در این مقاله به معرفی افزونه وردپرس چیست و چه کاربرد هایی دارد میپردازیم و تک تک پلاگین های مهم وردپرس را بررسی خواهیم کرد با ما همراه باشید ما ابتدا به بررسی خود وردپرس میپردازیم.
وردپرس چیست و چگونه کار میکند؟
وردپرس تقریباً دو سوم وب سایت های جهان را قدرت می دهد. این سایت ساز قدرتمند و سیستم مدیریت محتوا (cms) با ابزارهایی برای همه، از وبلاگ نویسان شخصی گرفته تا شرکت های بزرگ، با هدف ایجاد امکان حضور آنلاین در عرض چند دقیقه برای هر کسی امکان پذیر است.
پلت فرم وردپرس انعطاف پذیر، مقیاس پذیر و همیشه رایگان برای استفاده است. در اینجا به برخی از ویژگی های کلیدی محبوب ترین نرم افزار سایت سازی و ویژگی های مختلف آن مانند پلاگین ها در جهان نگاهی می اندازیم.
وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا (CMS) است که در سراسر جهان برای ساخت و مدیریت وب سایت ها استفاده می شود. استفاده از آن رایگان است، با این حال، کاربران باید برای یک شرکت میزبان هزینه پرداخت کنند.
وردپرس قالب ها و طرح های قابل تنظیمی را ارائه می دهد و به کاربران این امکان را می دهد که کنترل کامل طراحی وب سایت خود را دقیقاً همانطور که می خواهند داشته باشند.
وردپرس به اندازه سایر CMS ها برای مبتدیان کاربر پسند نیست و برای سفارشی سازی پیشرفته تر به دانش کدنویسی نیاز است. گفتنی است، وردپرس پر استفاده ترین پلتفرم برای ایجاد وب سایت است و فهرست بهترین نرم افزارهای مدیریت محتوا را برای سال 2022 قرار داده است.
طرفداران وردپرس چه کسانی هستند؟
یکی از بهترین ویژگی های وردپرس توانایی آن در شخصی سازی طراحی وب سایت است. وردپرس به کاربران امکان دسترسی کامل به کدهای خود را می دهد، به این معنی که کاربران می توانند هر طرح یا طرح از پیش ساخته شده را مطابق با محتوای دلخواه خود سفارشی کنند.
این، به علاوه در دسترس بودن بیش از 59000 پلاگین رایگان وردپرس که ویژگی ها و عملکرد را به وب سایت ها اضافه می کند، به این معنی است که گزینه های ساخت یک وب سایت تقریباً نامحدود است.
این واقعیت که وردپرس یک پلتفرم متن باز است یکی دیگر از مزایای بزرگ برای کاربران آن است. وردپرس طوری طراحی شده است که برای همه قابل دسترسی باشد. انبوهی از اطلاعات موجود به صورت آنلاین و همچنین جامعه بزرگی از توسعه دهندگان و کاربران برای به اشتراک گذاشتن دانش خود با هر کسی که به کمک نیاز دارد اختصاص داده شده است.
قسمت های منفی وردپرس :
کاربرانی که به دنبال یک طراحی ساده و مستقیم هستند، باید به جای دیگری نگاه کنند. تمام سفارشیسازیهای پیشرفتهای که وردپرس ارائه میکند با یک منحنی یادگیری تند همراه است. در حالی که سایر پلتفرمهای CMS دارای تمهای ساده کشیدن و رها کردن هستند که برای ابتداییترین کاربر قابل دسترسی است، وردپرس پیچیدهتر است.
برای سفارشی سازی طراحی وب سایت، کاربران باید با کد آشنا باشند. حتی برای سادهترین تغییرات در قالب، کاربران باید بدانند که چگونه از HTML/CSS/PHP استفاده و ویرایش کنند یا توسعهدهندهای را استخدام کنند که این کار را انجام میدهد.
از آنجایی که وردپرس یک پلتفرم متن باز است، هیچ شخص یا شرکتی مالک آن نیست. این بدان معناست که وقتی کاربران سوالی دارند یا نیاز به کمک دارند، نمی توانند به بخش خدمات مشتری مراجعه کنند.
به جای پشتیبانی شخصی، از کاربران خواسته می شود تا انجمن های پشتیبانی شده توسط انجمن و پایگاه داده پشتیبانی وردپرس را مرور کنند. در حالی که این منابع اطلاعات مفید فراوانی را ارائه می دهند، ممکن است برای هر مشکلی که پیش می آید مفید نباشند.
معرفی کامل افزونه (پلاگین) وردپرس (wordpress plugin):
به لطف وجود افزونه های وردپرس می توانیم قابلیت منحصر به فردی را با کمترین هزینه و در کمترین زمان ممکن به وب سایت های خود اضافه کنیم.
افزونه ها راهی آسان برای توسعه سایت های کاربردی هستند. انواع مختلفی از افزونه ها وجود دارند که با توجه به نیازمان
می توانیم از آنها استفاده کرده و وب سایتی با امکانات کامل و با هزینه ای ارزان و مناسب طراحی کنیم.
افزونه وردپرس چیست و انواع آن کدامند؟
افزونه وردپرس در واقع به برنامه های کوچکی گفته می شود که استفاده از آن ها باعث خواهد شد عملکرد برنامه اصلی یا همان وردپرس بهتر شود.
که این پلاگین ها جزء جدایی ناپذیر سیستم وردپرس به شمار می روند.
به لطف استفاده از پلاگین های وردپرس، کاربران قادر هستند امکانات ویژه ای را به سایت هایی که با کمک این سیستم مدیریت محتوا طراحی می کنند بیفزایند.
مهمترین ویژگی پلاگین ها این است که به تنهایی و به طور مستقل قادر به انجام کاری نیستند. فقط زمانی می توان از آن ها استفاده کرد که بر روی وردپرس نصب و فعال سازی شوند.
شاید برای شما سوال باشد که دلیل استفاده از افزونه ها چیست؟
در جواب باید بگوییم که اگر همه برنامه ها در ابتدا به صورت کامل عرضه شوند حجم آنها سنگین تر خواهد شد و نیاز به فضای
بیشتر و همچنین سرعت رم و پردازش بیشتر خواهند داشت.
پلاگین وردپرس یک ماژول اضافی برای وردپرس به شمار می رود که می تواند ویژگی های جدیدی به سیستم مدیریت محتوای وردپرس اضافه کند یا عملکرد وب سایت شما را بهبود بخشد.
انواع افزونه وردپرس چیست :
هزاران پلاگین وجود دارد که هر کدام از آن ها کارایی خاصی دارند. افزونه های وردپرس شامل انواع مختلفی از پلاگین ها می شوند.
برای مثال اگر بخواهیم به مهمترین انواع افزونه وردپرس چیست ؟ اشاره کنیم باید به پلاگین های مربوط به سئو وردپرس مانند: افزونه Yoast SEO و All in one Seo یا پلاگین های امنیتی وردپرس.
مانند Wordfence Security و پلاگین های بهینه سازی سایت مثل WP Super Cache که بیش از 2 میلیون نصب فعال دارد اشاره کرد.
همچنین سایر پلاگین های وردپرس از فرم سازها گرفته تا پلاگین ای مانند Woocommerce که برای ساخت یک سایت
فروشگاهی کامل مورد استفاده قرار می گیرند از دیگر پلاگین های کاربردی وردپرس هستند.
تعداد پلاگین وردپرس که کاربردی باشند بسیار زیاد است. با یک جستجوی کوتاه در اینترنت می توانید با بیش از هزاران
افزونه مختلف که برای طراحی سایت وجود دارند آشنا شوید و به راحتی از آنها استفاده نمایید.
چه چیزهایی در یک افزونه در سایت وردپرسی وارد می شود؟
قبل از شروع ساخت پلاگین ، ارزش آن را دارد که بدانید چه چیزی در یک افزونه وجود دارد. اینکه کد پلاگین دقیقاً چه شکلی خواهد بود به افزونه شما بستگی دارد:
برخی کوچک هستند و فقط یک فایل افزونه دارند، در حالی که برخی دیگر حجیم هستند و دارای چندین فایل شامل، اسکریپت ها، شیوه نامه ها و فایل های قالب هستند. و تعداد زیادی وجود دارد که در وسط قرار می گیرند.
عناصری که احتمالاً در افزونه خود خواهید داشت عبارتند از:
- فایل پلاگین اصلی (این ضروری است)
- پوشه هایی برای انواع فایل های مختلف
- اسکریپت ها
- شیوه نامه ها
- شامل فایل هایی برای سازماندهی کد
بیایید نگاهی به هر یک از این موارد داشته باشیم تا واقعا با مفهوم افزونه وردپرس چیست بیشتر آشنا شویم:
1) فایل پلاگین اصلی :
فایل اصلی پلاگین ضروری است. این همیشه یک فایل PHP خواهد بود و همیشه حاوی متنی است که به وردپرس در مورد افزونه شما توضیح می دهد. در ادامه تصویری حاوی این فایل به شما نمایش میدهیم.
این فایل به وردپرس میگوید که پلاگین شما چه کار میکند، کجا باید درباره آن اطلاعات بیشتری کسب کرد و چه کسی آن را توسعه داده است. همچنین اطلاعاتی در مورد شماره نسخه و دامنه متن و مسیر بین المللی سازی و همچنین مجوز ارائه می دهد.
فایل اصلی پلاگین وردپرس حاوی کدی است که باعث اجرای افزونه می شود. گاهی اوقات این تمام PHP برای پلاگین است، اما برای پلاگین های بزرگتر، فراخوانی برای گنجاندن فایل های حاوی کد اضافی وجود دارد.
این به شما کمک می کند کد خود را سازماندهی کنید و به این معنی است که یک فایل طولانی و نامرتب ندارید که کار با آن دشوار باشد. در ادامه این راهنما نحوه استفاده از فایل های گنجانده را به شما نشان خواهم داد.
2) ساختار پوشه :
در حالی که هیچ قانون سخت و سریعی در مورد نحوه سازماندهی پوشه ها در پلاگین خود وجود ندارد، منطقی است که همان ساختاری را اتخاذ کنید که سایر توسعه دهندگان افزونه استفاده می کنند.
این شما را با نحوه ساخت افزونه های وردپرسی دیگر آشنا میکند و به این معنی است که اگر کد خود را در آینده به اشتراک بگذارید، برای افراد دیگر منطقی خواهد بود.
پوشه های موجود در افزونه شما ممکن است شامل موارد زیر باشد:
- css یا استایل برای شیوه نامه ها
- اسکریپت های جاوا اسکریپت
- شامل برای شامل فایل
- قالب هایی برای فایل های قالبی که افزونه شما خروجی می دهد
- دارایی برای رسانه ها و سایر فایل های دارایی
- i18n برای فایل های بین المللی
اگر افزونه شما بزرگ یا پیچیده است، ممکن است متوجه شوید که باید از پوشه های بیشتری استفاده کنید. به عنوان مثال، WooCommerce دارای پوشه هایی برای بسته ها، داده های نمونه و موارد دیگر است. اینها به نوبه خود شامل زیرپوشه هایی برای مواردی مانند بلوک ها و فایل های مدیریت هستند.
برای طراحی یک صفحه فرود لندینگ پیج عالی همین حالا کلیک کنید
3) اسکریپت ها و شیوه نامه ها :
اگر پلاگین شما محتوایی را که نیاز به یک ظاهر طراحی دارد، در قسمت جلویی یا در صفحه های مدیریت خروجی میدهد، ممکن است به شیوه نامهها نیاز داشته باشید. و اگر پلاگین وردپرس شما از اسکریپت استفاده می کند، به فایل هایی برای این موارد نیاز خواهید داشت.
منطقی است که آنها را در پوشه خود نگه دارید، حتی اگر فقط یکی از هر کدام را داشته باشید. شما باید این اسکریپت ها و شیوه نامه ها را با استفاده از یک تابع اختصاصی در فایل اصلی افزونه خود در صف قرار دهید. ما به شما نشان خواهیم داد که چگونه این کار را هنگام ساختن افزونه انجام دهید.
4) شامل فایل ها :
اگر افزونه شما نیاز به سازماندهی دارد، می توانید این کار را با تقسیم کد خود به چندین فایل، به نام فایل های شامل، انجام دهید. include
سپس این فایل ها را در پوشه خود قرار داده و با استفاده از یک یا require
تابع، آنها را در فایل افزونه اصلی خود فراخوانی کنید .
به این ترتیب، می توانید بخش عمده ای از کد خود را در یک ساختار فایل به خوبی سازماندهی و نگه دارید در حالی که فایل افزونه اصلی شما باقی می ماند.
اگر پلاگین شما آنقدرها بزرگ نیست، نیازی به استفاده از فایل های شامل نیست: فقط کد خود را به فایل اصلی پلاگین وردپرس اضافه کنید.
اما ممکن است متوجه شوید که برای حفظ یک ساختار منطقی، نیاز به سازماندهی این فایل و مرتب کردن مجدد توابع درون آن هنگام اضافه کردن آنها دارید.
اینها رایج ترین عناصر یک افزونه هستند. ما در مثال پلاگین WooCommerce دیدیم که می تواند موارد بسیار بیشتری وجود داشته باشد.
یا در افزونه های کوچکتر ممکن است تعداد بسیار کمتری وجود داشته باشد. اما با توسعه پلاگین های بیشتر، خواهید دید که از این عناصر بیشتر و بیشتر استفاده می کنید.
برای طراحی افزونه وردپرس به صورت اختصاصی و دلخواه خود و همچنین اطلاع از قیمت طراحی آن با شماره زیر تماس بگیرید : 09391079393
نحوه گسترش یا ویرایش یک پلاگین وردپرس موجود:
گاهی اوقات ممکن است افزونه ای را در فهرست پلاگین ها یا از یک فروشنده افزونه پیدا کنید که بیشتر کارهایی را که برای انجام آن به یک افزونه نیاز دارید، انجام میدهد، اما نه کاملاً. یا ممکن است پلاگینی را اجرا کنید و بخواهید برخی تغییرات و سفارشی سازی ها را انجام دهید.
منبع باز بودن وردپرس این امکان را فراهم می کند. میتوانید کد افزونه دیگری را بگیرید و آن را گسترش دهید یا ویرایش کنید تا آنطور که میخواهید کار کند.
دو راه برای گسترش پلاگین وجود دارد:
1. یک پلاگین موجود را بردارید و آن را جدا کنید (یعنی آن را ویرایش کنید تا متفاوت کار کند، قابل اطمینان تر باشد یا ویژگی های اضافی داشته باشد).
2. افزونه خود را بنویسید که افزونه اصلی را گسترش دهد.
استفاده از یک پلاگین وردپرس موجود و ویرایش آن نسبتاً ساده است: شما کپی خود را در یک سایت توسعه ایجاد می کنید (هیچ وقت زنده نیستید!) و در صورت نیاز آن را ویرایش می کنید. مطمئن شوید که از کنترل نسخه برای ردیابی تغییرات خود در صورت بروز مشکل استفاده می کنید.
گسترش یک پلاگین با نوشتن افزونه خود کمی پیچیدهتر است و با هر افزونه ای کار نمیکند، اما به نظر من روش قویتری برای انجام کارها است.
بسیاری از محبوب ترین پلاگین ها به طور گسترده از هوک ها و کلاس ها در کد خود استفاده می کنند. میتوانید قلاب ها را به اکشن متصل کنید و قلابها را فیلتر کنید و کلاس ها را گسترش دهید تا کد خود را بنویسید، که از کد افزونه موجود به عنوان پایه استفاده میکند اما سپس آن را اضافه یا ویرایش میکند.
برای مثال، WooCommerce دارای توابع، قلابها و کلاسهای زیادی است که API و اسناد توسعه دهنده خود را دارد . هر بخش از سیستم WooCommerce توسط یک یا چند مورد از این توابع، قلاب ها یا کلاس ها تغذیه می شود.
برای ایجاد تغییرات:
باید شناسایی کنید که کدام کد بخشی از سیستم را که میخواهید تغییر دهید را هدایت میکند، و سپس افزونه خود را بنویسید که یا به همان قلاب (ها) متصل میشود یا کلاسها را گسترش میدهد.
متوجه خواهید شد که میتوانید سفارشی سازی های قابلتوجهی برای افزونه ای مانند WooCommerce به این روش ایجاد کنید: من یک بار از آن برای تقویت یک سایت فهرستبندی استفاده کردم که حتی شامل پرداخت هم نمیشد. من از قلاب برای حذف تمام عناصری که نمیخواستم و اضافه کردن موارد جدید استفاده کردم.
برای چند نمونه از نحوه اتصال به WooCommerce و گسترش یا ویرایش آن با افزونه خود، به راهنمای ما برای افزودن توضیحات محصول به صفحات آرشیو و افزودن وبلاگ مبتنی بر محصول به فروشگاه خود مراجعه کنید .
این مثالها فقط سطح آنچه را که میتوانید به دست آورید خراش میدهند، اما به شما ایده میدهند که چگونه شروع کنید.+
امید واریم تا به اینجا با مفهوم پلاگین وردپرس چیست آشنا شده باشید اما اگر هنوز ابهامی دارید با ما همراه شوید تا ابهامتان بر طرف شود.
آیا استفاده از افزونه وردپرس باعث کاهش سرعت سایت می شود؟
یکی از مواردی که ذهن خیلی از افرادی را که می خواهند از پلاگین وردپرس استفاده کنند را به خود مشغول کرده این است که استفاده از این افزونه ها می تواند سرعت وب سایت را کاهش دهد.
برای رفع این ابهام باید بگوییم که با توجه به این که هر افزونه توسط توسعه دهندگان مختلفی طراحی و توسعه داده می شود،
احتمال این که برخی از افزونه های وردپرس از نظر طراحی و کد نویسی دارای ضعف باشند یا در خود باگ داشته باشند هست.
برخی مواقع ممکن است این طراحی ضعیف باعث ایجاد مشکلاتی شود. بنابراین مهم است که افزونه را از کجا تهیه می کنید.
توصیه می شود که همواره افزونه ها را از سایت های معتبر دریافت کنید.
مثل خود سایت وردپرس که دارای مخزنی از پلاگین های مختلف است که می تواند بسیاری از نیازهای شما را در طراحی
سایت های مختلف برآورده کند.
زیرا این افزونه ها توسط جامعه وردپرس به صورت مرتب مورد آزمایش قرار می گیرند و پلاگین هایی که دارای مشکل هستند به
هیچ وجه در مخزن افزونه ها قرار نمیگیرند.
البته نکته ای که باید دقت کنید این است که اگر می خواهید برای یک کار خاص از افزونه ای استفاده کنید به هیچ وجه از دو
پلاگین که کاربرد یکسانی دارند و تقریباً یک ویژگی خاص را به وب سایت شما اضافه می کنند، استفاده نکنید.
افزونه ای را استفاده کنید که بیشترین کارایی را برای سایت شما دارد. همچنین اگر افزونه ای را نصب کردید و بعد متوجه شدید
که بارگذاری سایت شما با مشکل مواجه میشود و این افزونه باعث اختلال در راه اندازی سایت می شود سریعاً آن را حذف
کنید.
برای سفارش طراحی سایت وردپرس اینجا کلیک کنید
پلاگین(افزونه) وردپرس را از کجا دریافت کنیم؟
ده ها هزار پلاگین وردپرس رایگان یا پولی وجود دارد که می توانید از سایت های معتبر ایرانی یا خارجی دانلود کنید. همچنین
سایت های بسیار بزرگی وجود دارند که به صورت تخصصی در زمینه طراحی و توسعه افزونه های وردپرس فعال هستند و می
توانید با خیال راحت پلاگین های مورد نظر خود را که قابلیت های ویژه ای به وب سایت شما اضافه می کنند از این سایت ها
خریداری نمایید. البته یکی از روش های آسان و رایگان برای دریافت این پلاگین ها مخزن افزونه های وردپرس به نشانی
اینترنتی https://wordpress.org/plugins است.
با مراجعه به این سایت، که سایت خود وردپرس است، شما می توانید در کادر جستجو نام پلاگین مورد نظر خود را تایپ کرده و
آن را پیدا کنید و به صورت رایگان آن را دانلود کرده و بر روی وردپرس نصب کنید.
البته از بخش داشبورد و نصب افزونه های خود وردپرس هم می توانید به همین سایت دسترسی داشته باشید و پلاگین های
مورد نیاز خود را به راحتی از این بخش دریافت کرده و به صورت خودکار بر روی سایت خود نصب کنید.
اگر نمی خواهید از این سایت استفاده کنید، وب سایت های مختلفی وجود دارند که افزونه های بسیار حرفه ای تری را می توانند در اختیار شما قرار دهند.
تعداد این سایت ها زیاد است. البته برای استفاده از افزونه های این سایت ها باید آن ها را خریداری نمایید. به راحتی می
توانید لیست این سایت ها را که پلاگین های وردپرس را برای خرید در اختیار شما قرار می دهند با یک جستجوی ساده در
اینترنت پیدا کنید.
نحوه نصب افزونه (پلاگین) وردپرس چیست و چگونه انجام میشود؟
نصب پلاگین وردرپرس کار بسیار آسانی است. سیستم مدیریت محتوای وردپرس یک برنامه مدیریت سایت پیشرفته است که
امکانات و ویژگی های بسیار خوبی را برای مدیریت وب سایت ها فراهم می آورد. برای نصب افزونه مورد نظر بر روی سایت،
سه روش وجود دارد که در ادامه با آن آشنا می شویم.
نصب از طریق دایرکتوری وردپرس:
برای این کار کافی است که در سیستم مدیریت محتوای وردپرس، و در داشبورد این سیستم بر روی گزینه پلاگین ها و بعد
افزودن کلیک کنید. با این کار وارد دایرکتوری رسمی وردپرس می شوید و افزونه مورد نظر خود را پیدا کرده و بر روی گزینه نصب
کلیک می کنید.
نصب افزونه ( پلاگین) وردپرس خریداری شده:
اگر یک پلاگین وردپرس را از طریق سایت های پولی خریداری کرده اید، مطمئناً یک فایل zip در اختیار دارید. کافی است که در
داشبورد وردپرس به بخش پلاگین ها و بعد افزودن بروید و دکمه آپلود افزونه را در بالای صفحه کلیک کنید و افزونه مورد نظر خود
را که با پسوند zip است انتخاب کرده تا عملیات نصب به صورت خودکار آغاز شود.
نصب افزونه وردپرس از طریق ftp چیست و چگونه انجام میشود:
برای نصب پلاگین از این طریق کافی است که مراحل زیر را اجرا کنید:
1- فایل zip را از حالت فشرده خارج کنید.
2- نرم افزار ftp خود را باز کنید.
3- به سروری که سایت وردپرسی شما در آن نصب است متصل شوید.
4- به پوشه “wp-content> plugins” بروید.
5- پوشه افزونه خریداری یا دانلود شده خود را که از حالت zip خارج کردید را به سرور خود انتقال دهید.
بعد از انجام این کار کافی است به بخش مدیریت سایت وردپرس خود و به قسمت پلاگین های نصب شده بروید. در این قسمت
افزونه هایی را که به تازگی از طریق ftp به سرور انتقال داده اید خواهید یافت. بنابراین پلاگین به خوبی نصب اما هنوز فعال
سازی نشده است.
تنها کاری که باید انجام دهید این است که پلاگین مورد نظر را فعال کنید.
معرفی چند افزونه پر بازید و مهم در وردپرس :
در ادامه 4 تا از پر بازدید ترین افزونه های وردپرسی را معرفی و توضیحات کوتاهی درباره هر کدام خدمتتان ارائه میکنیم.
1) پلاگین(افزونه) وردپرس یواست سئو _ yoast seo چیست و چه کاربردی دارد :
یکی از بهترین پلاگین های وردپرس که پر کاربرد و بسیار کار آمد است پلاگین یواست سئو است این پلاگین بیش از 5
میلیون نصب فعال بر روی وب سایت های وردپرسی دارد .
در واقع این پلاگین به ما کمک میکند تا بهترین مقاله و یا محصول و… از نظر سئو را در وب سایتمان تولید کنیم این پلاگین قسمت
های مختلفی دارد که می توانیم در نسخه رایگان آن به تعریف کلید واژه کانونی _ توضیحات متا _ عنوان مناسب _ بررسی
میزان خوانایی و… و همچنین در نسخه پولی آن میتوانیم به تعریف کلید واژه های مرتبط _ کلمه کلیدی مترادف و…. بپردازیم.
معرفی سئو و خدمات سئو در همدان در این مقاله موجود است ؟
پلاگین(افزونه) وردپرس wpforms چیست و کابردی دارد:
یکی دیگر از پلاگین های پر طرفدار وردپرس پلاگین wpforms است که بیش از 4 میلیون نصب فعال بر روی وردپرس دارد. این
پلاگین برای ساخت فرم های تماس در محیط داخلی وردپرس به کار میرود.
هر نوع وب سایتی نیاز به یک راه ارتباطی با کارگذار و مشتری دارد که یکی از این راه ها ایجاد یک فرم تماس حرفه ای و کار آمد است.
افزونه وردپرس Akismet چیست و چه کاربردی دارد :
به سراغ سومین پلاگین مهم در وردپرس میرویم که آن پلاگین Akismet است که بیش از 5 میلیون نصب فعال دارد این پلاگین
برای ضد اسپم و ضد هرزنامه در وب سایت های وردپرسی است .
به طور کلی تمامی نظرات کاربران را بررسی میکند نظراتی که دارای لینک های مخرب و اسپم باشند را حذف میکند.
اگر وب سایت شما نظرات زیادی در آن ثبت میشود پس حتما این پلاگین را نصب کنید.
4) پلاگین(افزونه) وردپرس UpdraftPlus چیست و چه کاربردی دارد:
چهارمین پلاگین مهم وردپرس پلاگین UpdraftPlus است که بیش از 3 میلیون نصب فعال دارد . این پلاگین برای پشتیبان گیری
و بازیابی اطلاعات استفاده میشود و فرآیند آن را نیز بسیار ساده میکند.
به شما پیشنهاد میکنیم اگر اطلاعات مهمی درون وب سایت خود دارید و یا به دنبال گرفتن BACK UP از اطلاعات خود هستید
حتما این پلاگین را نصب کنید.
افزونه هایی به صورت کد نویسی اختصاصی :
همان طور که میدانید تمامی پلاگین های وردپرسی که خدمتتان معرفی شد به صورت های مختلف و کاربرد های متفاوت کد
نویسی میشوند ما در شرکت برنامه نویسی آرتاکد این نوید را به شما میدهیم که با نوشتن پلاگین وردپرس دلخواه و یا
طراحی قالب وردپرس با قیمت های باور نکردنی شما را در بهبود عملکرد سایتتان یاری کنیم.
جمع بندی :
ما در این مقاله به طور کامل به بررسی انواع افزونه وردپرس چیست پرداختیم و سعی کردیم که به طور مفصل این مطلب را برای شما عزیزان توضیح داده باشیم امید است که مورد توجه شما قرار بگیرد. اگر میخواهید برای کسب و کار خود یک سایت ودرپرس و یا پلاگین هایی خاصی کدنویسی و یا نصب کنید.
به شما پیشنهاد میکنیم که این کار را به ما یعنی شرکت طراحی سایت و برنامه نویسی آرتاکد بسپارید .
پل های ارتباطی با شرکت آرتاکد:
شماره تماس با ما : 08138254765
نشانی اینترنتی شرکت ما : https://artacode.net
لینک مقالات مرتبط :
8 نکته مهم برای نصب قالب وردپرس
وب سایت چیست و چه کاربردی دارد
سئو چیست و چه کاربردی دارد؟
28 پاسخ
توضیحات خوبی دادید ممنون من مدتیه میخواستم یک افزونه اختصاصی برای سایت وردپرسی خودم طراحی کنم ممنون میشم اگر راهنماییم کنید
ممنون از شما که مقاله مارو مطالعه کردید نظر لطف شماست در ارتباط با طراحی افزونه اختصاصی برای وردپرس پیشنهاد میکنم ابتدا مقاله طراحی پلاگین وردپرس را مطالعه کنید و اگر باز سوالی در ذهنتان بود با شماره 09391079393 تماس حاصل کنید
یکی از بهترین مقالاتی بود که درباره افزونه وردپرس چیست خوندم ممنون از شما
افزونه های وردپرس رو میشه به صورت اختصاصی طراحی کنیم ؟
بله میشه هم افزونه های وردپرس رو میشه به صورت اختصاصی طراحی کرد هم قالب وردپرسی رو میشه برای کسب اطلاعات بیشتر به مقاله طراحی پلاگین وردپرس مراجعه کنید
من این مطلب رو کامل خوندم واقعا یک محتوای عالی بود به شما هم پیشنهاد میکنم که اگر میخواهید اطلاعات به درد بخوری از افزونه های وردپرس بدست بیارید این مقاله رو مطالعه کنید.
این مطلب که درباره افزونه وردپرس چیست نوشته شده است یکی از بهترین و کامل ترین مطلبی بود که من تو این مدت مطالعه کرده بودم ممنون از شما
من مطلبتونو مطالعه کردم واقعا خوب بود اما کاش درباره طراحی افزونه وردپرس هم توضیح میدادید
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت گروه آرتاکد بنده میخواستم ببینم شما طراحی افزونه وردپرس رو هم انجام میدید؟
سلام خدمت شما کاربر گرامی بله تیم ما طراحی افزونه وردپرس هم انجام میده برای سفارش تنها کافیه با این شماره تماس بگیرید : 09391079393
با سلام خدمت گروه آرتاکد، مقاله افزونه وردپرس چیست به من کمک زیادی کرد در شناخت افزونه های مختلف وردپرس ممنون از وب سایت خوبتون
سلام مطلب افزونه وردپرس چیست یکی از مطالبی بود که من به دنبال اون میگشتم ممنون ازتون
سلام شما افزونه نویسی وردپرس هم آموزش میدید؟
سلام فعلا خیر اما شاید بعدها آموزش رو هم به خدمات وردپرس سایتمون اضافه کنیم
یک مقاله کامل میخواهید که درباره افزونه وردپرس چیست باشه این مقاله
سلام یک سری از افزونه های وردپرسی که معرفی کردید رو من واقعا استفاده کردم ممنون ازتون
برای طراحی پلاگین یا همون افزونه های وردپرس به صورت اختصاصی باید چه کار کنیم شما انجام میدید؟
بله برای کسب اطلاعات بیشتر درباره طراحی افزونه به صورت اختصاصی به مقاله طراحی پلاگین وردپرس مراجعه کنید
در واقع برای مقالاتی مثل بهترین افزونه وردپرس چیست و یا طراحی افزونه وردپرس چگونه است ؟ و… یک سری نکات رو باید رعایت کرد که به بهترین بازخورد برسند بنده این نکات رو داخل مقاله شما پیدا کردم ممنون
سلام اگر ممکنه درباره طراحی افزونه وردپرس هم توضیحاتی بدید
البته ما در مقاله جداگانه ای در این باره به صورت مبسوط توضیح داده ایم که در لیست وبلاگ های ما قابل مشاهده است که به عنوان طراحی افزونه وردپرس موجود است که در آن جا درباره اهمیت و نحوه سفارش انواع افزونه های وردپرسی میپردازیم.
ممنون بابت افزونه های وردپرسی که در مقاله معرفی کردید واقعا جز بهترینا بودن
با سلام ابتدا خواستم تشکر کنم بابت مقاله خوبتون و بگم اگر ممکنه چندتا از افزونه های کاربردی و پر بازدید وردپرس رو بهم معرفی کنید با تشکر
سلام خدمت شما کاربر گرامی در همین مقاله یعنی افزونه وردپرس چیست چندتا از بهترین افزونه معرفی شده اما بنده اگر بخوام پر بازدید ترین هارو بگم از نظر من دوتا هست : افزونه وردپرس برای واتساپ و اینستاگرام اینا خیلی پر بازدید هستن البته پلاگین های معرفی مثل ترب _ ارز دیجیتال _ درگاه پرداخت زرین پال و بانک ملت هم جز کار پر بازدیدترین ها هستند.
سلام و عرض خسته نباشید خدمت گروه آرتاکد ابتدا میخواستم تشکر کنم بابت این مقاله خوبتون و بعد میخواستم یک خواهشی کنم ازتون اگر ممکنه میشه چندتا افزونه وردپرس آمار بازدید خوب معرفی کنید، چون من داخل مقاله پیدا نکردم
سلام ممنون نظر لطف شماست …. افزونه های آمار بازدید مثل : WP Statistics _ Google Analyticator _ Google Analytics Dashboard For WP اینا بهتریناست تا اونجایی که بنده خبر دارم
سلام ی سوال داشتم میخواستم بدونم که افزونه وردپرس واتساپ داریم اگر هست میشه درباره اش قدری توضیح بدید ممنون میشم
سلام بله همچین افزونه وجود دارد با اجازتون بنده قدری بیشتر درباره افزونه وردپرس واتساپ توضیح بدهم خدمتتون همان طور که میدونید امروزه خریداران آنلاین خرید می کنند، زیرا سریع و آسان است. و وقتی سؤالاتی دارند، سریع پاسخ می خواهند مثل شما و کاربران دیگر سایت.
آنها نمی خواهند فرم تماس را پر کنند و ساعت ها یا حتی روزها برای پاسخ منتظر بمانند. در حال حاضر سخت است که بازدیدکنندگان به سایت شما بیایند، بنابراین زمانی که آنها این کار را انجام می دهند باید از این فرصت حداکثر استفاده را ببرید. به همین دلیل است که ارائه پشتیبانی از مشتریان چت زنده به آنها بسیار مهم است. به این ترتیب، بازدیدکنندگان شما پاسخ های فوری دریافت می کنند و شما تبدیل های خود را افزایش می دهید امید وارم توضیحاتم کامل بوده باشه