افزونه های وردپرس چیست و چه کاربردی دارند؟
افزونه وردپرس چیست ؟ این سوال اکثر افرادی است که با وردپرس به تازگی آشنا شده اند. اگر شما هم به تازگی یک سایت وردپرس راه اندازی کردید و نمیدانید که افزونه ها به چه دردی میخورند حتما این مقاله دنبال کنید.
خیلی از افراد می دانند که افزونه های وردپرس چیستند و یا به چه دردی میخورند. اما اکثر افراد با نحوه کارکرد آن ها یا مشکل دارند و یا اصلاعات دقیقی در این زمینه ندارند.
افزونه های وردپرس در واقع یک سری کد هایی هستند که برنامه نویسان به صورت حرفه ای مطابق با نیاز های کاربران و کارفرما ها آن ها را مینویسند.
این کد های نوشته شده میتوانند یک ابزار کمکی برای بهبود عملکرد بعد از طراحی سایت وردپرسی واقع شوند. پاسخ به سوال افزونه وردپرس چیست برای تمامی کسب و کار های حوزه وب بسیار مهم است.
امید واریم این پاسخ را تا به اینجا دریافت کرده باشید. اگر هنوز سر در گم هستید نگران نباشید تا پایان مقاله حتما به جواب سوال خود میرسید.
افزونه های وردپرسی چه کاربردی دارند؟
افزونه های وردپرس به دو صورت پولی و رایگان وجود دارند. در واقع اکثر افزونه های پولی مختص افرادی است که هدف خاصی در ذهن خود برای کارکردن با آن ها دارند.
به عنوان مثال آن ها میخواهند یک سری ایمیل را به مخاطبین سایت خود همزمان ارسال کنند. یا میخواهند سرعت سایت وردپرس خود را بالا ببرند و…
اگر بگویید که افزونه های رایگان بسیاری هستند که میتوانند این کار را برای ما انجام دهند درست میگویید. اما به نظر شما همه قسمت های این نوع افزونه های رایگان را میتوان استفاده کرد؟ قطعا خیر.
باز یک مثال دیگر افزونه یواست سئو درست است که رایگان است اما برخی از قسمت های آن به صورت پولی در اختیار کاربران قرار میگیرد.
پلاگین یا همان افزونه وردپرس چگونه کار میکند؟
شاید در کنار پرسش افزونه وردپرس چیست این سوال نیز برای شما به وجود آمده باشد. که افزونه ها چگونه کار میکنند؟سیستم مدیریت محتوای وردپرس به طوری طراحی شده است، که تمامی برنامه نویسانی که میخواهند کد های خود را در آن قرار دهند به آسانی این کار را برای کاربران خود انجام دهند.
در واقع یک سری امکانات خاصی برای آن ها در نظر گرفته است. این امکانات مانند: یک سری فیلترهای قوی _ api در پلاگین ها _ امکان ویرایش برخی از افزونه ها را در اختیار برنامه نویسان قرار میدهد.
آن ها می توانند علاوه بر تغییرات در کارکرد های افزونه ها یک سری کار کرد های جدید به آن ها بیفزایند.
در واقع افزونه های وردپرس به شما کمک میکنند تا در مدیریت سایت وردپرسی خود بهتر عمل کنید.
چند نمونه از کار هایی که پلاگین ها میتوانند برای ما انجام دهند عبارت است از:
- دسته بندی محصولات و محتوا های ما
- افزودن فیلد های سفارشی
- طراحی قالب وردپرس به صورت اختصاصی
- طراحی صفحات لندینگ پیج
- کنترل و مدیریت قسمت های امنیتی سایت و…
این را فراموش نکنید در حد امکان افزونه های ضروری را برای سایت خود نصب کنید. زیرا هر افزونه ای که شما نصب میکنید در دیتابیس سایت وردپرسیتان نیز قرار میگیرد.
اگر این افزونه ها از حد مورد نیاز بیشتر شوند، قطعا باعث افت سرعت سایت شما خواهند شد.
پلاگین(افزونه) وردپرس را از کجا دریافت کنیم؟
ده ها هزار پلاگین وردپرس رایگان یا پولی وجود دارد که می توانید از سایت های معتبر ایرانی یا خارجی دانلود کنید.
همچنین سایت های بسیار بزرگی وجود دارند که به صورت تخصصی در زمینه طراحی و توسعه افزونه های وردپرس فعال هستند. میتوانید با خیال راحت پلاگین های مورد نظر خود را که قابلیت های ویژه ای به وب سایت شما اضافه می کنند از این سایت هاخریداری نمایید.
البته یکی از روش های آسان و رایگان برای دریافت این پلاگین ها مخزن افزونه های وردپرس به نشانی اینترنتی https://wordpress.org/plugins است.
با مراجعه به این سایت، که سایت خود وردپرس است و تمامی خدمات وردپرس در آن ارائه میشود. شما می توانید در کادر جستجو نام پلاگین مورد نظر خود را تایپ کرده و آن را پیدا کنید و به صورت رایگان آن را دانلود کرده و بر روی وردپرس نصب کنید.
البته از بخش داشبورد و نصب افزونه های خود وردپرس هم می توانید به همین سایت دسترسی داشته باشید و پلاگین هایمورد نیاز خود را به راحتی از این بخش دریافت کرده و به صورت خودکار بر روی سایت خود نصب کنید.
اگر نمی خواهید از این سایت استفاده کنید، وب سایت های مختلفی وجود دارند که افزونه های بسیار حرفه ای تری را می توانند در اختیار شما قرار دهند.
تعداد این سایت ها زیاد است. البته برای استفاده از افزونه های این سایت ها باید آن ها را خریداری نمایید. به راحتی میتوانید لیست این سایت ها را که پلاگین های وردپرس را برای خرید در اختیار شما قرار می دهند با یک جستجوی ساده دراینترنت پیدا کنید.
نحوه نصب افزونه (پلاگین) وردپرس :
ما تا به اینجا به پاسخ های سوالات خود از قبیل: افزونه وردپرس چیست و چه کاربردی دارد؟ رسیده ایم. حال میخواهیم به سراغ نصب آن برویم. نصب پلاگین وردرپرس کار بسیار آسانی است. سیستم مدیریت محتوای وردپرس یک برنامه مدیریت سایت پیشرفته است که
امکانات و ویژگی های بسیار خوبی را برای مدیریت وب سایت ها فراهم می آورد. برای نصب افزونه مورد نظر بر روی سایت،
سه روش وجود دارد که در ادامه با آن آشنا می شویم.
نصب از طریق دایرکتوری وردپرس:
برای این کار کافی است که در سیستم مدیریت محتوای وردپرس، و در داشبورد این سیستم بر روی گزینه پلاگین ها و بعد
افزودن کلیک کنید. با این کار وارد دایرکتوری رسمی وردپرس می شوید و افزونه مورد نظر خود را پیدا کرده و بر روی گزینه نصب
کلیک می کنید.
نصب افزونه ( پلاگین) وردپرس خریداری شده:
اگر یک پلاگین وردپرس را از طریق سایت های پولی خریداری کرده اید، مطمئناً یک فایل zip در اختیار دارید. کافی است که در
داشبورد وردپرس به بخش پلاگین ها و بعد افزودن بروید و دکمه آپلود افزونه را در بالای صفحه کلیک کنید و افزونه مورد نظر خود
را که با پسوند zip است انتخاب کرده تا عملیات نصب به صورت خودکار آغاز شود.
نصب افزونه وردپرس از طریق ftp چیست و چگونه انجام میشود:
برای نصب پلاگین از این طریق کافی است که مراحل زیر را اجرا کنید:
1- فایل zip را از حالت فشرده خارج کنید.
2- نرم افزار ftp خود را باز کنید.
3- به سروری که سایت وردپرسی شما در آن نصب است متصل شوید.
4- به پوشه “wp-content> plugins” بروید.
5- پوشه افزونه خریداری یا دانلود شده خود را که از حالت zip خارج کردید را به سرور خود انتقال دهید.
بعد از انجام این کار کافی است به بخش مدیریت سایت وردپرس خود و به قسمت پلاگین های نصب شده بروید. در این قسمت
افزونه هایی را که به تازگی از طریق ftp به سرور انتقال داده اید خواهید یافت. بنابراین پلاگین به خوبی نصب اما هنوز فعال
سازی نشده است.
تنها کاری که باید انجام دهید این است که پلاگین مورد نظر را فعال کنید.
نتیجه گیری :
ما در این مقاله به معرفی افزونه وردپرس چیست پرداختیم. در واقع افزونه وردپرس میتوانیم با این جمله دقیق و مفهومی از سایت مهین وردپرس معرفی کنیم.
افزونه های وردپرس فایل های نصبی هستند که روی وردپرس نصب شده و امکانات جدیدی به سایت وردپرس شما اضافه می کنند. شما می توانید برای زیباتر کردن سایت خود یا افزودن امکانات پیشرفته به قالب، بدون نیاز به کد نویسی با افزونه ها این کار را انجام دهید.
لیست مقالات مرتبط:
انتقال سایت وردپرس به محیط لوکال هاست چگونه است
چگونگی چند زبانه کردن سایت وردپرس
2 پاسخ
افزونه وردپرس چیست واقعا یکی از مهم ترین سوال هایی بود که من تو ذهنم داشتم ممنون از مقاله خوبتون
من مقاله شما را مطالعه کردم واقا هر چیزی که میخواستم درباره افزونه های وردپرس بدست بیارم در این مقاله پیدا کردم واقعا عالی بود