مشخص کردن تفاوت بین cms وردپرس با جوملا و دروپال بسیار کار سختی است درواقع وردپرس، جوملا و دروپال – اینها سه مورد از محبوب ترین ابزارهایی هستند که می توانید برای ساخت و طراحی سایت خود استفاده کنید.
اما از بین این سه مورد، کدام یک را باید انتخاب کنید – و آیا واقعاً مهم است؟
وردپرس، جوملا و دروپال: کدام یک بهترین هستند؟
اگر CMS اشتباهی را انتخاب کنید، به عنوان مثال، سیستمی که برای شما خیلی ساده یا پیچیده است، گیر می کنید و برای انتقال وب سایت خود به CMS دیگر مشکل خواهید داشت.
این به این دلیل است که هر CMS مجموعه ای از تم ها و افزونه های خاص خود را دارد که وب سایت شما اجرا می کند و آن را با سایرین ناسازگار می کند. این امر انتقال کل وب سایت شما، به خصوص طرح و عملکرد، به CMS دیگری را غیرممکن می کند.
با در نظر گرفتن این موضوع، می توانید متوجه شوید که چرا قبل از ساخت وب سایت خود، دانستن نقاط قوت و ضعف وردپرس، جوملا و دروپال مهم است.
اما قبل از شروع، بیایید نگاهی بیندازیم به این که این سه ابزار در واقع چه هستند و چه کاری انجام می دهند.
هیچ راه حلی برای همه وجود ندارد. هر سه CMS مزایا و معایب خاص خود را دارند و برای مخاطبان کاملاً متفاوتی ساخته شده اند (حتی اگر به نظر نمی رسد). به همین دلیل، مقایسه ما بر این تمرکز خواهد داشت که بر اساس موقعیت منحصر به فرد شما، کدام CMS برای شما بهترین است.
بیایید این مرحله را با CMS که به احتمال زیاد با آن آشنا هستید شروع کنیم: وردپرس.
برای سفارش طراحی سایت وردپرس در کمترین زمان همین حالا به ما مراجعه کنید
cms وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا برای مردم:
وردپرس جانشین b2/cafelog است، ابزاری برای وبلاگ نصب شده بر روی 2000 وبلاگ. وردپرس از اینجا شروع کرد و اکنون تقریباً 30 درصد از 10 میلیون وب سایت برتر جهان را در اختیار دارد .
در بین وبلاگ نویسان، تولیدکنندگان محتوا و صاحبان مشاغل کوچک بسیار محبوب است. اما شرکت ها و ناشران بزرگی مانند CNN، Time Magazine و Spotify نیز برای نیازهای محتوایی خود از وردپرس استفاده می کنند.
برای فهمیدن تفاوت بین وردپرس با جوملا و دروپال باید مزایای استفاده از آن ها را بدانید که در ادامه به بررسی آن ها میپردازیم :
مزایای استفاده از وردپرس:
دلیل اصلی محبوبیت وردپرس به عنوان CMS سه چیز است:
1. وردپرس کاربر پسند است.
استفاده از وردپرس بسیار آسان است. این دلیل اصلی ترجیح آن توسط همه از وبلاگ نویسان تا خانه های رسانه ای بزرگ است. در اینجا چیزی است که وردپرس را بسیار کاربر پسند می کند:
- داشبورد وردپرس به راحتی قابل درک است: یک منوی ساده در سمت چپ دارد که می توانید به وضوح به بخش های مختلف وب سایت خود دسترسی داشته باشید و تغییراتی را ایجاد کنید. ایجاد یک پست جدید، افزودن یک افزونه جدید و تغییر موضوع یک فرآیند آسان در وردپرس است.
- بهروزرسانی وردپرس به نسخه بعدی آسان است: هر زمان که نسخه جدیدی ارائه شود، یک اعلان در بالای داشبورد خود دریافت خواهید کرد. برای به روز رسانی وردپرس می توانید به سادگی روی آن کلیک کنید.
- تقریباً هیچ منحنی یادگیری وجود ندارد: وردپرس اضافه کردن تم های جدید را برای شما آسان می کند، تنظیماتی را برای هر افزونه ای که در پنجره های جداگانه نصب می کنید ارائه می دهد و نیازی به مدیریت پایگاه داده ها از شما ندارد. این بدان معنی است که شما می توانید وردپرس را بدون دانش فنی درک کرده و از آن استفاده کنید.
2. وردپرس از پشتیبانی قوی جامعه برخوردار است:
که توسط میلیون ها وب سایت در سراسر جهان استفاده می شود، جای تعجب نیست که دارای یک جامعه کاربر و توسعه دهنده قوی و پر جنب و جوش است. صدها هزار وبلاگ وجود دارد که نکات و ترفندهایی را در مورد وردپرس آموزش می دهند، و به همان اندازه کتاب، فیلم و دوره آموزشی وجود دارد که می توانید برای تبدیل شدن به یک حرفه ای وردپرس خریداری کنید.
علاوه بر آن، وردپرس دارای یک جامعه توسعهدهنده قوی است که دو چیز را که ستون فقرات وردپرس هستند در اختیار شما قرار میدهد :
- تم ها: در حال حاضر، می توانید هزاران قالب وردپرس را پیدا کنید که برای انواع مشاغل طراحی شده اند. تم های رستوران، تم های فنی، موضوعات سفر و موارد دیگر وجود دارد که می توانید در وب سایت خود استفاده کنید.
- افزونه ها: وردپرس دارای بیش از 35000 افزونه است که می توانید از آنها برای گسترش عملکرد وب سایت خود استفاده کنید. این شامل همه چیز از خدمات امنیتی گرفته تا ابزارهای سفارشی سازی است که برای عملکرد یک وب سایت ضروری هستند.
به علاوه، همه چیز در فروشگاه WP که توسط خود وردپرس مدیریت می شود قرار دارد. این کار به شما کمک میکند تا پلاگینها و تمهای امن را در وبسایت خود پیدا و نصب کنید.
3. منحنی یادگیری کم به هیچ وجود دارد:
با وردپرس، مدیریت تم های خود، نصب آخرین وصله های امنیتی و به روز رسانی افزونه ها با یک کلیک انجام می شود. شما مجبور نیستید “یاد بگیرید” چگونه این کارها را انجام دهید.
یکی از مواردی که باید در تفاوت وردپرس با جوملا و دروپال در نظر بگیرید معایب یک cms است یا همان سیستم مدیریت محتواست.
معایب استفاده از وردپرس
سادگی و کاربر پسند بودن وردپرس نقطه قوت آن است. اما، مانند یک شمشیر دو لبه، این نیز می تواند به ضعف وردپرس تبدیل شود. در اینجا دلیل آن است:
1. خارج از جعبه، وردپرس خیلی کاربردی نیست.
در وردپرس سیستم مناسبی برای سازماندهی حجم عظیمی از محتوا وجود ندارد. شما فقط می توانید یک دسته بندی برای محتوا ایجاد کنید و آن را برچسب گذاری کنید. علاوه بر این، نمیتوانید نماهای سفارشی روی داشبورد ایجاد کنید و نمیتوانید به راحتی بخشهایی از یک موضوع را بدون تغییر کد تغییر دهید.
2. شما به شدت به پلاگین ها متکی هستید.
از آنجایی که وردپرس دارای داشبورد ساده و عملکرد کم است، تقریباً برای همه چیز به پلاگین نیاز دارید. این می تواند داشبورد شما را شلوغ کند – و هزینه اجرای یک وب سایت را افزایش می دهد زیرا بسیاری از افزونه ها پولی هستند.
3. وردپرس همه چیز را کاملاً یکپارچه نگه می دارد.
اگر می خواهید بخشی از تم خود را به دیگری تغییر دهید، آن قابلیت را ندارید. علاوه بر این، اگر می خواهید افزونه ها را در قسمت های مختلف وب سایت خود اعمال کنید، نمی توانید.
نتیجه گیری:
وردپرس یک CMS عالی برای کسانی است که برای اولین بار یک وب سایت می سازند. همچنین یک راه حل عالی برای سازندگان محتوا و ناشران است.
اما برای کسبوکارهایی که میخواهند وبسایتهای پیچیدهتری بسازند – مانند یک انجمن انجمن – وردپرس میتواند بسیار محدودکننده باشد، حتی با وجود افزونهها. برای آنها، انتخاب بهتر در جوملا نهفته است! یا دروپال
برای آشنایی بیشتر با cms وردپرس اینجا کلیک کنید
تفاوت وردپرس با جوملا و دروپال این بار معرفی cms جوملا و ویژگی های آن :
وردپرس را تقریباً همه دوست دارند زیرا استفاده از آن بسیار آسان است، مدیریت آن ساده است و رابط کاربری حداقلی دارد. اما همه به دنبال یک راه آسان برای خروج نیستند.
به عنوان مثال، توسعه دهندگان وب در ساخت و مدیریت وب سایت ها به انعطاف پذیری بیشتری نیاز دارند. و برای آن، جوملا! انتخاب خوبی است گفته می شود بیش از 90 میلیون بار دانلود شده است و بعد از وردپرس پر استفاده ترین CMS است.
به نظر شما بهترین cms برای سئو کدام یک از cms های بالاست ؟
مزایای استفاده از جوملا!
در اینجا چند مزیت مهم استفاده از جوملا وجود دارد! CMS برای وب سایت شما:
1: جوملا! دارای عملکردهای زیادی خارج از جعبه است:
هنگامی که جوملا را نصب می کنید، در همان ابتدا عملکردهای داخلی زیادی خواهید داشت. دو نمونه از این موارد عبارتند از:
- بهینه سازی موتورهای جستجو: با جوملا، می توانید متادیتا و برچسب ها را به محتوای خود اضافه کنید. هر قسمت از محتوا توضیحات متا، کلمات کلیدی و موارد دیگر خود را خواهد داشت. به علاوه، زمانی که آیتمهای منو را ایجاد میکنید، یک پیوند مناسب SEO برای آن نیز بهطور خودکار ایجاد میشود.
- بسته های زبان: شما نیازی به استخدام مترجم برای وب سایت خود ندارید. جوملا! به طور خودکار آن را از بین بیش از 70 بسته زبانی که ارائه می دهد به زبان مورد نظر شما ترجمه می کند.
علاوه بر این، می توانید کاربران خود را مدیریت کنید، سایت خود را از روی سرعت کش ذخیره کنید و با افزونه ها، عملکرد وب سایت خود را حتی بیشتر گسترش دهید. بیش از 8000 افزونه رایگان و پولی برای جوملا وجود دارد، که اگرچه کمتر از 35000 افزونه وردپرس هستند، اما تمام عملکردهای مورد نیاز برای ارتقای وب سایت خود را به سطح بعدی ارائه می دهند.
برای طراحی پلاگین وردپرس به صورت اختصاصی اینجا کلیک کنید
2. جوملا! سفارشی سازی های قدرتمندی را ارائه می دهد:
جوملا! انواع بسیاری از افزونه ها را در اختیار شما قرار می دهد که به شما امکان می دهد ظاهر و عملکرد وب سایت خود را تغییر دهید. به عنوان مثال، در اینجا سه نوع پسوند وجود دارد (البته تعداد بیشتری نیز وجود دارد) که می توانید وب سایت خود را سفارشی کنید:
- کامپوننت ها: این ها بزرگترین فرم های افزونه هستند که هم قسمت سایت و هم قسمت مدیریت دارند. نمونههایی از مؤلفهها، پستهای مقاله و فیدهای خبری هستند.
- پلاگین ها: این افزونه ها مسئول ایجاد رویدادها در وب سایت شما هستند. به عنوان مثال می توان به دکمه های “بارگیری مقالات بیشتر” و “بیشتر بخوانید…” اشاره کرد.
- ماژول ها: ماژول ها قسمت های کوچکتری هستند که اجزا را تشکیل می دهند و در صفحه نمایش داده می شوند. به عنوان مثال می توان به آیتم های منو و بنرها اشاره کرد.
علاوه بر این، جوملا! به شما اجازه می دهد تا قالب های مختلف را در یک صفحه ترکیب و مطابقت دهید. به عنوان مثال، نوار منو و پاورقی شما می تواند دارای سبک هایی از قالب های مختلف باشد. این امکان پذیر است زیرا جوملا! به شما امکان میدهد طرحبندیها، قالبها و کدنویسی CSS سفارشی خود را لغو کنید.
در ادامه بیشتر با ویژگی های جوملا آشنا میشویم که حتما برای تصمیم گیری شما درباره تفاوت وردپرس با جوملا و دروپال بسیار کمک خواهد کرد.
3. جوملا! به توسعه دهندگان وب چارچوبی محکم می دهد:
جوملا! نه تنها ابزارهایی را برای ساخت و اجرای وب سایت خود در اختیار شما قرار می دهد. این یک چارچوب کامل را برای شما فراهم می کند تا از کد اصلی جوملا برای ساخت برنامه های وب و برنامه های خط فرمان خود استفاده کنید.
برای آن، جوملا! اسناد گسترده، یک انجمن فعال انجمن، و یک سیستم مسیریابی کامل را برای شروع توسعه دهندگان ارائه می دهد.
معایب استفاده از جوملا
عملکرد قدرتمند و انعطاف پذیری جوملا! منبع قدرت آن است – اما همچنین دلیل اینکه ممکن است برای شما مناسب نباشد. در اینجا دلیل آن است:
1. جوملا! منحنی یادگیری قابل توجهی دارد.
تمام ویژگی های قدرتمند جوملا! کشف کردن ارائه ها آسان نیست. برای کاربرانی که تجربه کمتری دارند، یافتن گزینههای مناسب و استفاده از برنامههای افزودنی ممکن است کمی طول بکشد تا به آن عادت کنند، فقط به این دلیل که گزینههای بسیار زیادی از همان ابتدا وجود دارد.
اما هنگامی که کمی از چیزها مطلع شوید، درک چگونگی جوملا آسان تر می شود! آثار.
2. هیچ فروشگاه متمرکزی برای تم ها وجود ندارد:
هزاران تم موجود برای جوملا وجود دارد. اما هیچ فروشگاه رسمی وجود ندارد که در آن تم ها ارائه شوند. این احتمال این را افزایش می دهد که ممکن است تمی را نصب کنید که کاملاً پایدار نیست یا به درستی کار نمی کند.
به علاوه، اگر با مشکل مواجه شدید، با جوملا مشورت کنید! متخصص می تواند پرهزینه باشد و یافتن آن زمان بر است.
3. برای استفاده از جوملا به دانش اولیه کد نویسی نیاز دارید.
جوملا! به کاربران خود این امکان را ارائه می دهد که تم ها را با CSS خود نادیده بگیرند و چارچوبی برای ساخت برنامه های وب خود با استفاده از PHP فراهم می کند. برای استفاده حداکثری از این دو ویژگی، باید دانش کدنویسی داشته باشید.
نتیجه گیری :
جوملا! یک انتخاب عالی برای توسعه دهندگان وب متخصص، شرکت هایی که به دنبال ساخت سایت های پیچیده مانند فروشگاه های آنلاین و آژانس ها هستند.
در حالی که جامعه قدرتمندی که وردپرس از آن لذت میبرد را ندارد، انجمن رسمی، اسناد و آموزشهای آن مکانهای عالی برای یافتن پشتیبانی هستند.
با این حال، اگر برای اولین بار به ساخت یک وب سایت فکر می کنید و به دنبال وبلاگ نویسی ساده هستید، وردپرس انتخاب بهتری برای شما خواهد بود.
برای آشنایی بیشتر با cms جوملا اینجا کلیک کنید
تفاوت وردپرس با جوملا و دروپال این بار CMS دروپال انتخابی برای کاربران حرفه ای :
ما مقایسه خود را با وردپرس شروع کردیم، که متوجه شدیم آنطور که میخواهیم انعطافپذیر نیست، اما به دلیل سادگی آن محبوبیت دارد.
سپس جوملا را مورد بحث قرار دادیم که تا حدودی پیشرفتهتر از وردپرس است و سفارشیسازیها، عملکردها و حتی یک چارچوب قدرتمندتر را ارائه میدهد.
اما دروپال؟ در بررسی ما، به طور قطع میتوان گفت که این انعطافپذیرترین، کاربردیترین و قابل اعتمادترین CMS در بین هر سه است.
مزایای استفاده از دروپال
در فهرست کردن مزایای دروپال، ممکن است آنها را بیش از حد عمومی بدانید. اجازه نده که شما را گول بزند. این مزیت های اساسی دقیقاً به همین دلیل است که سازمان های دولتی برتر مانند کاخ سفید و شرکت های پیشرو مانند Tesla Inc. از آن استفاده می کنند.
1. دروپال بسیار امن است.
لیست سازمان های دولتی که از دروپال استفاده می کنند بسیار طولانی است. چرا از آن استفاده می کنند؟ زیرا دروپال به طور مداوم توسط کارشناسان امنیتی برجسته جهان که بخشی از تیمی بزرگتر از خود دروپال هستند، ایمن نگه داشته می شود.
2. دروپال ماژول های قدرتمندی را ارائه می دهد:
اگرچه دروپال از نظر کاربران کمترین محبوبیت CMS را دارد، اما دروپال بیشترین تعداد ماژول (پلاگین) را ارائه می دهد. و نکته اینجاست: ماژول های دروپال مانند آجرهای لگو هستند، به این معنی که هر ماژول یک عملکرد را انجام می دهد.
شما می توانید چندین ماژول را نصب کنید و عملکردها را ترکیب و مطابقت دهید تا دقیقاً به آنچه می خواهید برسید.
این یک گام بزرگ جلوتر از وردپرس و جوملا است که پلاگین های آنها تقریباً تمام شده است و نمی توان آنها را تغییر داد.
تمامی ویژگی های بالا یک دیدگاه عالی است برای تشخیص تفاوت وردپرس با جوملا و دروپال است که میتوانید برای شما مفید باشد.
برای طراحی قالب وردپرس به صورت کاملا اختصاصی همین حالا کلیک کنید
3. دروپال توانایی های مرتب سازی قدرتمندی را ارائه می دهد.
در دروپال، می توانید تعداد نامحدودی از انواع محتوا داشته باشید. هر نوع محتوا می تواند شرایط خاص خود را داشته باشد – و هر اصطلاح می تواند محتوای خاص خود را در خود داشته باشد.
به عنوان مثال، یک رویداد یک نوع محتوا است که تاریخ، مکان و زمان شرایط آن است. به طور مشابه، یک مقاله نیز یک نوع محتوا با محتوا، نام نویسنده و تاریخ انتشار به عنوان شرایط آن است.
پس از ایجاد انواع محتوا، می توانید نماهای سفارشی را بر اساس آنها ایجاد کنید و نوع دقیق محتوایی را که می خواهید در وب سایت خود نشان دهید اضافه کنید.
4. می توانید محتوا را در هر جایی از دروپال منتشر کنید:
دروپال شما را فقط به وب سایت خود محدود نمی کند. با استفاده از آن، می توانید محتوا را در هر جایی که می خواهید منتشر کنید، از جمله ایمیل، ساعت هوشمند و حتی بیلبورد.
5. دروپال می تواند بارهای سنگینی از ترافیک را تحمل کند.
دروپال یک سیستم مدیریت کش عالی دارد – به علاوه شرکای میزبانی قابل اعتماد را ارائه می دهد. این تضمین می کند که، مهم نیست که چقدر در ترافیک شما افزایش می یابد، وب سایت شما هرگز خراب نمی شود.
معایب استفاده از دروپال
معایب استفاده از دروپال مانند جوملا است! – اما به میزانی حتی بیشتر. دروپال به دلیل ویژگی های قدرتمندش:
- منحنی یادگیری تند دارد.
- شما را ملزم به داشتن دانش در فریمورک های فرانت اند می کند.
- راه اندازی وب سایت شما با عملکرد مناسب ممکن است زمان زیادی طول بکشد.
- ماژول های قدیمی بسیار بیشتری نسبت به وردپرس یا جوملا دارد.
نتیجه گیری :
دروپال یک CMS عالی برای شرکت های سطح سازمانی است. این یک سیستم انتشار و مجموعه بندی محتوا بسیار قدرتمند را ارائه می دهد. علاوه بر این، تیم امنیتی که بر روی آن کار می کنند بسیار اختصاص داده شده است و این را به امن ترین پلت فرم برای وب سایت هایی با داده های بسیار حساس تبدیل می کند.
اگر می خواهید یک فروشگاه تجارت الکترونیک سطح بالا، یک سایت انجمن انجمن مانند Reddit یا یک سایت سازمانی بسازید که به اقدامات امنیتی پیشرفته نیاز دارد، این یک انتخاب عالی است.
برای آشنایی بیشتر با cms دروپال اینجا کلیک کنید
این بررسی مربوط به تفاوت وردپرس با جوملا و دروپال این سه CMS اصلی بود. حال شما بگویید کدام یک را ترجیح می دهید و چرا؟
لیست مقالات مرتبط :
طراحی سایت با لاراول چگونه است ؟
سفارش طراحی سایت در همدان
طراحی سایت در ارومیه با وردپرس
لیست تمامی خدمات وردپرس