحی انواع وب سایت ها توضیح بدیم نمی تونیم بروز صحبت کنیم شاید شما دوستانی که این مقاله رو میخونید چندین ماه بعد از انتشار این مقاله باشه. پس بهتره شما عزیزان برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با نرخ قیمت های بروز  و مشاوره ی رایگان در رابطه با کسب و کار اینترنتی با مشاوران شرکت  https://artacode.net از طریق شماره ی زیر تماس حاصل فرمایید:

081-38254765

لینک مقالات مرتبط:

معرفی اپلیکیشن PWA

طراحی سایت با وردپرس

ساخت سایت شرکتی

سفارش ساخت سایت در  کرمانشاه

طراحی پلاگین وردپرس

سفارش طراحی قالب وردپرس

5 پاسخ

  1. من به تمام ایده هایی که برای پست طراحی سایت چیست ارائه کردید اعتماد دارم.
    آنها بسیار متقاعد کننده هستند و قطعا کار خواهند کرد.
    با این حال، پست ها برای تازه کارها خیلی سریع هستند. بفرمایید
    آنها را از دفعه بعد کمی طولانی کنید؟ با تشکر از شما برای پست.

    1. سلام ممنون از توجه شما … خب قطعا برای کسب و کار های کوچیک طراحی سایت با وردپرس خیلی بهتر و راحتره

  2. سلام بنده اول جا داره از شما بابت مطلب خوبتون تشکر کنم و این که بگم من میخوام شروع به یاد گیری طراحی سایت کنم خواستم ببینم کدوم زبان های برنامه نویسی رو اول یاد بگیرم خوبه

    1. سلا و درود
      خوشحالیم که مطلب ما مورد توجه شما قرار گرفته … ببنید زبان های برنامه نویسی تقریبا همه به هم وابسته هستند اما اگر شما قصد یادگیری در زمینه طراحی وب سایت رو دارید بهتون پیشنهاد میکنم که حتما با زبان های front end که همون html , css و… هستند شروع کنید اونا برای یادگیری آسون تر هستند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *