معرفی داکیومنت های وردپرس + آشنایی با دستورالعمل های مفید درآن

داکیومنت های وردپرس

 داکیومنت وردپرس چیست؟

داکیومنت های وردپرس برای معرفی محصولات و خدمات وبسایت شما به کاربران اهمیت دارند. اکثر پلاگین هایی که رشد می کنند دارای اسناد خیلی دقیقی هستند که مرحله به مرحله نحوه استفاده و دستوالعمل محصول شمارا نشان می دهند، تا کاربران گام به گام با دستورالعمل پیش روند.

همچنین داکیومنت های (اسناد) وردپرس این تضمین را می دهند که کاربران شما برای نصب راهنمایی شوند. در واقع شناخت داکیومنت ها نیز میتواند کمک شایانی به شما در طراحی سایت وردپرس کند.

بنابراین اسناد شما در وردپرس باید مدیریت شوند. اگر اخیرا یک افزونه را توسعه دادید،یا یک قالب وردپرس ایجاد کردید. احتمال زیاد درپی راه های قابل قبولی برای ایجاد یک راهنما برای کاربران خود هستید.

همچنین ممکن است برای دیجیتالی کردن کتابچه‌های راهنمای محصولات به مستنداتی نیاز داشته باشید. این چیزی است که ما همیشه به آن نیاز داریم و در زبان معمولی به آن مستندسازی می گوییم. یک افزونه ساده اسناد وردپرس گاهی اوقات برای انجام یکپارچه این کار کافی است.

اما ابتدا، بیایید درک کنیم که چرا داشتن اسناد ضروری است؟

یکی از روش های اصلی برای نشان دادن نحوه عملکرد هر محصول مستند سازی است. همچنین، مستندسازی سنگ بنای توسعه محصول وردپرس است. کاربران به دستورالعمل هایی نیاز دارند تا راه حل شما را طی کنند. پس جزئیات و پیچیدگی‌های توسعه شما را برای افراد قابل درک می‌کنند. این باعث می شود حتی آماتورها و جدیدترین کاربران به راحتی به محصول شما عادت کنند.

وردپرس حتی تیم مستندسازی خود را دارد، جامعه ای از داوطلبان، که مسئول نوشتن و مدیریت، کتاب های راهنما، راهنمای مدیریت، اسناد درون خطی و سایر موارد مرتبط با پروژه وردپرس هستند.

برای مثال افزونه weDocs یکی از راه حل هایی است که مدیریت داکیومنت وردپرس را آسان می کند و فقط برای محصولات وردپرس مانند پلاگین ها و تم ها نیست، این  افزونه هر چیزی  را که برای درک بهتر کاربران لازم است را دارد. پس مدیریت اسناذ دیگر کابوس نیست.

شما با یادگیری نحوه مدیریت این فرآنید میتوانید هزینه طراحی سایت وردپرس خود را به صورت چشم گیری کاهش دهید.

دستورالعمل های مفید در وردپرس:

داکیومنت های وردپرس

با در ادامه این مقاله به معرفی 13 دستورالعمل در وردپرس می پردازیم

  1. دستوالعمل لیست کردن(list)با دستورls: با دستور ls همه فایل‌ها و فولدرهای ما را در دایرکتوری فعلی نشان داده می شوند، یعنی وقتی شما یک مسیر فایل را پس از یک دستور قرار میدهید،برای مثال ls/pictures ، می‌خواهید همه فایل را در داخل این دایرکتوری بصورت یکجا ببینید.
  2. ایجاد یک دایرکتوری با دستور mkdir: دستور العمل mkdir برای برای ساخت یک پوشه جدید استفاده می شود. طبق این دستور العمل وقتی کلمه یا رشته ای ادامه یابد یک ساب دایرکتوری جدید بوجود می اید، که اگر به مسیر ادامه بدهید یک دایرکتوری جدید جایگزین دیگری می شود.
  3.   دستوالعمل حذف یک دایرکتوری با دستور rmdir: همان طور که دستورالعمل قبلی یک دایرکتوری می سازد در این دستور یک دایکتوری برای ما حذف می شود، اما دستور rmdir فقط فایل خالی را حذف می کند نه دیگر اسناد را. دستورrm هرآنچه مدنظر شما باشد را پاک می کند تا زمانی که چیزی باقی نماند.
  4. دستور العمل تاکید بر درخواست با دستور sodu: این دستور العمل در وردپرس بسیار کاراست و معادل run as administrator می باشد. ما با استفاده از آن می توانیم برای بدست اوردن خواسته خود در وبسایت تاکید کنیم.
  5. دستورالعمل لمس کردن با دستور touch: در ابتدا با استفاده از ان می توان با لیست کردن تعدادی فایل در وردپرس ایجاد کرد.

اما در بعضی مواقع ممکن است این دستور مفید نباشد و درجایی که لازم نیست با لمس ان فایلی ایجاد شود. در کل دستوالعمل لمس کردن برای  دسترسی به  برچسب  یک فایل و تغییر آن است.

برای آشنایی بیشتر با معرفی بهترین فریم ورک های css برای طراحی سایت این مقاله را از دست ندهید

ادامه دستورات را میتوانید در قسمت پایین دنبال کنید:

  1. جابجایی توسط دستور mv: از آن برای جابجایی فایل ها استفاده می شود.
  2. دستور کپی فایل cp: از دستور cp برای کپی کردن یک فایل استفاده می شود.
  3. دستور یا فرمان cd: یکی دیگر از دستورالعمل های مفید است که در رقابت با دستور ls می باشد وبرای لیست کردن از نظر حجم بهتر است.
  4. دستور git: این دستور برای توسعه نرم افزار و طراحی وبسایت بکار می رود.
  5. دستور wp_cli: معادل کلمه wordpress command line interface می باشد و ما بوسیله آن می توانیم کاربران، تم ها، ابزارها،راه اندازی تم های جدید، رسانه ها و… را مدیریت کرده وبا اجازه ادمین و با همین دستور کار خود را عملی کنیم.
  6. دستور wp: دستور وردپرس یک برگه از زیر ساخت هارا به نشان می دهد.
  7. دستور wp core: اسم این دستور هسته وردپرس است و به ما این امکان را می دهد که  نسخه‌های هسته وردپرس را به روزرسانی کننیم و نصب یک سایت را به چند سایت تبدیل کنیم.
  8. دستور wp config: ما می توانیم بدون دسترسی به ویرایشگرها به فایل ها دسترسی داشته باشیم.

در پایان با توجه به مباحث توضیح داده شده داکیومنت های وردپرس یا دستورالعمل های وردپرس با چندین روش مختلف به ما کمک می کنند تا کاربران ما بتوانند به آسانی در سایت ما کار های خود را انجام داده و محصولات و محتوا های مارا ببینند.

لیست مقالات مرتبط :

طراحی سایت وردپرس اختصاصی

بهترین افزونه های پرسش و پاسخ در وردپرس

افزونه وردپرس چیست و چگونه کار میکند

طراحی قالب وردپرس بازاریابی شبکه ای

طراحی قالب وردپرس چند منظوره + معرفی بهترین ها

چگونگی طراحی سایت وردپرس با فونت سفارشی + نحوه افزودن آن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *